παρακαλώ περιμένετε...

Εις αναζήτηση συμβουλών

  • blueview @ 15.09.2008 23:02
    .... θα ηταν ευχάριστο να μπορουσαμε να αποφευγαμε την οποια "ταλαιπωρια" στην ζωη μας .
    .... με κουραζει , ψυχικα και κατα συνεπεια σωματικα να καταβαλω προσπαθεια χωρις στοχο ... οπότε , χαλαρωνω !
    Η μονη προσπαθεια που καταβαλω πλεον ειναι για καλο φαγητο , εννοιοτε κουτσομπολιο , γυμναστικη και φυσικα ...... sex
    Προτιμηστε την "σιγουρατζα" λοιπον οπως επισης και την εκπομπη στο ραδιοφωνο του Κων. Τζουμα καθε πρωϊ 10-12 στον Εν Λευκο 87.7
    Σας "παει αλλου" ....
  • fldown @ 16.09.2008 17:05
    tessorodoro, νομίζω ότι για να ξεκαθαρίσεις τις επιλογές σου πρέπει πρώτα να ανακαλύψεις τι είναι αυτό που πραγματικά σε ευχαριστεί. Είναι αβεβαιότητα αυτό που σε προβληματίζει ή μήπως δεν μπορείς να ξεχωρίσεις με γνώμονα τι πρέπει να αποφασίσεις;
    Έχεις ένα χάρτη φουλ μεταβλητό (6 από τους 10 πλανήτες σε μεταβλητά ζώδια!) και αν και ωροσκόπος Κριός, ο κυβερνήτης του χάρτη σου, ο Άρης, βρίσκεται κι αυτός στην Παρθένο. Άρα αν κοιτάξει κανείς μόνο τον ωροσκόπο σου θα μπορούσε να έχει απορίες γιατί δεν μπορείς να αναλάβεις δράση, αν κοιτάξει τον κυβερνήτη του χάρτη σου όμως στον Παρθένο και στον 6ο οίκο (double tone) τότε αποκτά μια άλλη εικόνα. Αυτή ταύτιση στις ενέργειες του Ήλιου σου και του κυβερνήτη του χάρτη σου λογικά δεν θα έπρεπε να δημιουργεί προβλήματα αλλά... Το μεγάλο αλλά είναι αρχικά η ταλαιπωρημένη τον τελευταίο καιρό Αφροδίτη σου στον Λέοντα. Η έκλειψη Σελήνης στις 24 μοίρες του Υδροχόου τον Αύγουστο έγινε σε αντίθεση με την Αφροδίτη και με 7ο οίκο στον Ζυγό το θέμα των σχέσεων επαγγελματικών ή/και προσωπικών ήρθε στο προσκήνιο και μάλλον όχι μα καλό τρόπο. Με 7ο στο Ζυγό, όταν έρχεται η ώρα των αποφάσεων για μια σχέση ή για μια συνεργασία μπαίνει σε λειτουργία η Ζυγαριά των αποφάσεων. Μόνο που στην περίπτωση σου, με την Αφροδίτη στον 6ο οίκο είναι ηλεκτρονική ζυγαριά ακρίβειας χιλιοστού του γραμμαρίου. Τι θέλω να πω; Μπαίνεις πιθανότατα στη διαδικασία να ζυγίζεις και την παραμικρή λεπτομέρεια πριν την απόφαση και αυτό τείνει να κουράζει πρώτα από όλα εσένα. Να πάω εδώ ή εκεί; Αν πάω εδώ τότε έχω τα εξής συν (λίστα) και τα εξής πλην (μεγαλύτερη λίστα). Ταυτόχρονα ο Ποσειδώνας στον Υδροχόο βρίσκεται αυτή την περίοδο σε ακριβή αντίθεση με την Αφροδίτη σου ξανά, άρα βάλε στο παιχνίδι των συν και πλην που προανέφερα το γεγονός ότι καμιά από τις επιλογές για συνεργασίες ή για σχέσεις δεν θα σε ικανοποιεί απόλυτα. Με τον Ποσειδώνα συχνά χάνεται το νόημα όσων επιζητούμε, μας πιάνει άρνηση ή αντίδραση να αποδεχτούμε το πόσο πολύ μας περιορίζει το ότι πρέπει να αποφασίσουμε να κρατήσουμε κάτι και μοιραία να θυσιάσουμε κάτι άλλο ενώ και τα δύο (τρία, τέσσερα κοκ) τα θέλουμε τόσο πολύ!!
