παρακαλώ περιμένετε...

Στοιχεία μοναξιάς.

  • kiwi @ 17.04.2011 19:33
    ίσως ένας κρόνος στον 7ο οίκο σε σκλήρη όψη με τα φώτα του ατόμου..
  • sgouromallousa @ 17.04.2011 19:34
    Αντιθεση προσωπικων πλανητων (φωτα) και ωροσκόπου με ποσειδωνα ή πλουτωνα.
    Εχω παρατηρησει οτι τετοιες οψεις φερνουνε μοναξιά και γκαντεμια στο ερωτικο τομέα.
    Επισης ατομα με ουρανο στον εβδομο οικο εχουνε μια ταση να μενουν μονα τους ερωτικα.
    Ελπιζω να σε καλυψα!
  • mattafix @ 17.04.2011 19:38
    Καταρχήν να διαχωρίσουμε την έννοια μοναξιά από την έννοια μοναχικότητα. Μοναχικότητα σημαίνει ότι στο άτομο αρέσει να ζει μόνος ή αρέσει να έχει ένα πολύ κλειστό κύκλο ανθρώπων που αγαπά και εμπιστεύεται. Η μοναχικότητα δεν είναι παθολογική κατάσταση όπως είναι η κοινωνική απομόνωση. Σε φαινόμενα χρόνιας κοινωνικής απομόνωσης έχουμε σοβαρές πνευματικές διαταραχές με προσβολές του 3ου οίκου πολύ συχνές. Οι μοναχικοί τύποι είναι κάτι τελείως διαφορετικό και υγιές:
     
    O 'Hλιος στο Σκορπιό συνήθως γιατί έχει μια πολύ έντονα διαμορφωμένη θέση και στάση ζωής και αποφεύγει τους συμβιβασμούς. Κατά βάση εσωστρεφής, δεν θα ρίξει εύκολα νερό στο κρασί του όπως κάνει ο Ζυγός και μπορεί να αποσύρεται. 'Οσους Σκορπιούς έχω γνωρίσει τους χαρακτηρίζει μια εσωτερικότητα. Συνήθως είναι βαθείς άνθρωποι - ανάλογα πάντα και με το μορφωτικό επίπεδο - και αυτό δεν συμβαδίζει συνήθως με χαζοχαρούμενη κοινωνικότητα.
     
    Ο Ωροσκόπος στο Σκορπιό επίσης συχνά είναι ο μοναχικός αγωνιστής.
     
    Ο Κρόνος στον Καρκίνο ή στον Ζυγό επίσης όταν σχηματίζει όψεις με Σελήνη ή τον 'Ηλιο δίνει αυτό που λέμε ''ευτυχία με το μικρό καλύβι'' με την σύντροφό του μόνο ή με λίγους έμπιστους ανθρώπους και φτιάχνει ένα κάστρο που κανείς δεν μπορεί να το γκρεμίσει. Ο Κρόνος κυρίως όταν είναι στον 4ο οίκο είναι ο ολιγαρκής που δεν του λένε τίποτα οι επιπόλαιοι άνθρωποι χωρίς δομή.
     
    Ο Κρόνος στον 11ο οίκο δίνει πλήρη απόρριψη κάθε επιφανειακής φιλίας και τον εκτιμούν και τον σέβονται πολύ μέσα σε έναν πολύ περιορισμένο κύκλο ανθρώπων όμως. Οι φιλίες του είναι με μεγαλύτερα σε ηλικία άτομα ή άτομα εξουσίας - αυθεντίας. Ο Κρόνος στον 11ο είναι ο πιο δύσκολος να διαβρωθεί από μια ομάδα.
     
    Ο Κρόνος στον 12ο επίσης δίνει αυτή την τάση μοναχικότητας, αλλά σε αυτή την περίπτωση η μοναξιά δεν είναι πάντα επιλογή όπως στον 11ο.
     
    Ο Ωροσκόπος στο Λέοντα αλλά και ο 'Ηλιος στο Λέοντα που δεν ταυτίζεται με κανέναν, νοιώθει μια εσωτερική μοναξιά λόγω του ότι αισθάνεται αποστασιοποιημένος από την μάζα. Μπορεί να έχει γύρω τους πολλούς κόλακες και γλύφτες αλλά ξέρει κατά βάθος ότι είναι μόνος του γιατί τον χρειάζονται να τους γεμίζει το χώρο ή να αντλούν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο γόητρο απ'αυτόν. Παροιμοιώδης η μοναξιά της Μέριλιν Μονρόε ή του Φρέντι Μέρκιουρι που ενώ έλαμπαν, βαθειά μέσα τους ένοιωθαν πάντα μόνοι. Η μοναξιά της κορυφής η λεγόμενη. Μπορείς να την γνωρίσεις τόσο στο Χόλιγουντ όσο και σε ένα γραφείο μιας επιχείρησης συντροφευμένος από τον φθόνο των συναδέλφων σου.
     
