παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Καλή Χρονιά σε όλο τον κοσμο !!

Χρονια πολλά και καλά εύχομαι και αυτό εδώ είναι και το πρώτο μου μήνυμα στο κατατοπιστικότατο και πολλά υποσχόμενο Stardome .
Ιδιαίτερα εύχομαι για εμάς τους Παρθένους που πραγματικά έχουμε περάσει δια πυρός και σιδήρου αυτά τα χρόνια ,να είναι πιο καρποφόρο και δημιουργικό το 09 .
Άλλωστε μετά απο τόσα χαστούκια ,απώλειες και ανακατατάξεις ...το μάθημα το έχουμε μάθει αρκετά καλα αν και δεχόμαστε βελτίωσης για πιο ποιοτική και ειλικρινή ζωή ,αυτό όμως το κυνήγι τελειότητας είναι τρομερα εξαντλητικό και προσωπικά θέλω να το αποτάξω απο πάνω μου ... αν και νομίζω οτι η δικιά μου περίπτωση δεν είναι καραμπινάτου Παρθένου (ευτυχώς) .
Κύριε Πανόπουλε τα άρθρα σας και οι προβλέψεις σας είναι τόσο ευανάγνωστα και κατατοπιστικά για όσους αγαπάνε την αστρολογία μακριά απο την συνήθη γλώσσα των περισσοτέρων αστρολόγων αλλά θα ήθελα π.χ στην σελίδα που είναι ο προσωπικός χάρτης να υπάρχουν αναλυτικές περιγραφές για τις συνόδους ,τις αντιθέσεις κ.τλ ακόμα έχω πολλέςςςςς απορίες αλλά αν τις γράψω εδώ θα γεμίσω μια σελίδα και δεν θέλω .
Ευχαριστώ πολύ και καλώς σας βρήκα !!
Παρθένοι γερά ... φάγαμε τον γάιδαρο στην ουρά θα κολλήσουμε ?
























































































 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 250 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...