παρακαλώ περιμένετε...

Γενέθλια....

  • Queenevi @ 21.09.2008 15:06
    απαράδεκτη, και εγώ στα 27 είχα φάει τρελή φρίκη... Όντως αυτός ο αριθμός έχει κάτι που δεν έχει κανένας άλλος... Δεν ξέρω, ήταν και για μένα τα χειρότερα γενέθλια από ψυχολογικής πλευράς..

    μετά είναι καλύτερα... Στα 30 το καταφχαριστήθηκα...

    Χρόνια πολλά και υπομονή.. Τα πρωτα 100 είναι δύσκολα.
  • OtherEve @ 21.09.2008 15:57
    de nomizw oti exei na kanei me to noumero queenevi mou, mallon thn enoxlei to oti megalwnei thn kopela. Ki egw ta idia niw8w ta teleutaia 4-5 xronia k fobamai pws otan 8a kleisw sta 30 den 8a to euxaristh8w ka8olou!
    Pantws Aparadekti exe upopsh sou oti ligo polu osoi ftanoume konta sta 30 kapws etsi niw8oume. Ki an malista tuxei k kati dussaresto thn periodo twn gene8liwn mas ginomaste akoma xeirotera, k auto to lew giati 8umamai ta persina mou gene8lia k me pianei sugkrio akoma! 8a proteina malista na kanoniseis na pas gia kanena kafedaki apopse na mh skeftesai ta gene8lia k se pairnei apo katw, mera einai 8a perasei!
  • fldown @ 21.09.2008 16:04
    Aparadekti, και όμως τα φετινά γενέθλια φαντάζουν πιο δύσκολα από πολλά προηγούμενα... Δέχτηκες την έκλειψη Ηλίου της 1ης Αυγούστου σε σύνοδο με τον Άρη σου στον Λέοντα. Η συγκεκριμένη έκλειψη, καθώς γίνεται στο ζώδιο του Νότιου Δεσμού σημαίνει ότι κάτι καλείσαι πλέον να πληρώσεις και το τίμημα ίσως να είναι υψηλό...Δεν έχω ακριβή ώρα γέννησης όποτε θα κάνω με κάθε επιφύλαξη την πρόβλεψη ότι ο Κριός κυβερνά τον 4ο οίκο σου. Ο 4ος οίκος είναι ο οίκος της οικογένειας και της ψυχολογικής μας δομής. Ένταση με την οικογένεια? Σύγκρουση απόψεων με κάποιον γονιό (ίσως ο πατέρας...); Όπως και να έχει τα αποτελέσματα προηγούμενων πράξεων ή αποφάσεων αυτή την περίοδο φαίνεται να σε βασανίζουν. Ή μήπως περίμενες κάποια αποτελέσματα που δεν ήρθαν ποτέ; Στην όλη κατάσταση δεν βοηθάει καθόλου και ο προοδευμένος χάρτης σου. Με προοδευμένο Ήλιο σε στενή σύνοδο με τον Πλούτωνα και τον γενέθλιο Πλούτωνα αντίστοιχα, το σκοτάδι νιώθεις να σε καταπίνει ήδη από πέρσι αργά και σταθερά. Μπορεί συχνά να πιάνεις τον εαυτό σου να σκέφτεται αν υπάρχει κάτι θετικό. Αν αυτή η καταραμένη θλίψη θα φύγει ποτέ από επάνω σου και πάει λέγοντας. Το είπα και σε ένα προηγούμενο ποστ το πρωί. Το πιο βαθύ σκοτάδι είναι πριν την αυγή. Τι θέλω να πω; Έχεις την βαθιά ανάγκη της απομόνωσης. Έχεις την ανάγκη να απέχεις από τους ανθρώπους για να τους κατανοήσεις και να σε κατανοήσεις τελικά. Ο προοδευμένος χάρτης όμως εκτός από αυτή την δύσκολη πραγματικά όψη έχει και ένα ευνοϊκό τρίγωνο προοδευμένης σελήνης με γενέθλιο Δία. Κάπου εκεί μέσα στη σπηλιά που έχεις αποτραβηχτεί υπάρχει μια μικρή χαραμάδα φωτός για να σου υπενθυμίζει ότι στην επιφάνεια ο Ήλιος συνεχίζει λάμπει άσχετα αν εσύ θέλεις προσωρινά να τον ξεχάσεις.
    Η χρονιά που έρχεται είναι πολύ σημαντική για εσένα και μεταμορφωτική. Αυτό λέει η σύνοδος του προοδευμένου Ήλιου σου. Θα αναγκαστείς να αλλάξεις και να ζήσεις χωρίς πρόσωπα, καταστάσεις, ψυχολογικές δομές στις οποίες στο παρελθόν κατέφευγες από συνήθεια αλλά σε κρατούσαν δέσμια νοσηρών συμπεριφορών. Του Χρόνου η σύνοδος προοδευμένου Ήλιου - Πλούτωνα σταμάτα να σε επηρεάζει έντονα και ταυτόχρονα προετοιμάζεσαι πλέον για την επιστροφή προοδευμένης Σελήνης στην γενέθλια θέση της που θα συμβεί λίγο μετά την συμπλήρωση των 28 χρόνων σου. Η συναισθηματική ωρίμανση και τι σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια θα αφομοιωθεί τότε στην προσωπικότητα σου. Νομίζω ότι η λέξη ωρίμανση είναι η λέξη κλειδί. Στην περίπτωση σου η ωρίμανση έπρεπε να είναι δύσκολη, αργή και μεταμορφωτική. Όμως με τον ωροσκόπο σου στον Αιγόκερω εγώ στοιχηματίζω τα χρήματα μου πάνω σου ότι θα τα καταφέρεις...
    Καλό απόγευμα και καλή δύναμη!
    Υ.Γ: Ελπίζω το απαράδεκτη να προέκυψε χαριτολογώντας γιατί κάθε άλλο απαράδεκτη δεν φαντάζεις στα μάτια μου...
  • OtherEve @ 21.09.2008 17:00
    fldown molis diabasa osa grafeis k exw meinei ekplhkth!Dhladh egw pou nomiza pws einai fusiologiko k sunh8ismeno na niw8w toso xalia sta gene8lia mou ta teleutaia xronia (idiws ta 2 teleutaia) epesa toso polu eksw? K mhpws kati analogo ginetai k sto diko mou xarth? mporeis na mou peis?
  • fldown @ 21.09.2008 17:15
    Othereve θα μπορούσε αλλά θα μπορούσε και να μην...Υποθετικά μιλώντας πολλά μπορεί να συμβαίνουν μπορεί όμως και τίποτα. Το θέμα είναι αν το εντοπίζεις γενικά στη καθημερινότητα σου ή απλώς την ημέρα των γενεθλίων.Γιατί η aparadekti για παράδειγμα αναφέρει: "Γιατί να έιμαστε πάντα έτσι μες τη μαυρίλα?Ακόμα και τις στιγμές που συνειδητοποιούμε οτι έιμαστε λάθος και ότι δεν πρέπει να είμαστε μες στην μιζέρια , πάντα κατι μας τραβάει πίσω..και μας κρατάει μέσα σ΄ αυτη τη μελαγχολία"...Άρα στην περίπτωση της είναι ξεκάθαρο πως κάτι άλλο συμβαίνει που δεν σχετίζεται μόνο με τη μέρα των γενεθλίων. Καταλαβαίνεις τι εννοώ?
  • zenobia @ 21.09.2008 17:17
    Χρονια πολλα και σκατα! κι απο μενα...