    Ο Αιγόκερως δίνει επίσης τάση μοναχικότητας, κυρίως ο Ωροσκόπος σ'αυτό το ζώδιο. Αποφεύγει να ''πουλάει'' σωστά το πακέτο του που λένε στην αγορά.
     
    Ο Ωροσκόπος στην Παρθένο δεν αναζητά την μοναξιά αλλά μπορεί να απομονώνεται πολλές φορές ακούσια γιατί έχει μάθει να λέει πικρές αλήθειες που ενοχλούν με παρόμοιο τρόπο που κάνει κι αυτός που έχει Ωροσκόπο στο Σκορπιό. Οι άνθρωποι φοβούνται πολύ περισσότερο το πνεύμα και το σαρκασμό απ'ότι το θυμό και την έκρηξη, γι'αυτό και μπορεί να βλέπουν με αντιπάθεια κάποιον με Ωροσκόπο στην Παρθένο.
     
    'Οσοι έχουν 'Ηλιο στον 12ο οίκο και ειδικά σε υδάτινα ζώδια, θέλουν να αποσύρονται σε αντίθεση μ'αυτούς που έχουν 'Ηλιο στον 1ο ή στον 10ο που θέλουν να προβάλλονται. Ο Ερμής στον 12ο είναι τυπικό χαρακτηριστικό σε υδάτινο ζώδιο που δίνει τον τύπο του ανθρώπου που χρειάζεται χρόνο και φάσεις μοναξιάς για να γεμίζει τις μπαταρίες του, να διαλογίζεται και να ονειροπολεί. Κάποιοι καλλιτέχνες, ιδίως ποιητές και συγγραφείς επιλέγουν υποσυνείδητα τη μοναξιά για να αφοσοιωθούν σε μεγάλες καλλιτεχνικές δημιουργίες. Ελάχιστα μεγάλα ταλέντα, ιδιοφυιείς άνθρωποι και δημιουργοί είχαν μια απλή κοινωνική ζωή του μέσου όρου.
     
    Επειδή ο 5ος συνδέεται και με την αυτοέκφραση - δημιουργία, θα δούμε συχνά όψεις μεταξύ 5ου οίκου (αυτοέκφραση-δημιουργία) και 12ου (μοναχικότητα με σκοπό τη δημιουργία) αλλά και 3ου και 12ου (απομόνωση - επικοινωνία, ανταλλαγή ερεθισμάτων). 'Ανθρωποι με Ερμή κι Ουρανό στον 3ο, πολύ ομιλητικοί και πολύ επικοινωνιακοί, δεν μπορούν να μην μιλάνε. Θα στείλουν email, θα γράψουν, θα τηλεφωνήσουν κλπ, εξίσου μ'αυτούς που έχουν Ωροσκόπο στους Διδύμους. 'Ολοι αυτοί οι τύποι δίνουν πνευματική τροφή.
     
    'Ενας πολύ επικοινωνιακός τύπος που δεν του αρέσει καθόλου η μοναξιά, είναι ο Ζυγός και όσοι έχουν σημαντικούς αστρολογικούς δείκτες σ'αυτό το ζώδιο. 'Οσοι έχουν Ωροσκόπια με πολλούς πλανήτες στα ζώδια του αέρα, τσιλιμπουρδίζουν και επικοινωνούν πολύ ανοιχτά με όλους χωρίς όμως να θέλουν να δεθούν μαζί τους, και πολύ συχνά θέλουν την μοναξιά με το εξής σκεπτικό : Θα μιλάω με όλους, θα βλέπω τους πάντες, αλλά τον εαυτό μου δεν θέλω να τον ελέγχει ούτε να περιορίζει κανείς, ούτε να εισβάλλει ο καθένας όποτε θέλει στην προσωπική μου ζωή. Μια φίλη που έχει 'Ηλιο στον Ταύρο, αλλά πολλά στοιχεία του χάρτη σε αέρινα μου λέει χαρακτηριστικά ''είμαι πολύ κοινωνική, με την έννοια ότι θα ανοίξω κουβέντα ακόμα και στον οδηγό του ταξί ή στη στάση του λεοφωρείου με αγνώστους, αλλά όταν γυρνάω σπίτι μου δεν θέλω να 'χω κανέναν μέσα στα πόδια μου κι ούτε το σπίτι μου να γίνει μπάτε σκύλοι αλέστε όποτε του έρθει του άλλου να χτυπάει την πόρτα και καλώς τα παιδιά. Είναι αυτή η ανάγκη ελευθερίας που πολλές φορές οδηγεί σε επιλογή μοναχικής ζωής ουσιαστικά. Πάμε την βόλτα μας, βλέπουμε και μιλάμε με πολλούς, αλλά ως εκεί. Σε αυτές τις περιπτώσεις είναι συχνό να βρίσκουμε και όψεις Ουρανού με Σελήνη, Αφροδίτη ή 'Ηλιο.
     
