παρακαλώ περιμένετε...

Κατάρα στον αστρολογικό χάρτη?

  • ρια @ 18.05.2011 14:55
    Ωραια ερωτηση!
    Και εγω αυτο αναρωτιεμαι!χαχα!
  • denisco @ 18.05.2011 15:00
    Τι εννοείς κατάρα? Να μη βλέπεις στον ήλιο μοίρα, να μην κερδίζεις ούτε μια μάχη, την καταδίκη να ζεις χωρίς αγάπη?
  • denisco @ 18.05.2011 15:07
    τώρα με διέλυσες. θα επανέλθω αργότερα που θα έχω χρόνο, γιατί πάλι προς το καυτό ζήτημα της ελεύθερης βούλησης επανέρχεται η κουβέντα.
  • nohope @ 18.05.2011 15:20
    την ίδια τη μοίρα θα μπορούσε να την πει κανείς κατάρα...όπως το δεις
    το να είσαι υδροχόος ας πούμε και να ζεις σήμερα (γενικά, όχι στο συγκεκριμένο) μπορείς να το πεις και κατάρα...
    και όπως και σε ένα χθεσινοβραδυνό ποστ
     ''επειδή το αδοκίμαστο και το απ' αλλού φερμένοδεν τ' αντέχουν οι άνθρωποι κι είναι νωρίς, μ' ακούς?"
  • Journey @ 18.05.2011 15:31
    Έχω μαι ιδέα: Να εκτυπώσω το chart μου και να αρχίσω να του πετάω βελάκα, ε? καλή ιδέα?
    Έτσι θα μεταθέτω ΟΛΕΣ τις προσωπικές μου αδυναμίες και υστερήσεις σε "κάτι" για το οποίο εγώ θα είμαι ΠΛΗΡΩΣ ανεύθυνη.
    Όμως..δεν είναι έτσι.
    Τα γεγονότα συμβαίνουν. Από κει και μετά, το πώς θα το χειριστούμε, το πως θα επιτρέψουμε να γράψουν μέσα μας είναι ΔΙΚΟ ΜΑΣ θέμα και όχι του χάρτη.
    Λέω, δεν ξέρω..
    Ίσως εγώ να μην έκανα μίσος το οτιδήποτε μου κάνανε.
    Είτε συναισθηματικό, είτε απτό.
    Να δίνω το είναι μου και ο άλλος να θέλει να με σκοτώσει- για παράδειγμα- και να το επιχειρέί- παράδειγμα φέρνω, έτσι?
    Ε, είναι στο χέρι μου αν θα μισήσω ή όχι.
    Προτιμώ να κάνω κανα καλλιτέχνημα ή καμμιά αυτοκαταστρφοική μπούρδα παρά να μισήσω- για να μπορώ να βλέπω τα μούτρα μου - καλά, άσχημα δε νέχει σημασία στον καθρέφτη με βλέμμα καθαρό.
    Τώρα, είναι τσαρτ , δεν είναι , δεν ξέρω να σου πω.
  • Infernal @ 18.05.2011 15:38
    Γεια σου ρε πατριδα!!! Με εκανες και γελασα χαχαχαχα
  • pufibar @ 18.05.2011 15:38
    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ ΠΛΟΥΤΩΝΑ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΚΑΤΑΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ. ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΛΑΕΙ Η ΑΠΟ ΣΕΝΑ Η ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ....ΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Η ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ: ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕΝΑ!
  • Journey @ 18.05.2011 15:43
    Η Βλαχοπούλου έλεγε επίσης " Σούζυ , τρως"  
     

    Αυτό για μένα και τον νονό μου το Δία
     
    http://www.youtube.com/watch?v=jSDYqPxRJyU
     
  • vicky23 @ 18.05.2011 16:11
    ANATRIXIASA!!
     