    Τα γενεθλια ειναι κουραστικο πραμα... τα φετινα μαζι με την εκλειψη κατακεφαλα, μ'εβαλαν να "ισορροπω" κρυφες εντασεις μεταξυ καλεσμενων...
    κρυφο παραπονο... εμενα με ρωτησατε ρε πως νιωθω;
  • OtherEve @ 21.09.2008 17:32
    Nai fldown katalabainw. Emena einai perissotero sta gene8lia auto to sunais8hma, alla uparxei se mikrotero ba8mo sunexeia ta teleutaia 2 xronia. Tespa, zenobia k esu sto idio club?
  • Aparadekti @ 21.09.2008 17:34
    OtherEve mou egw ta 30 ta skeftomai kai petaw spyria apo twra...den yparxei periptwsh na ta euxarisththw re paidia....'anta' einai auta re paidia. Alloi mporei na einai xalaroi me to zhthma, egw pantws thn koloumpra mou tha thn pathw...:S
  • Aparadekti @ 21.09.2008 17:35
    S eyxaristw gia tis euxes queenevi kai gia thn filotimh prospatheia symparastashs. Na eiste kala paidia
  • Queenevi @ 21.09.2008 17:39
    τα 30 είναι γαμάτα. Είσαι στο pick της νεότητας-ωριμότητας.. Θα δεις.
  • Queenevi @ 21.09.2008 17:50
    den paizei. I krisi einai sta 27. Sta 30 apolambaneis...

    tis proalles gnwrisa kai enan goiteutiko antra pou itan 36 (eleutheros klp klp) kai xarika idiaitera poly kai dipla gia ta 30 mou xronia... )
  • mafia7 @ 21.09.2008 17:50
    aparadekti...?

    Xronia sou kala!

    ksereis posoi moirazomaste ta idia synais8imata?..

    na eisai kala!..

    .....................................................
    ......................................................
  • OtherEve @ 21.09.2008 17:56
    telika eimaste polloi pou niw8oume etsi, kala ta elega egw...
  • Lamantarini @ 21.09.2008 17:57
    queen evi κι εγω καπως έτσι τα σκέφτομαι τα 30...ακριβώς όπως εσύ...παίζει βέβαια και ο ωροσκόπος μου Αιγόκερως σ'αυτο...
    πιστευω πως όταν φτάσω στα 30 θα ειμαι στην καλύτερή μου φάση!
    φιλια!
  • MARIAH @ 21.09.2008 23:49
    Είσαι όντως απαράδεκτη ! Χρόνια σου πολλά και σκεψου θετικά ! Η ηλικία μας είναι στην καρδιά μας και όχι στο πιστοποιητικό γέννησης !!!

έχουν γενέθλια 211 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάκωβος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...