παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
τελος;;;

λοιπον. η αποφαση μου ειναι η εξης. δεν προκειτε να ξαναδωσω βασει στις αστρολογικες προβλεψεις. η γνωμη μου ειναι οτι δεν ισχυει τιποτα. σεβομαι την αστρολογια οπως και τα χαρακτηριστικα του καθε ανθρωπου στον γενεθλιο του χαρτη αλλα οσων αφορα τις προβλεψεις ειναι αλλο θεμα.

 σαφως και υπαρχουν θετικες και αρνητικες επιροες. αλλα οι ασταθμητοι παραγοντες σε ολους τους τομεις της ζωης μας ειναι τοσοι πολλοι που δεν εχει νοημα να βγαζουμε συμπερασματα. το αποτελεσμα συμφωνα με τους ασταθμητους παραγοντες δεν εχει καμια σχεση με τις προβλεψεις.

2 παραδειγματα:

ερωτικα: τι σημασια εχει τι λενε οι προβλεψεις;;;; αν οι ανθρωποι που σχετιζονται μεσα σε αυτο ειναι ακαταλληλοι η εχουν ψυχολογικα η τελος παντων ειναι διαφορετικοι απο εσενα;;;; θα ερωτευτεις σου λενε. ε και;;;;; αμα δεν υπαρχει ανταποκριση τι σημασια εχει;;; θα επανασυνδεθεις σου λενε. ε και;;; αμα ο αλλος ειναι αλλου;;; που το ξερει η αστρολογια αυτο;;;

επαγγελματικα: αλλο χαος εκει. αμα εισαι ανεργος;;; αμα εισαι αχρηστος γενικοτερα στη δουλεια σου;;; αμα οι ανθρωποι που εχεις γυρω σου ειναι αλλα ντα λλα.

συγνωμη αν σας επρηξα αλλα θεωρω οτι η ζωη μας ειναι τοσο απροβλεπτη απο μονοι της που ειναι κουτο να βασιζομαστε σε προβλεψεις. γιατι πολυ απλα τα αστρα επηρεαζουν αλλα οι ασταθμητοι παραγοντες ειναι τοσοι πολλοι που τελικα τα αστρα πανε περιπατο.(αντε το πολυ να επηρεαζουν ενα 10%). εγω δεν εχω διαθεση πλεον να διαβαζω πραγματα που τελικα ειναι αβασαιμα.

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 250 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...