παρακαλώ περιμένετε...

ΜΟΛΙΣ ΧΩΡΙΣΑ!!!

  • marianpap18 @ 10.09.2008 22:10
    se 8aumazw!! eilikrina se 8aumazw!! kai den to lew ka8olou eirwnika...prepei na exeis megala psuxika apo8emata gia na to antexeis olo auto!! g na xwrises vevaia...isws h parousia tou suzugou sou na mh sou htan kai toso aparaithth telika...euxomai na einai kati pou epele3es esu...Twra ti na se sumvoulepsw?? den eimai k h pleon katallhlh!! kane o,ti mporeis g ta paidia sou...kai antimetwpise thn katastash me xioumor....kati to opoio prepei eutuxws na dia8eteis apleto gia na grafeis twra edw se emas to provlhma sou!! keep going....
  • NannyFine @ 10.09.2008 22:37
    Σας ευχαριστώ πολύ αλλά marianpap18 μην απορείς που γράφω το πρόβλημα μου. Το μεσημέρι διάβασα την καταχώρηση της chromal και λυπήθηκα πολύ. Σκέφτηκα πως τελικά όλοι κουβαλάμε το σταυρό μας. Κανείς δεν είναι πραγματικά ευτυχισμένος!
    Καλό είναι λοιπόν να ανοίγουμε ένα μικρό παράθυρο ο ένας στον άλλον. Έτσι βλέπουμε πως ίσως κάποιος έχει αυτό που θα θέλαμε αλλά μπορεί να του λείπει πολύ κάτι που έχουμε εμείς. Σκέφτηκα πως έτσι δίνουμε αλλά και παίρνουμε κουράγιο και δύναμη να συνεχίσουμε.
    Εγώ, δύσκολα ή εύκολα θα τα καταφέρω. Δεν έχω άλλη επιλογή!
    Και πάλι ευχαριστώ..
  • Stardonna @ 10.09.2008 22:39
    NannyFine δεν είναι καινούριο το πρόβλημα του χωρισμού μάλλον, συμφωνείς σε αυτό; Ίσως το τετράγωνο της ηλιακής έκλειψης της 1ης Αυγούστου με τον Κρόνο σου να έδωσε αυτό που φοβόσουν πιο πολύ, οι διαφορές σας ωστόσο είχαν φανεί από καιρό.
  • NannyFine @ 10.09.2008 22:46
    august08, δεν έχεις άδικο για τους συγγενής αλλά τι στο καλό.. Μια αγκαλίτσα απ τη μανούλα .. ένα κομμάτι μουσακά μια στο τόσο άντε και κανένα Baby-sitting από την αδερφή..δεν θα ήταν και άσχημα... όσο για τα..αρ@@@ια... έχουμε όλες από αυτά και μάλιστα μεγάλα, αλλά δεν το ξέρουμε μεχρι να τα χρειαστούμε!!!
    Να σαι καλά.
  • NannyFine @ 10.09.2008 22:53
    Συμφωνώ. Ωστόσο η κάθε περίπτωση είναι μοναδική!!!
    Οι διαφορές φάνηκαν 8 χρόνια πριν.Το πάλεψα πολύ. Όσο δεν φαντάζεσαι. Αλλά τελικά ισχύι αυτό που συχνά λέγεται. "ότι δεν μπορείς να λύσεις άσε το χρόνο να το λύσει". Έγινε αυτό που έπρεπε να γίνει και οσο δύσκολα και είναι τα πράγματα τώρα ξέρω πως είναι για καλό. Αν μη τι άλλο είμαι ήρεμη. Κουρασμένη, μόνη, ταλαιπωρημένη αλλά ΗΡΕΜΗ!!!
  • Stardonna @ 10.09.2008 23:02
    Ο Πλούτωνας εγκατέλειψε οριστικά τον 7ο οίκο σου και ότι ήταν να αλλάξει στο θέμα γάμος άλλαξε. Προφανώς τρόμαξες πολύ και πόνεσες άλλο τόσο. Τώρα είναι πιο πολύ τα οικονομικά που σε απασχολούν, πώς θα διεκδικήσεις, πώς θα εξασφαλίσεις χρήματα και δύναμη, πώς θα αλλάξει η δουλειά αλλά και η καθημερινότητα σου γενικά.