    Αυτή την περίοδο επίσης ο Ουρανός στους Ιχθύς βρίσκεται σε ακριβή σύνοδο με τη Σελήνη σου και αυτόματα είναι για εσένα αυτή μια πολύ σημαντική περίοδος. Ο γενέθλιος Ουρανός σου βρίσκεται ξανά στον 7ο οίκο σου στο Ζυγό και συνεπώς πιθανόν να υπάρχει στα χέρια σου μια δελεαστική πρόταση για συνεργασία (ή μήπως είναι σχέση που υπόσχεται να αλλάξει τα δεδομένα σου?). Ποιο είναι το δέλεαρ? Ο Ουρανός υπόσχεται πάντα κάτι το διαφορετικό κάτι το επαναστατικό, κάτι που διαφέρει από την πεπατημένη που ακολουθούμε συνεχώς χάριν της ασφάλειας μας. Έχει ξυπνήσει ένα μικρό ηφαίστειο μέσα σου που θέλει να εκραγεί και από όσο ξέρω κανένας μέχρι τώρα δεν έχει αποτρέψει την έκρηξη ηφαιστείου... Γενικά αυτές τις μέρες ο 7ος οίκος σου έχει μια έντονη ενεργοποίηση και ειδικά ο κυβερνήτης του χάρτη σου, από τη διέλευση του στον οίκο αυτό θέλει δράση και την θέλει τώρα!
    Τέλος βάλε στο παιχνίδι τον Δία που από τη στιγμή που γύρισε σε ορθή πορεία στον 10ο οίκο σου στον Αιγόκερω σε παρακινεί να αλλάξεις το δόγμα Δουλειά - Σπίτι- καθημερινότητα. Είναι μια πρόταση που έχει σχέση με αλλαγή οικίας εκτός από επαγγελματική αλλαγή? Υπάρχει η πιθανότητα να φύγεις για μια δουλειά στο εξωτερικό; Ο Δίας είναι η πύλη μας για νέους ορίζοντες και επειδή η γενέθλια θέση του είναι όχι μόνο στους Ιχθύς αλλά και στο 12ο οίκο υπάρχει ο φόβος του χαμένου ονείρου. Σκέψου ότι βρίσκεσαι σε ένα τηλεπαιχνίδι και σου λένε πως αν και έχεις κερδίσει ένα σημαντικό δώρο επιλέγοντας το κουτί Νο3 μπορείς να επιλέξεις την κουρτίνα Νο2 η οποία έχει ένα ακόμη μεγαλύτερο δώρο μέσα. Ίσως το πιο μεγάλο που φαντάστηκες ποτέ. Και σου λένε: Αποφάσισε! Η λούμπα είναι πως ότι φανταζόμαστε δεν ανταποκρίνεται συχνά στην πραγματικότητα.
    Αυτό ίσως να είναι το καίριο σημείο ή η αδυναμία σου, αν μπορώ να το θέσω έτσι. Με βασική όψη του Ήλιου σου να είναι το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στον Τοξότη υπάρχει η τάση να φαντάζεσαι, να κοιτάς μπροστά και να ονειρεύεσαι διάφορα σενάρια. Το ερώτημα είναι πόσο συχνά τα σενάρια γίνονται πραγματικότητα. Και με τον Ποσειδώνα υπάρχει πάντα μια αίσθηση ανικανοποιήσης, είτε πετύχεις, είτε όχι αυτό που θες. Ο Δίας στο διάστημα 30/10 - 2/11 θα βρίσκεται σε ακριβή αντίθεση με τον γενέθλιο Κρόνο σου στον 4ο οίκο οπότε εκεί θα γίνει απτή πραγματικότητα η συνέπεια της απόφασής σου και θα αφομοιωθεί στην ψυχολογία σου.
