παρακαλώ περιμένετε...

Kronos!?????????!!!!!!!!

  • Stardonna @ 16.09.2008 20:16
    Marilu, ο Κρόνος σου είναι στις 29,19 μοίρες του Καρκίνου, στον 9ο οίκο σου και επειδή είναι πάρα πολύ κοντά στο Μεσουράνημα σου μπορείς να τον ερμηνεύεις και σαν Κρόνο στον 10ο οίκο. Πες μας εσύ καλύτερα πώς τα πήγες με το σχολείο και τις σπουδές, πόσο ανάγκη έχεις την πιστοποίηση των γνώσεων σου για να κάνεις καριέρα, αν σε κούρασε πολύ το εξωτερικό ή και εάν εμποδίστηκε, πόσο κρύα είναι η σχέση με τα αδέρφια σου (εάν έχεις αδέρφια) και πόσο ιδρώνατε για την αποδοχή του αυστηρού γονέα που περίμενε πολλά. Κι επίσης για το πόσο δεν σου αρέσουν οι περιορισμοί και αντιδράς αλλοπρόσαλλα (κυρίως μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον) ενώ έχεις κάνει και αντιφατικές επιλογές όσον αφορά τη δουλειά οι οποίες δεν σου έχουν βγει όσο καλά θα μπορούσαν κι αυτό γιατι κι εσύ τρώγεσαι με την καθωσπρέπει επαγγελματική εικόνα σου και δεν ρισκάρεις όσο σε άλλους τομείς. Λοιπόν;
  • Marilu @ 17.09.2008 19:52
    Oooooooooooo
    Nai OK. Autaaaaa.....Emina ligo me o stoma -poluuuu anixtoooo Stardonna.
    Epeses mesa se ola. kai aderfia exo kai krues oi sxeseis kai austiro patera, kai duskolia stis spoudes exoteriko kai kyrios: NO RISKS sto epaggelmatiko.
    Alla epidi emeis ftiaxnoume tin zoi mas, exo idi 2 epaggelmatika rantevou avrio ta opia fusika kai exoun risko - stin prospathia apokolisis apo tin oikogeniaki doulia!!!!!!!
    " any tips??? "
    Se eyxaristo gia tin

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...