     
    Να σημειωθεί ότι είναι clopy paste....Δεν είναι προιόν δικής μου έμπνευσης...
     
    Πάντως σκληρές όψεις με προσωπικών πλανητών  με Κρόνο, Ποσειδώνα και Πλούτωνα είναι τα must. Επίσης σου επιβεβαιώνω τον Κρόνο στον 11ο και τον τιγκαρισμένο 12ο και φυσικά την ύπαρξη έντονης αίγας στο ωροσκόπιο. Και αυτό το παράδειγμα της ταυρίνας φίλης, πιο αντιπροσωπευτικό ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ!
     
     
    xoxo Matta girl!
  • mattafix @ 17.04.2011 19:42
    Όσον αφορά τη δυσκολία στις ερωτικές σχέσεις θα ήθελα ο θεματοθέτης να το συγκεκριμενοποιήσει.
     
    Σε τι;
     
    Στο σεξ;
     
    Στο να συνάψει σχέσεις;
     
    Από επιλογή ή λόγω συνθηκών;
     
    Γιατί οι απαντήσεις διαφοροποιούνται για καθεμιά ερώτηση.
     
    Φιλικά Matta!
  • speech @ 17.04.2011 19:44
    Μία όψη που δείχνει δυσκολία στις ερωτικές σχέσεις είναι τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου(αλλά κ οποιαδήποτε άλλη αρνητική όψη μεταξύ τους)...όπου σε μεγαλύτερη ηλικία βρίσκεις αυτό που ψάχνεις στον ερωτικό-συντροφικό τομέα....αυτήν ξέρω μόνο...γιατί την έχω κ με έχει προβληματίσει λιγάκι... 
    όσο για την ροπή στην μοναξιά, νομίζω πως εκτός από συγκεκριμένες όψεις, αποτελεί σημείο των καιρών, έτσι κ αλλιώς....
  • Journey @ 17.04.2011 20:01
    matta, ok..Δεν έχω τίποτα από όσα με τόση γενναιοδωρία έκανες paste αλλά είμαι πάντα "alone and blue as can be"
    Σημείωσε δε οτι έχω άφρο στον 7ο και κορμί για αμαρτίες
    Λες τελικά να φταίει που είμαι απλώς έξυπνη? ξέρω γω?
    * * * Πέρα από τα αστειάκια..τη σήμερον ημέρα για να μην είσαι μόνος  το must είναι να κατορθώνεις να κάνεις το κορόιδο..άπαξ και το αρνείσαι αυτό, τι να σου κάνουν οι πλανήτες..
    Πάντως όσο περνάει ο καιρός τόσο και απορρίπτω την ιδέα του γενέθλιου χάρτη ως σημειοδοτικό τάσεων τρόπου ζωής και χαρακτήρα.
    Με τίποτα δεν το δέχομαι..
     
  • mattafix @ 17.04.2011 20:02
    Magneto ψάξε για Ουρανό (όψη  με προσωπικούς πλανήτες, καμιά Αφρο κυρίως). 
     
    Η ουρανό στον 7ο σε περίπτωση που διακόπτωνται γρήγορα ή Κρόνου στον 7ο όπως προαναφέρθηκε για τις περιπτώσεις που υπάρχει δυσκολία στην προσαρμογή με τους άλλους ....
     
     
    Και μην ξεχνάς είσαι Υδροχόα και όχι Ζυγίνα...
  • vikaki88 @ 17.04.2011 20:05
    magneto και εγώ απ ότι φαίνεται έχω μάθει μόνη μου...
     
    έχω αρχίσει κ πιστεύω ότι επίτηδες κολλάω στα ανέφικτα...
     
    δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο ίσως αποφεύγω τις νορμάλ σχέσεις,,,,
     
    η μεγαλύτερη που έκανα απλέ έτυχε,,,
     
    έχω αφροδίτη στον 8 σε αντίθεση με κρόνο κ ουρανό...
  • mattafix @ 17.04.2011 20:09
    Jouraki που είπαμε ότι έχεις τον 7ο;;;; 
     
    Στα Διδύμια.....;;;;;
     
    Εδώ γελάμε τρανταχτά.......και τι όψεις κάνει η Αφρο σου στο γενέθλιο;;;; 
     
    Ο,τι και να λέμε οι σχέσεις είναι σύμβαση, οπότε αν δε νερώσεις το κρασί σου ΔΕΝ.....Υψηλά στάνταρντς, υψηλή θερμοκρασία στο μοναχόμετρο....
     
    Μη με παρεξηγήσετε. Και εγώ από τους σύγχρονους ερημίτες είμαι. Από το να συμμετέχω στο θεατράκι του σχεσοπαραλόγου που περιοδεύει τριγύρω μου, το προτιμώ. Απλά παραθέτω μερικά συμπεράσματα που έβγαλα μετά από χρόνια παρατήρηση. 
  • Journey @ 17.04.2011 20:16
    matta, ζατίιιιι? τι έχουν τα ΙΙμια? να χουμε να λέμε και καμμιά
    κουβέντα, να μην είμαστε στη μούγγα..μια χαρά είναι για
    7ος..επικοινωνιακός 7ος, όλο μπλα μπλα και χαρούλες.

    Μ αρέσει οι άλλοι  να με κάνουν χαρούμενη , δεν μπορώ να με κάνουν να πήζω, δεν μ αρέσει να μου λένε ψέμματα και να με παίζουν, δεν μπορώ τα σκοτεινά παιχνίδια εξουσίας μέσα σε ένα ζευγάρι.
    η Άφρο μoυ καλά τα πάει..εξάγωνα κάνει με Ερμή , Κρόνο [ ναι είμαι καλλιτεχνίζουσα, η έρμη], και  Juno.
    Δεν έχω λύσει τί σημαίνει το χιαστί της με ΝΔ και η αντίθεση της με ωροσκόπο.
     
  • odyssia @ 17.04.2011 20:17
    Σίγουρα όσο μεγαλώνουμε κάνουμε λιγότερες υποχωρήσεις. Ο κάθε άνθρωπος μάς εμπνέει διαφορετικά πράγματα, όταν όμως βρούμε κάποιον που να νιώθουμε  ότι μας ταιριάζει, τότε του δίνουμε χώρο και το χρόνο μας. Φάση είναι, που μάλλον κρατάει πολύ...Υπομονή
  • Journey @ 17.04.2011 20:20
    α και ο Ουρανός μου δεν κάνει καμμία όψη με προσωπικό μου πλανήτη ούτε και ο Πλούτωνας. αχμ
  • newflame @ 17.04.2011 20:25
    7ος στον Κριό και άδειος.
     
    Ουρανός στον 1ο σε τετράγωνο με Αφρο
    Σελήνη στον Τοξότη (διπλό ζώδιο)
    και το ψάξιμο συνεχίζεται...
  • manini @ 17.04.2011 20:43
    πολύ ενδιαφέρον...και εγώ έχω παραπλήσιες απορίες...δεν νομίζω ότι είναι ο ωροσκόπος στον Λέων, αλλά ο 7ος στον υδροχόο και ο 5ος στον Τοξότη...εκεί που έχω 3 πλανήτες στον Ζυγό και θέλω την συντροφικότητα, την αγαπάω και την λαχταρώ...οι μπόλικοι πλανήτες μου στην Παρθένο νομίζω ότι με κάνουν να θέλω να μοιράζομαι "και να προσφέρω,  το κατεστημένο των σχέσεων με τρομάζει. Αλλάζω συχνά "θέλω και βρίσκω μη διαθέσιμα άτομα...παραμυθιάζω από μόνη τον εαυτό μου.... ..δεν ξέρω..
  • mattafix @ 17.04.2011 20:43
    Παίδες ό,τι και να λέμε οι ποιότητες μερικών ζωδίων δεν ευνοούν και τόσο την μακροημέρευση των σχέσεων.
     