    Όσο για το θέμα της απόφασης, έχει ωροσκόπο Κριό οπότε δεν θα είσαι ικανοποιημένη αν δεν την έχεις πάρει 101% εσύ η ίδια. Επίσης με ωροσκόπο Κριό και κυβερνήτη στον 6ο οίκο ξέρεις να δίνεις μάχες στην καθημερινότητα, οπότε στο επίπεδο του πως θα αντιδράσεις είτε πάρεις τη μια απόφαση είτε την άλλη, δεν έχεις κάτι να φοβάσαι. Μάλιστα με τον Κρόνο να έχει ήδη περάσει πάνω από τον Ήλιο σου μέσα στο καλοκαίρι έχεις συντονιστεί έντονα στην Κρόνια ενέργεια που σου λέει πως ότι και να κάνεις θα πρέπει να αφιερώσεις όλη σου την εσωτερική ενέργεια (Γενέθλιος Κρόνος στον 4ο οίκο). Εγώ το μόνο που έχω να τονίσω είναι ότι ως Παρθένος, με Ήλιο και Άρη στον 6ο οίκο δεν μπορείς να αποφύγεις τον αναλυτικό σχεδιασμό από τη μια αλλά και ούτε την αυτοκριτική σε περίπτωση δυσκολιών από την άλλη. Επομένως όποια κι αν είναι η απόφαση σου προσπάθησε να μην βάλεις εσύ η ίδια τρικλοποδιές στον εαυτό σου, ανεξάρτητα των δυσκολιών που θα παρουσιαστούν. Επίσης απέφυγε να πάρεις απόφαση οριστική στο διάστημα 24/9 - 15/10 που ο κυβερνήτης του ζωδίου σου, ο Ερμής, θα είναι ανάδρομος. Ίσως αυτός ο παραπάνω χρόνος να σε βοηθήσει να σχεδιάσεις καλύτερα τα επόμενα βήματά σου και να δεις ακόμη πιο σφαιρικά το ζήτημα που έχει ανακύψει. Εγώ να ευχηθώ καλές αποφάσεις και να θυμάσαι ότι οι αλλαγές πολλές φορές δεν είναι συνειδητή επιλογή μας. Απλά επιβάλλονται από εκεί έξω...Και τι αλλαγές...Από τη νέα χρονιά με τον Πλούτωνα να περνά πάνω από το μεσουράνημα σου, ετοιμάσου ολοκληρωτική μεταμόρφωση στην κοινωνική σου εικόνα. Αλλά μέχρι τότε μεσολαβούν αρκετοί μήνες και ελπίζω να ξαναβρεθείς από το site να μας λες τα νέα σου...
    Ελπίζω να σε βοήθησα λίγο. Καλό σου απόγευμα...
  • tessorodoro @ 17.09.2008 09:49
    Φίλτατε fldown,
    πρώτα απ'ολα θα ήθελα να σε ευχαριστήσω ιδιαιτέρως που μπήκες στον κόπο να μου απαντήσεις και μάλιστα τόσο αναλυτικά, κοι΄ταζοντας τον γενέθλιο χάρτη μου. (πρέπει να πω φυσικά ότι αισθάνομαι λίγο "γυμνή" αν και το θέαμα δεν είναι και κακό!!)
    Σχετικά με αυτά που μου γράφεις, έχω να πω ότι κ έχεις πετύχει διάνα! Πράγματι, όταν πρέπει να πάρω αποφάσεις για την οποιαδήποτε κίνηση στην ζωή μου, είτε κοινωνική, είτε επαγγελματική είτε προσωπική υπάρχει πάντα η αμφιβολία αν η απόφασή μου είναι η κατάλληλη και προς όφελός μου. Συνήθως, ακόμα και αν η λιστούλες μου (τα συν και τα πλην που αναφέρεις) μου υποδεικνύουν έμμεσα την πιο αποδοτική ή την λιγότερο επώδυνη λύση, τελικά όποια απόφαση και να πάρω αισθάνομαι ότι έχω προβέι σε λάθος επιλογή (ο νόμος του Merphy μάλλον για μένα βγήκε -εφαρμόζεται σε κάθε τομέα της ζωής μου!)
