παρακαλώ περιμένετε...

Υδροχόος-Σκορπιός σύμπλεγμα

  • Siria @ 14.05.2011 21:07
    Σκορπιος/Σκορπιος με Υδροχοο/Τοξοτη... εσυ θα καεις! Κι αν τωρα μοιαζει πως τον εκαψες εσυ, αστο να μεινει ετσι. Να τελειωσει ετσι. Γιατι αν δεθειτε παραπανω, ναι μεν θα εκτιμησει απιστευτα τη δυναμη του μυαλου σου, αλλα ολα τα υπολοιπα... θα τον κανουν να νιωθει πως πνιγεται.
  • vanastasaki @ 14.05.2011 21:13
    Πώς ξέρεις ότι στην περίπτωση της προηγούμενης χυλόπιτας το λάθος στη συνταγή προήλθε από το σκελός /Τοξότης κι όχι από το Σκορπιός/; Γιατί να αφήσεις το φόβο να χαλάσει κάτι που μπορεί να βγει τελείως αλλιώς από το προηγούμενο; Και, βρε αδερφέ, γιατί να προτιμάς τη φυγή από το λάθος; Πού ξέρεις τί είναι λάθος; Η ζωή είναι λίγη, με τόσα που συμβαίνουν γύρω μας πρέπει να δίνουμε ευκαιρίες στους άλλους και τα συναισθήματά μας. Κι όπου αυτό οδηγήσει...
  • ice @ 14.05.2011 21:35
    Εγω που εχω και απο τα δυο (τρομαρα μου....) ως Υδροχοος μπορω να σου πω οτι λογω εποχης (δεν ειμαστε στα καλα μας) και οχι μονο μπορει να μην πανε τα πραγματα οπως θες. Ως Σκορπιος μπορω να σου πω οτι η ερωτηση σου ειναι ρητορικη... και μονο που το σκεφτεσαι σημαινει οτι δεν θα σε κρατησει τιποτα.... Και επειδη για καποιον λογο που δεν ξερω παντα υπερισχυει ο σκορπιος μεσα μου.... κανε οτι σου ερθει και οτι ειναι να γινει θα γινει. Αξιζει να βιωσεις τον συνδυασμο και δεν ξερεις ποτε....
  • Journey @ 14.05.2011 21:39
    Η ωροσκοπάρα καίει μόνο τις κωλόστρες
    Κατά τα άλλα είμαστε και γαμώ τα παιδιά
  • zoe19 @ 14.05.2011 21:55
    [Σίρια]_Το ότι εγώ θα εγώ καώ το ξέρω, καίγεται μωρέ ο αέρας? Έλα μου όμως που τα καψίματα είναι στη φύση μου!!
    [Βάνα+Άις]_Είστε και οι δύο Υδροχόοι και μάλλον που τα λέτε μια χαρά.. :]
    Νόμιζα πως Υδροχόοι και Τοξότες τα σπάνε ήδη ή θα τα σπάσουν σύντομα και για πολλά χρόνια στη σειρά, οι κερδισμένοι της φάσης, λάθος εντύπωση? Κι αυτά τα βέλη ρε γαμώτο, κατευθείαν στην καρδιά πάνε και πέφτουν απ' τον αέρα, τι να σου κάνει η ουρίτσα του σκορπιού?-!
  • Utopia2010 @ 14.05.2011 22:50
    ...Δεν είναι τυχαίο που η φωτιά με τον αέρα φουντώνει ! Κάποιος αναλώνεται ...κι αυτό είναι το ΟΞΥΓΟΝΟ !
  • Journey @ 14.05.2011 22:57
    Τελικά μόνο οι φωτιές δεν χρειάζονται ειδικό λόγο για να τσουρουφλιστουν
    Το έχουν εκ φυσικού και είναι μες στο μπάρμπεκιου..ειδικά εγώ με 7/10 φωτιά.
    κλαψ σνιφ
  • sagapo @ 25.05.2011 17:49
    den tha katalabei pote giati zileueis kai ayto giati kirios tha tsakonesai gia ta pleon anipostata pragmata kat' ayton anti na tou les ti aisthanesai. an thes na paraititheis apo paixnidia kiriarxias entaksei, alla na ksereis oti an to dialekseis san pedio tha se kerdisei xoris na einai ayto poy ithele apo sena. Ypopsiazomai pos oute kai esy tha to theles.

έχουν γενέθλια 279 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ζωή, Ιορδάνης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...