    Φερειπείν Κριός, Δίδυμος, Τοξότης, Υδροχόος δεν έχουν υψηλή ανεκτικότητα και υπομονή για να χτίσουν μια σχέση. Σε αντίθεση με ταυρίσius/ζυγίσius επιρροές, καρκινικούς δείκτες και άλλα πιο σταθερά ζούδια όπου υπομένουν, μένουν ακόμη και όταν δεν πρέπει. 
     
    Όλα είναι σχετικά. 
     
    Jouraki η αντίθεση με ωροσκοπάρα γιατί σου περνάει τόσο στα αζήτητα;;;;
     
    Αφροδίτη (σχέσεις) σε αντίθεση με Βιτρίνα του Εγώ και μάλιστα σε φιλελεύθερα ζώδια πόσο εύκολα νομίζεις ότι μπορείς να settle down και μάλιστα σε συμβατικά πλαίσια που κακά τα ψέμματα ως επί το πλείστον κυριαρχούν στα ζητούμενα των σχέσεων;;;;;
     
    Οταν οι άνθρωποι καταλάβουν ότι μπορούμε να δώσουμε όποια μορφή και σχήμα θέλουμε εμείς στις σχέσεις μας τότε ίσως να υπάρχει και μεγαλύτερη προθυμία να μπούμε σε μια από αυτές....
  • Journey @ 17.04.2011 20:53
    matta..δεν είπα οτι περνάει στα αζήτητα αλλά οτι δεν νομίζω πως είναι αυτό το πρόβλημα και μόνο.
    Μία πιο προσεκτική ματια στο χάρτη μου δείχνει Λίλιθ στον Κριό [ και καλά γόησσα η τζουρτζουρ - γελάστε ελεύθερα] αλλά και Ήρα στα Λιοντάρια [ αέναο φλέρτ ως τα 90 μου ] σε συνδυασμό με βέρτεξ στον καρκίνο..
    Δηλ το πρωί νοικοκυρά, το βράδυ άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
    Πέρα από τα αστεία, αυτό δεν είναι πρόβλημα, κι επαναλαμβάνω, δεν πιστεύω με την καμμία οτι ένα τσαρτ μπορεί να χαρακτηρίσει  την προσωπιότητά μας, τρόπο ζωής , τι θα μας τύχει και που θα ατυχήσουμε..
     
  • StaRdust80 @ 17.04.2011 20:56
    O κριός δεν συμβιβάζεται ευκολα, ο λεων είναι διαρκώς μόνος μεσα του......
    μαστα
    σε ποιό λάχανο έπεσα και βγήκα έτς ε?????
  • newflame @ 17.04.2011 21:08
    χμ...... 
    Ως τάση... δεν συμβιβάζομαι με τα συμβατικά πλαίσια που απαιτούν οι σχέσεις αλλά...... αρκεί να συνειδητοποιήσω (ωριμότητα) ότι μπορώ να δώσω ότι σχήμα και μορφή θέλω εγώ στη σχέση μου για να προχωρήσω παρακάτω ???
    Φοβούμαι ότι ούτε να τη ζωγραφίσω δε μπορώ αυτή τη σχέση... ίσως μου λείπει η έμπνευση
  • Journey @ 17.04.2011 21:09
    λαχανούλα σταρούμπα
     
  • vikaki88 @ 17.04.2011 21:11
    journey την ήρα κ το βέρτεξ πως την ερμηνεύω όσον αφορά τις σχέσεις....
     