  • ΑΛΦΑ @ 18.05.2011 16:21
    Magneto, έτοιμη για κρισάρα σε βλέπω... Χθες είχα υποχρεώσεις και περίμενα την απάντηση αν έχεις Ήλιο σύνοδο δεσμών Σελήνης για να το δω και έτσι. Η σύνοδος έχει μεγάλη ανοχή γιʼ αυτό μην βγάλεις εύκολο συμπέρασμα, πες μου μόνο αν είναι στον άξονα Υδροχόου \Λέοντα , πόσες μοίρες και πόσες ο Ήλιος.
    Αυτό που θα έλεγα δεν είχε σχέση με το σεξ. Με απόλυα έχει σχέση αλλά μία απόλυα που παραδόξως, μετά το πρώτο κύμα βάρους, θα φέρει λύτρωση.   
  • vicky23 @ 18.05.2011 16:23
    απο τη λεξη καταρα ανατριχιασα....
    τελικα ΑΛΦΑ φαινεται η απωλεια απο το χαρτη?? το τετραγωνο πλουτωνα σεληνης που δε λεει να φυγει το δειχνει αυτο?ατελειωτο μαρτυριο
  • ΑΛΦΑ @ 18.05.2011 16:29
    Αυτά είναι! Κάτι σαν το τραγούδι "κι αν είναι η μοίρα μου σακατεμένη" .... Ν.Δ στον 4ο δεν το λες επιτυχία και το πληρώνεις με το να πουλάς τα όνειρά σου για το "καλό" της οικογένειας. Για κοίτα λίγο την magneto...
  • GwgwOuf @ 18.05.2011 16:31
    αν και συμφωνω με τη Journey (παλι) ... αν θες να βρεις οποια καταρα υπαρχει (?) θα πρεπει να μελετησεις το χαρτη οχι με τους νομους της κλασσικης και ψυχολογικης αστρολογιας, αλλα με καρμικη και εσωτερικη....επισης ο δραγωνικος χαρτης ισως να εχει να πει πολλα. ...επισης η συναστρια δραγωνικου -γενεθλιου με τα ατομα απο τα οποια θεωρεις οτι βαλλεσαι...
  • vicky23 @ 18.05.2011 16:34
    μαγνετο μην ξεχνας πως στο γενεθλιο μπορει να φαινονται ολα προδιαγεγραμμενα αλλα εμεις οριζουμε τις ζωές μας και κανουμε τις επιλογες μας. οταν βρεις δουλεια να δεις θα τα καταφερεις να κοιταξεις και τον εαυτο σου περισσοτερο. τα περασα και εγω και η δουλεια με βοηθησε πολυ.
  • ΑΛΦΑ @ 18.05.2011 16:37
    Ανεξάρτητα από αυτό που σου έγραψα, ο Κρόνος περισσότερο καλό θα κάνει παρά κακό. Το τρίγωνο με τον Ήλιο σου δεν είναι ένα απλό τρίγωνο από την στιγμή που είναι ταυτόχρονο τρίγωνο με Ν.Δ. Αυτά πάνε πάντα πακέτο. Είναι το πακετάκι σου στη ζωή. Ο Κρόνος συνδέεται άμεσα με την έννοια του κάρμα και η όψη του με τον Ν.Δ είναι καθοριστική. Γεγονότα στην οικογένειά σου και την οικογενειακή σου ζωή θα σε πάνε ένα βήμα μπροστά. Το επόμενο διάστημα η ζωή σου και οι επιθυμίες σου θα περάσουν σε πρώτο πλάνο! Το εγώ σου θα απαιτήσει αυτά που του χρωστάνε!
    Κοινώς, ήρθε η ώρα σου! (και επειδή σε έχω ικανή, όχι δεν ήρθε η ώρα να σε πάρει ο χάρος! Ξέρεις τι εννοώ!)   
  • manini @ 18.05.2011 16:42
    ρε παιδιά..sorry κιόλας..αλλά από πολύ παράξενη πλευρά το βλέπετε... πώς μπορεί η αστρολογία να δείχνει κάτι τέτοιο?
    Πρώτα από όλα ποιος είναι ο ορισμός της κατάρας..και πώς μπορεί η δεισιδαιμονία να εμπλέκεται στην αστρολογία ?
    Η αστρολόγια σου δίνει ένα γενέθλιο χάρτης. Χάρτης σημαίνει ότι σου λέει εδώ έχει λαγκάδια, εκεί βοσκοτόπια, εκεί θάλασσα...εσύ διαλέγεις το μεταφορικό μέσω με το οποίο ταξιδεύεις..εσύ και την ταχύτητα, εσύ και τη παρέα..Και κυρίως είναι στο χέρι σου να επιλέξεις ανάμεσα στις όποιες επιλογές..ως εκεί...
     
    Κατά την γνώμη μου είναι μοιρολατρικό να σκευτόμαστε έτσι. Οκ δέχομαι πως μπορεί να μας συμβαίνουν πολλά αρνητικά τα οποία μας ρίχνουν το ψυχολογικό μας επίπεδο και γύρω μας μαυρίζουν όλα ..ανεργία, κακές κοινωνικές σχέσεις, κακές φιλίες, ερωτικά κτλ...Αλλά ρε σεις...χαλάρωστε λιγάκι...
     