  • blueview @ 10.09.2008 23:09
    NannyFine ... ευχομαι καυραγιο , Παρθενο-Διδυμι = Βραχος ... τωρα θα ανακαλυψεις "αποθεματα" που δεν πιστευες οτι υπαρχουν .
    Εχουμε μια φιλη εδω ... Παρθενο-Διδυμι κι αυτη .... αυτη να δεις POWER !
    Καλη Δευτερη αρχη . Να ξερεις πως μια καλη κουβεντα θα την ακουσεις παντως , εστω κι απο αγνωστους.
  • NannyFine @ 10.09.2008 23:12
    Όπως τα λες! ούτε δεκάρα τσακιστη! Μια που ανέφερες τον Πλούτωνα τον έχω στην 24' ενώ Ήλιο στην 21' Παρθένου. Νιώθω πως πάντα θα με "πλακώνει" εκεί που είναι.'Εχω δίκιο? Και ο Δίας μου στο Ζυγό.. Πολυ νωχελικός μου βγήκε..Δεν θα ξεκουνηθεί καθόλου? Να φανταστείς πως όλα αυτά ενώ ο Κρόνος δεν με έχει πλησιάσει ακόμη.. Ποιος ξέρει τι σφαλιάρες έχω να φάω το 09 που θ τον φιλοξενώ στη γειτονιά μου...
    Σ ευχαριστώ.
  • NannyFine @ 10.09.2008 23:16
    blueview να σαι καλά και συ.
    Αχ βρε παιδιά πολύ χαίρομαι που σας έγραψα. Όλα γύρω μου είναι σκ...α, Αύριο αρχίζει το τρέξιμο σχολεία κ.τ.λ. και γω κάθομαι και γράφω σε αγνώστους. και χαμογελάω κιόλας...
    Να στε καλά όοοολοι!!!
  • NannyFine @ 10.09.2008 23:24
    august08 το ξέρω το συναίσθημα καλά. και οι δικοι μου έξω είναι. Η αλήθεια είναι πως όσα λιγότερα περιμένεις τόσο λιγότερο απογοητεύεσαι. Τεσπα. Τα αντράκια μου είναι 8,5 και 10. Το διαζύγιο ήρθε όταν δεν αντέχαμε πια τους καβγάδες. εκείνος είπε φευγω και γω είπα επιτέλους! Το πρόβλημα μας ήταν πως εγώ ημουν μονογαμική εκείνος όχι! Εγώ ήθελα μια αγαπημένη οικογένεια για τα παιδιά μου ενώ εκείνος ήθελε όλο το πακέτο. Γυναίκα σπίτι παιδιά αυτοκίνητο αλλά και τη γκόμενα! όχι πολλές μία ήταν. πολύχρονη παράλληλη σχέση. Αυτά.
  • Stardonna @ 10.09.2008 23:26
    Δεν είναι μόνο η σύνοδος Ήλιου-Πλούωνα αλλά και το ταυτόχρονο τετράγωνο με τον Άρη που αγριεύει τα πράγματα στην προσωπικη σου ζωή ιδίως, με αντίκτυπο στην οικογένεια και στα βαθύτερα στρώματα της ψηχής σου - πρόσεχε και την υγεία σου γιατί οι στενοχώριες μόνο καλά πράγματα δεν προμηνύουν και σε αυτό τον τομέα. Το σημαντικό είναι οτι ο Σκορπιός στον χάρτη σου είναι εμπεριεχόμενος στον 6ο οίκο και ίσως σου ήταν δύσκολο να διαχειριστείς την πλουτώνια ενέργεια, να δεχτείς τη μετάλλαξη της ερωτικής σχέσης ή και με τον άντρα εξαιτίας των παιδιών αλλά και κάποιων φόβων σου ή και εμμονών. Δεν ξέρω πώς ήταν η σχέση σου με τον πατέρα και τα αρσενικά της οικογένειας - υποθέτω έντονη και όχι πολύ εύκολη - αυτά τα βιώματα όμως τα κουβαλάς και στη σχέση που συνάπτεις με κάθε άντρα. Έχεις ακριβή σύνοδο Νότιου Δεσμού - Ήλιου κι αυτή είναι μια πολύ σημαντική όψη, η οποία εκτός των άλλων σε τραβάει σε "γνωστά" πρότυπα και στη σιγουριά έστω και της φυλακής (με μεταφορικό τρόπο το λέω αυτό). Ελπίζω να μην έχεις υποστεί βία και να μην είσαι τόσο σκληρή και συνάμα εκρηκτική που να προσπαθήσεις να εξασκήσεις εσύ βία, σωματική ή ψυχολογική.
