παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
mme
Αυτή η πόλη έχει γίνει πολύ ξένη, πολύ υδροκέφαλη και ακραία ψυχρή. Η αποξένωση είναι δεδομένη, η ένταση και πίεση σε κάνουν να απεχθάνεσαι τους ανθρώπους και τις κοινωνικές συναναστροφές. Γι' αυτό και οι περισσότεροι ποτέ δεν θα καταλάβουν πόσο στενοί είναι οι διάδρομοι της αποξένωσης, πιο στενοί ίσως και από τα πεζοδρόμια (τα ποια?) στο κέντρο της Αθήνας. Όμως η αγάπη, η φιλία και το ταίριασμα βρίσκονται πολύ κοντά μας αν ανοίξουμε τα μάτια μας. Μπορεί να είναι και στη διπλανή μας πόρτα...
Αυτό είναι το μοιραίο (ωραίο, τυχαίο κλπ) που συνέβη με εμένα και τη mme. Είμαστε γείτονες εδώ και μια δεκαετία, μας χωρίζει ένα στενό, ένας δρόμος που ανελλιπώς τον περπατώ τα τελευταία 12 χρόνια σχεδόν κάθε μέρα. Η απόσταση που μας χώριζε ήταν λιγότερη από 150m αλλά ταυτόχρονα και έτη φωτός μακρυά, δεδομένης της άγνοιας της ύπαρξης του ενός από τον άλλο. Αφορμή αυτό το site έγινε για να γνωριστούμε και έπειτα να  τραβήξουμε τα μαλλιά μας από το πόσο κοντά είμαστε τόσα χρόνια χωρίς ούτε μια φορά να πέσει ο ένας πάνω στον άλλο, να μιλήσουμε, να μοιραστούμε τα μαύρα σατέν εσώψυχα μας και να πιούμε νταμιτζάνες με τσίπουρο (εκείνη) και κρασί (εγώ)...Πως τα φέρνει καμιά φορά ε?
Η mme είναι ξεχωριστή και ιδιαίτερη με όλη τη σημασία της λέξης. Ειλικρινής μέχρι σημείου που νιώθεις την αλήθεια της να σε δαγκώνει σαν πιράνχας, θαρραλέα, πάντα σταθερή στα πιστεύω της και τις αποφάσεις της και γενναία για όλους εκείνους του λόγους που ξέρει (κι εγώ μόνο επιφανειακά έχω αγγίξει) αλλά δημόσια δεν λέγονται...
mme μου σε λατρεύω για το ανατρεπτικό σου χιούμορ, για τη σοβαροφάνεια που ντύνεις τα αστεία σου και ψαρώνει ο έρμος ο κοσμάκης, για τα διαπεραστικό σου βλέμμα και για την ευστροφία σου. Ξέρω ότι όταν σε δω θα μου πεις να μην λέω ψέμματα και ότι δεν είσαι όλα αυτά που περιγράφω. Αλλά όπως καταλαβαίνεις ποτέ δεν με ένοιαξε αν θες να ακούσεις καλά λόγια!! Εγώ τα λέω γιατί τα πιστεύω μέσα από την καρδιά μου.
Δεν ξέρω τι ευχή να πω και να έχει αξία και να είναι άξια (προσοχή στους τόνους).Υγεία γειτονάκι μου για εσένα και τους ανθρώπους που αγαπάς, που είναι το πολυτιμότερο αγαθό. Αν έχεις την υγεία σου όλα μπορείς να τα αντιμετωπίσεις (ή σχεδόν όλα)...Να είσαι σε θέση να πραγματοποιείς τους στόχους σου, να βρίσκεσαι ανάμεσα σε άξιους ανθρώπους είτε φίλους, είτε συνεργάτες, είτε γκομενάκια (!!!) και να μην σου στερέψει ποτέ η όρεξη για τσίπουρο!!! Να είσαι πάντα η mme μας αλλά πρώτα να είσαι η mme ΣΟΥ, η εικόνα που ζητάς και θες, χωρίς εκπτώσεις!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...