    Ας ψάξει ο καθένας στον χάρτη του, που του λέει πρόσεχε Κύριος, έχεις την τάση να συμπεριφέρεσαι έτσι και έτσι...αυτό μας το λένε και οι φίλοι μας βέβαια και το βλέπουμε και στον καθρεύτη, τον εσωτερικό μας, Όταν κοιταζόμαστε...το να λέμε είμαι γκαντέμω και για αυτό τα παθαίνω ... είναι τουλάχιστον εγωιστικό...
     
    έλα χαμογελάμε λίγο...αλλιώς δεν αλλάζει η ρόδα φορά..
  • ΑΛΦΑ @ 18.05.2011 16:43
    Η ιδιομοιρία με τους δεσμούς φορτίζει πράγματι τους πλανήτες  αλλά αν αυτό είναι θετικό ή αρνητικό, έχει να κάνει με το σύνολο του χάρτη. Ωστόσο ιδιομοιρία όπως λέει και η λέξη σημαίνει ίδια ακριβώς μοίρα!  Όταν λέμε 12 πρέπει να είναι 12 και όχι 11ο και 55 ας πούμε. Η έννοια του κάρμα και των δεσμών Σελήνης δεν συνδέεται με απόλυα ντε και καλά. Σε καμία περίπτωση! Στην magneto το είπα λόγω ύπαρξης Κρόνου στον 12ο .  
  • manini @ 18.05.2011 16:46
    mag... ευχαριστώ...
  • valiaadion @ 18.05.2011 16:48
    την τελευται διετια παντως εχω αρχισει να ανθεωρω οτι η ελευθερη βουληση και η δυναμη επιλογης μπορει να κανει νκαι πολλα πραγματα.,ειναι πολλες φορες τα τελευταια χρονια που η μοιρα κατακεραυνωσε και τη λογικη και τα πλανα και ηταν σαν καποιος απο ¨ψηλα" να οδηγουσε καταστασεις
  • ΑΛΦΑ @ 18.05.2011 16:53
    Απώλεια μνήμης! Χαχαχαχαχα Όχι εντάξει. Άκου. Δεν είναι σωστό να λέμε τέτοια, αλλά πολλές φορές μπορεί να είναι ακόμα και απώλεια προσώπου. Αυτό έχει να κάνει με το σύνολο του χάρτη.   
  • valiaadion @ 18.05.2011 16:55
    αρα αλφα ειναι πιθανον στο χαρτη μας αν καταλαβα καλα να φαινεται η πιθανη απωλεια δικου μας προσωπου? και κατα συνεπεια θα μπορουσε στο χαρτη του "προσωπου να διαφαινεται η πιθανη "αποχωρηση του?"
  • manini @ 18.05.2011 16:56
    έψαξες τον αστρολογικό χάρτη από το παιδάκι για να δεις αν λέει ότι είναι καταδικασμένο να πεθάνει? ή να μιλήσουμε τώρα πχ για τα παιδιά που γεννιούνται με γεννητικά προβλήματα σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή "πολιτισμένη" χώρα?
    Μιλάμε πάντα για τον μέσο άνθρωπο ανα τον κόσμο, όχι για τα άκρα.... να μπορείς επιλέξεις ανάμεσα σε αυτά που σου δίνονται....Όταν ξέρεις ότι κάποιοι σε γαμάνε στην ζωή σου.. Οικογένεια, φίλοι, σύζηγος κτλ έχεις περιθώριο επιλογής γιαβρί...ή θα μείνεις να σε συνεχίσουν να σε γαμάνε.. ή θα κάνεις τις επιλογές σου με τις πράξεις σου. Για τέτοια μιλάμε. Εκτός και αν δεν κατάλαβα...
    Ναι Παρθένοι....κατάρα....
  • ΑΛΦΑ @ 18.05.2011 16:57
    Και θα συμφωνήσω με την manini ότι δεν υπάρχουν καταραμένοι χάρτες. Υπάρχουν όμως δυσμενείς συνθήκες και δεδομένα που στα πλαίσια αστεϊσμών υπερβάλουμε με αυτούς, προσπαθώντας να ξορκίσουμε την δυσκολία.    
  • vicky23 @ 18.05.2011 17:01
    επισης υπαρχει και το αλλο ακρο. αυτοι που γεννιουνται και πεθαινουν μεσα στα πλουτη. η αυτοι που δε γνωριζουν τι θα πει πονος. μην βλεπεις μονο τη μια πλευρα. και παντα υπαρχει και η ενδιαμεση.
  • ΑΛΦΑ @ 18.05.2011 17:07
    Η πολιτισμικός μας καθωσπρεπισμός δεν μας επιτρέπει να  αποδεχτούμε το ενδεχόμενο μιας προδιαγεγραμμένης μοίρας. Και πράγματι, στον ορθολογισμό της λογικής μου κάτι τέτοιο λογοκρίνεται. Ωστόσο, όλοι εμείς που συναντιόμαστε σε αυτό τον τόπο, κάπου βαθιά μέσα μας πιστεύουμε στο μοιραίο και στο κάτι έξω από την σφαίρα επιρροής μας. Αυτό είναι ένα αρχετυπικό ένστικτο και δεν μπορούμε να το απαρνηθούμε αν είμαστε ρεαλιστές.
    Η magneto έχει ένα δίκιο (magneto η σχέση μας αποκαταστάθηκε πλήρως πια?χαχσχαχαχα) γιατί μετά από πολλά χρόνια μελέτης πάνω στην αστρολογία, τελευταίως έρχομαι να πω ότι ναι βρε αδελφέ(!) υπάρχει και κάτι που δεν το ορίζουμε το γαμ...νο!
     
