παρακαλώ περιμένετε...

τελος;;;

  • astropeleki @ 02.05.2011 11:40
    ενταξει λοιπον,αφου το ξεκαθαρισες.Ολα καλα!
  • vicky23 @ 02.05.2011 11:47
    ειναι η προσωπικη σου αποψη.... αναφερεσαι στις προβλεψεις του καθε ζωδιου η στις προσωπικές?? οσο αναφορα εμενα προσωπικα καποιες μερες κοιταζω τις οψεις που κανουν οι πλανητες με τους γενεθλιους μου και απο αυτες τις προβλεψεις ειμαι ικανοποιημενη.
    σιγουρα η ζωη ειναι απροβλεπτη και ο τελικος παραγοντας ειναι ο ανθρωπος. τωρα το πως θα κρινει ο καθενας μας, τι θα αποφασει και ποιο δρομο θα διαλεξει καθοριζεται απο πουθενα?? ειναι προαποφασισμενο?
    στο δικο μου μου μυαλο επικρατει η εξης λογικη. το πως θα γινουν ολα ειναι γραμμενα... δηλαδη... η ζωη εχει σταυροδρομια... αν διαλεξεις αυτο το δρομο θα σου συμβει αυτο -αν παρεις τον αλλο θα συναντησεις κατι διαφορετικο... στη συνεχεια θα βρεις κι αλλο σταυροδρομι και μετα κι αλλο κι αλλο... καπως ετσι πιστευω οτι συμβαινει.... πιστευω στη μοιρα...
     
    και κατι πιο συγκεκριμενο... για το μονο πραγμα που δεν αμφιβαλλω ειναι η επιστροφη κρονου... οχι ακομα απο προσωπικη πειρα... αυτη θα την αποκτησω σε 1,5 χρονο περιπου,,, αλλα ρωτωντας και βλεποντας τις ζωες ανθρωπων που το περασαν αυτο το σταδιο. και πεφτει 100% μεσα. ισχυει για σενα?
  • BATHORY @ 02.05.2011 12:12
    αναφερομαι στις προβλεψεις των ζωδιων. λενε για παραδειγμα θα συναντησεις τον ερωτα της ζωης σου επειδη εισαι τοξοτης. δεν ειναι χαζο;;; μπορει να ειναι ακαταλληλο το ατομο. που ξερουν τα αστρα σε ποιον η ποια θα ενεργοποιηθουν οι ορμονες σου;;; ειναι τοσα πολλα που απλα λεω ασε τη ζωη να δειξει και μη ψαχνεις το μελλον.
  • vicky23 @ 02.05.2011 12:30
    bathory πραγματικα δεν εχεις διαβασει αστρολογια.... εχεις ιδεα για τους πλανητες η για τισ οψεις??
  • BATHORY @ 02.05.2011 12:37
    οχι δεν εχω διαβασει. και παραδεχομαι οτι οι προσωπικες αναλυσεις ειναι σαφως πιο εγκυρες. αλλα ποσοι ανθρωποι εχουν τι δυανατοτητα να το κανουν αυτο;;; και οσοι δεν εχουν τι κανουν;;; διαβαζουν τα ζωδια;;; γιατι να τα διαβασουν αφου μονο απο τα ζωδια δεν βγαινει νοημα;;;
  • vicky23 @ 02.05.2011 12:46
    ολοι δεν μπορουμε να κανουμε τη δηλωση μας μονοι μας και απευθυνομαστε σε λογιστη.... επισης δεν παραδιδουμε μονοι μας την αλληλογραφια μας αλλα παμε στο ταχυδρομειο. αν θεσ πραγματικεσ προβλεψεις πηγαινε σε αστρολογο. αν σ ενδιαφερει πραγματικα ψαξτο μονος/η σου οπως κανουμε ολοι μας.... αλλα βλεπω κατι πιο επιπολαιο.... οποτε απλα μην τα διαβαζεις....
  • BATHORY @ 02.05.2011 12:52
    ολα ωραια και σωστα οσα λες. η ερωτηση μου ειναι η εξης. τι συμπερασματα μπορει να βγαλει καποιος διαβαζοντας μονο τα ζωδια;;;;;; ασχετος ειμαι και το ξερω. αλλα θεωρω οτι εχω κριση και γιαυτο αναρωτιεμαι. επισης αν νομιζα οτι τα ξερω ολα δεν θα εγραφα οτι εγραφα εδω τωρα.
  • vicky23 @ 02.05.2011 13:08
    αλτεκ καλο!! καλημερα!!
     
    τι να σου πω δε μπορεις να βγαλεις και πολλα συμπερασματα. σε μενα προσωπικα δεν ισχυε τπτ τις περισσοτερες φορες για να μην πω ποτε.. μπορεις να μπεις σε καποιο σιτε κ να δεις προσωπικες προβλεψεις...
  • BATHORY @ 02.05.2011 13:12
    ξερεις κανενα site;;; γιατι αν ξερεις να μου το πεις και να κανω ενα τσεκ 3 μηνες. και αν δω οτι κατι σωστο παιζει μαλιστα. θα αναθεωρησω.
  • vicky23 @ 02.05.2011 13:14
    σου εστειλα μηνυμα
  • ETOIL @ 02.05.2011 15:36
    Aν αυτο πιστευεις σεβαστο, προσωπικα θα συμφωνησω με αυτο που ειπε ο stelster
  • gemi @ 06.05.2011 23:32
    δεν εχω καταλαβει αν αναφερεσαι στα χαζα καθημερινα τυπου σημερα μην  υπογράφετε τιποτα γιατι θα πεσει πανω σας η καταρα του αναδρομου ή στις ενδειξεις του χαρτη σου που μπορει να θεωρηθουν ως "προβλεψεις" μακροπροθεσμες  που μπορει να βρεις καποια στιγμη στη ζωη σου.  προσωπικα απο τοτε που αρχισα να δαβαζω και να καταλαβαινω κατι λιγα παραπανω απαυτα τα χαζα  που καθημερινα μας βομβαρδιζουν  τι βι , περιοδικα και λοιπα , συνειδητοποιησα ποσο καλα μπορω να δω τον εαυτο μου  σαν να ειμαι εξω απαυτον. ηταν ολα μεσα στο χαρτη μου.. επισης εριξα μια ματια στις διελευσεις.. και παλι επεσα μεσα οταν συσχετισα γεγονοτα  .η αστρολογια δε σου λεει το ριζικο σου αυτο ειναι σιγουρο ουτε τι θα γινει αν αυριο παρεις την αλφα ή βητα αποφαση. μπορει ομως να σε κανει να γνωρισεις καλυτερα τον εαυτο σου .οπως και να χει ομως ο καθενας εχει τη δικη του αποψη και οπτικη που ασφαλως μπορει αν την αλλαξει οποτε θελει εφοσον θεωρησει πως δεν τα υπολογισε σωστα . ή να επιμεινει  σαυτην ετσι δεν ειναι?

έχουν γενέθλια 238 μέλη.

γιορτάζουν οι: Βενέδικτος, Σεραφείμ

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...