    Αυτή η περίοδος, που συμειωτέων έχει ξεκινήσει εδώ και 1,5 χρόνο -πριν ακόμα και από την έλευση του Κρόνου, θεωρώ ότι είναι από τις σημαντικότερες (αν όχι η καθοριστικοτερη!) στην εως τα σήμερα ζωή μου. Νέα δουλειά, πιθανότητα καριέρας σε ένα κλάδο στον οποίο δεν είχα πο΄τε φανταστεί ότι θα μπορούσαν αενταχθώ αλλά, παράλληλα, και συνηδιτοποίηση των ενδιαφερόντων και αναγκών που πρέπει να ικανοποιήσω. Όσο για τις σχέσεις, κοινωνικες-προσωπικές αλλά και ερωτικές, επιτέλους μπορώ να πω ότι πλέον ξέρω τι θέλω!(ναι ,μετα αππο μερικά "χαστυκια" έρχεται το μυαλό στη θέση του!)
    Γενικά, αν και ορισμένες από τις αποφάσεις και τις κινήσεις που έκανα στο παρελθόν δεν μπορώ να πώ ότι ήταν προ όφελός μου, κατέληξα ότι αν δεν τις είχα κάνει δεν θα ήμουν εδώ που βρίσκομαι σημερα και αυτό με ευχαριστεί (όχι μόνο ικανοποίηση αλλά πραγματική ευχαρίστηση!)
    Προσπαθώντας να διατηρήσω ένα τόνο αισιοδοξίας, πιστέυω ότι όποια απόφαση και να πάρω τώρα, ακόμα και αν δεν είναι αυτό που θα θεωρούρα "σωστή", θεωρώ ότι θα μου ανοίξει νέους δρομους, άλλους ορίζοντες και θα με οδηγήσει σε κόσμους που μπορεί να μην είχα φανταστεί! (γενικά, ένα αγγελάκι κάθεται στον ώμο μου και με προσέχει -για να πάμε και στο περβατικό!)
    Ως αναφορά στον ανάδρομο Ερμή, και ανεξάρτητα από αυτόν, το χρονικό περιθώριο για τις μελλοντικές μου κινήσεις θα είνια εως το τέλος Οκτωβρίου, όποτε θεωρώ ότι θα έχω μια πιο ξεκάθαρη εικόνα όχι μόνο των επιθυμιών μου αλλά και των περιθωρίων που υπάρχουν από το περιβάλλον μου.
    Στο σημείο που αναφέρεις για την μεταμόρφωση σην κοινωνική μου εικόνα με την νέα χρονιά, μπορώ να σου πω ότι ήδη το έχω δρομολογίσει -ελπίζω ότι οι κινήσεις μου αυτό το φθινόπωρο θα συμβάλουν και σε αυτο!
    Σε ευχαριστώ και πάλι για την αναλυτική απάντηση σου στο ερώτημά μου και σύντομα εύχομαι να έχω να μοιραστώ μαζί σας πολύ ευχάριστα νέα

    Blueview μου,
    έχεις δίκιο! μακάρι να μπορούσαμε να αποφύγουμε όλες τις "ταλαιπωρίες" στη ζωή μασ..αλ΄΄α τι ζωή θα ήταν αυτή τότε?!!?!?
    Το καλό φαγητό, το κουτσομπολιό, το καλό και πολύ sex (για την γυμναστικη δεν αναφέρω κάτι, είναι εκτός οπτικού μου πεδίου!) είναι από τα λίγο πράγματα σε αυτή τη ζωή που μπορούν να μας φτιάξουν την διάθεση και να μας ανεβάσουν σε άλλα επίπεδα ευτυχίας...αρκεί να τα βρίσκει κανείς, αν και λίγο ψάξιμο δεν έβλαψε ποτέ κανένα!!
    Όσο για την εκπομπή του Κωνσταντίνου, μακάρι να είχα την δυνατότητα να την ακούω καθημερινά αλλά λόγω χώρου εργασίας αυτό είναι αδύνατο (άλλη μια απόλαυση που πρέπει να στερηθώ αλλα την κρατάω σαν ένα μικρό δώρο στον εαυτό μου για τις ημέρες που δεν βρίσκομαι στο γραφείο!)
    Ευχαριστώ πολύ για τον κόπο και για το ενδιαφέρον πάντως
  • fldown @ 17.09.2008 10:42
    tessorodoro (γλωσσοδέτης αν πας να το πεις γρήγορα την πρώτη φορά!!) εύχομαι τα καλύτερα! Να είσαι πάντα καλά!

έχουν γενέθλια 279 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ζωή, Ιορδάνης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...