    Υγ: Ώρα να κάνω και καμιά δουλειά γιατί με σας δεν έχει τελειωμό! Τα λέμε...
  • debbiegrrr @ 18.05.2011 17:16
    Πιστευω οτι καποια πραγματα ειναι να γινουν, δεν τα ελεγχουμε, θα μας συμβουν.
    Ειμαστε ομως ελευθεροι να αποφασισουμε στο βαθμο που μπορουμε πως θα τα διαχειριστουμε, τι ανθρωποι θελουμε να γινουμε.
    Ακομα και το παιδακι που πειναει εχει ελευθερη βουληση, μπορει να αποφασισει αν θα κανει υπομονη και θα παλεψει για την ζωη του ή αν θα ξαπλωσει και θα περιμενει να το φαει το γερακι. 
    Δεν ξεω αν φαινεται η ''καταρα'' στον χαρτι αλλα ειμαι σιγουρη οτι εμεις προκαλουμε την τυχη μας πολλες φορες, οταν νιωθουμε καταραμενοι, αδικημενοι, γκαντεμηδες, οντως μας συμβαινουν ασχημα πραγματα. Δες το θετικα και κανε οτι καλυτερο μπορεις για να φτιαξεις τη ζωη σου χωρις να αυθυποβάλεσαι σε κατάρες..
  • GwgwOuf @ 18.05.2011 18:27
    Magneto, κι αν αποδειχτει οτι υπαρχει καποιου ειδους καταρα ή "καταρα", τι θα κανεις??
  • vicky23 @ 18.05.2011 19:48
    και εγω ουρανο στον πρωτο
  • liontarakimou @ 18.05.2011 19:56
    mpravo magneto..oreo 8ema anoikses.... me toses polles apopseis....olo k kati parapano ma8enoume
  • vicky23 @ 18.05.2011 20:07
    τι πλανητεσ εχεις στο 12ο?
     
  • vicky23 @ 18.05.2011 20:10
    οι αναδρομοι εχουν να κανουν με προηγουμενες ζωες και αλυτα θεματα και πως λειτουργουμε βασει αυτων σημερα.μου φανηκε αδιαφορο. εχω ηλιο τετραγωνο κρονο!! πας κοντρα??
  • gemi @ 18.05.2011 20:17
    δεν ειχα χρονο ουτε να ξυστω και ειχα καιρο να μπω.. μου λειψατε βρε..
     δεν το κατεχω το θεμα της καταρας αλλα απο κατι ψιλα που εχω διαβασει συμφωνω με οσα ειπωθηκαν περι δεσμων. παρολαυτα πιστευω οτι ακομα κι αν καποια πραγματα βιωνονται ως καταρες (προσωπικα εχω περασει το καταραμενο σταδιο σε μικρη ηλικια) τελικα δεν ειναι απαραιτητα για κακο..
  • astropet @ 20.05.2011 17:59
    VI1980, δεν διάβασα τα παραπάνω σχόλια, οπότε δεν ξέρω τι ακριβώς ρωτάς. Αν είναι θέμα σχέσεων, ρίξε μια ματιά στον Δία σου (κυβερνήτης 7ου), καθώς και σε Σελήνη και Αφροδίτη. Και μη ξεχνάς ότι ο 7ος οίκος δεν είναι και η αγαπημένη θέση του Ήλιου, γιατί εκεί βρίσκεται η δύση του. Εξ ου και οίκος των σχέσεων. Το εγώ πρέπει να πεθάνει για να γεννηθεί το εμείς.

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...