    ήρα έχω ακούσει ότι είναι το πρότυπο άντρα που θα θέλαμε για γάμο (στον καρκίνο το έχω,,,)
    αλλά βέρτεξ που έχω στους διδύμους στον 8ο οίκο...???
  • StaRdust80 @ 17.04.2011 21:18
    ναι ναι λαχανούλα.....
    πως ήταν εκείνα τα κουκλάκια back in the 80s τα λαχανόπαιδα???
    ενα τέτοιο πράμα σου λέω
  • vikaki88 @ 17.04.2011 21:22
    καλέ δεν ήταν τότε .....πριν 12 χρόνια περίπου ήτα τα λαχανομωρά... 
    είχα  ένα με σωσιβιάκι...
  • StaRdust80 @ 17.04.2011 21:27
    να το το βλέπετε????γερνάω και ξεχνάω
    ναι αυτα με τα περίεργα βρακακια που τα εβαζες σε νερό να σου
    πει το μπαρμούνι το φύλο! χαχαχαχαχαχ!
  • Journey @ 17.04.2011 21:34
    vikaki, ό,τι νάναι γράφω, συγγνώμη, με αποσυντονίζουν εδώ και δεν προσέχω ..
    Εννοούσα τον Κλήρο της Τύχης που και αυτόν τον έχω στα Λιοντάρια.
    Όλα είναι καθοριστικά με τον τρόπο τους - αν δεχθούμε οτι ένα τσαρτ
    καθορίζει κάτι που ξανα-μανά-τονίζω αμφισβητώ πολύ τελευταία ή
    τουλάχιστον το βλέπω με έντονο σκεπτικισμό.
    Τώρα αν με ρωτήσεις για Ήρα - Κλήρο Τύχης, θα σου πω  ότι:
    1.Η Ήρα δείχνει τί είδους σύζυγος [ μόνιμη σύντροφος ] μπορεί να γίνει κάποια.
    Εγώ με την Ήρα στα Λιοντάρια ας πούμε θα είμαι πάντοτε απαιτητική από το
    σύζυγο/σύντροφο, θα θέλω να με..φλερτάρει, να με θεωρεί μοναδική,
    ξεχωριστή..να μου δίνει όλη του την προσοχή [ άντε τώρα να βρεθεί ο
    Μίστερ ταλαίπωρος που θα τα κάνει αυτά] και ταυτόχρονα εγώ θα έχω
    πάντοτε την τάση να φροντίζω πολύ με όποιον τρόπο μπορώ την
    οικογένεια/σχέση κλπ.
    Με Κλήρο της Τύχης στο Λέοντα ο δρόμος της ευτυχίας για μένα περνά μέσα
    από τη δημιουργία είτε αυτήν είναι καλλιτεχνική είτε η οικογένεια.
    Έχω και τη γατοσελήνη μου που υπογραμμίζει όλα τα υπόλοιπα [ συν με ωθεί στο να στολίζομαι με γλιττερογκλαμουριές ] ..ε..δεν θέλει και πολύ
    Μάλιστα vikaki, εγώ όλα αυτά.
  • vikaki88 @ 17.04.2011 22:56
    δηλαδή εσύ journeaki είσαι περισσότερο λιοντάρι κ απο λιοντάρι ...εμένα δε με διακατέχει τόσο γκλάμουροσκονη.... 
    αλλα ο κληρός της τύχης μου είναι κ μένα  το λιοντάρι....
  • Journey @ 17.04.2011 23:03
    vikaki, άσε, θα χάσεις τη μπάλλα..έχω πολλή φωτιά, πάαααρα πολύ φωτιά, σκέτο μπάρμπεκιου,  την τρέλλα της ωροσκοπάρας, τη βιτρίνα του λιονταριού και στο βάθος πολύ λίγο αλλά σκοτεινό νερό.
    άστο..εγώ σταμάτησα να το ψάχνω
     
  • delfinokoritso @ 17.04.2011 23:11
    Ουρανός και πλούτωνας στον 7ο και απέναντι από τον Ουρανό ο Άρης σε σύνοδο με τη Σελήνη στον 1ο και στον Κριό!!!! Θέλετε κι άλλα??? Ήλιος και Αφροδίτη στον Υδροχόο, στον 12ο και σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα!!! Κι άλλα??? Ερμής κυβερνήτης του 7ου σε τετράγωνο με τον Κρόνο!!!
  • vikaki88 @ 17.04.2011 23:17
    εγώ πάλι έχω λίγο απ όλα....
  • moisture666 @ 18.04.2011 00:10
    kalhspera!!
    dhladh exeis afrodith tetragwno ploutwna k akoma psaxnesai??!!
     
    ...kalhnuxta
     
    p.s. matta...dineis resta!!!
  • vicky23 @ 18.04.2011 09:26
    πολλη μοναξια διακρινω.....και εγω στην ιδια κατασταση ειμαι... αντι να λεμε τον πονο μας μηπως πρεπει να περασουμε στη δραση? εγω το παλευω.... ολο εξω ειμαι αλλα δε συμβαινει και κατι... γνωριζω καινουρια ατομα συνεχεια αλ΄λα κανενας δε μου κανει κλικ... τι αλλο να κανω??
    μαγνετο μηπως απλα εισαι πολυ ανεξαρτητη και δεν ανεχεσαι κανεναν να σου κανει κουμαντο?? με κανεναν τοξοτη δοκιμασες?? υδροχοοι-τοξοτε ο καλυτερος συνδυασμος.... και επιμενω ωροσκοπο σκορπιο εχεις...
    ματτα πολυ καλη η ενημερωση να μας πεισ την πηγη!!

έχουν γενέθλια 262 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φίλιππας, Ιάκωβος, Ιακωβίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...