  • Psy @ 10.09.2008 23:34
    ωχ! αυτά κάνει το τετράγωνο Πλούτωνα - Άρη?
  • NannyFine @ 10.09.2008 23:51
    όπως έγραψα νωρίτερα κάθε περίπτωση είναι μοναδική. Και γω ίσως το ίδιο να συμβούλευα. Φύγε !μη μένεις λεπτό σε κάτι που δε σου ταιριάζει και σε χαλάει. Αλλά πίστεψέ με. αν το έκανα τότε θα έπρεπε να φύγω έξω στους δικούς μου. Δεν θα τα κατάφερνα με τα μωρά χωρίς βοήθεια (τότε ήταν μωρά τώρα είναι παιδιά) και εγώ δεν ήθελα να τους στερησω τον πατέρα τους. ΠΡΕΠΕΙ να υπάρχει στη ζωή τους έστω και κάποιες ώρες την εβδομάδα. Ούτε νιώθω πως έχασα πολύτιμο χρόνο γιατί όλα αυτά τα χρόνια μετουσιώθηκαν σε ΔΥΝΑΜΗ!!! Οι διαμάχες τελείωσαν το διαζ. εκδόθηκε σήμερα. Το μόνο που παρακαλάω τώρα είναι αντοχή στη δύσκολη πλέον καθημερινότητά μου.
    Συγχωρήστε με τώρα γιατί΄αύριο στις 8.30 χτυπάει το κουδουνι του σχολείου. Καληνύχτα και σας ευχαριστώ μέσα απ τη καριά μου...
  • marianpap18 @ 11.09.2008 00:13
    den htan aporia!! htan ''diapistwsh''!! auta einai...xairomai pou moirasthkes to prob sou mazi mas...kai genika xairomai pou ta leme oloi edw sa mia megalh parea!! sumfwnw mazi sou... otan uparxei kapoio 8ema pou mas kaiei,niw8oume thn anagkh na to moirastoume...kai etsi sa na agaliazei h psuxh mas...allwste kai egw edw to egrapsa to diko m 8emataki... kai eniwsa polu kalutera me tis apanthseis twn filwn...diavasa pws akrivws hr8an ta pragmata kai ena exw na pw: mpravo kai 3ana mpravo!! elpizw na mhn ton agapas akoma...gt sunh8ws autous pou mas plhgwnoun agapame...
  • Lover @ 11.09.2008 09:04
    Καλημέρα και μεγειά το χαρτί σου. Εγώ ακόμα δεν το πήρα. Να χαίρεσαι τα παιδιά σου και να μην ξεχνάς την γυναίκα εκτός της μάννας. Υπάρχουν και άλλοι που έχουν συγγενείς κοντά και δεν τους έχουν καθόλου.. Προσπάθησε να μην στεναχωριέσαι και να ξέρεις ότι όταν κάτι τελειώνει κάνει καθαρό χώρο για κάτι καλύτερο. Αυτούς που μας πληγώνουν αγαπάμε ΜΟΝΟΝ όταν εμείς οι ίδιοι δεν αγαπάμε πραγματικά τον εαυτό μας κορίτσι μου, έτσι προσελκύουμε το μάθημα που πρέπει να πάρουμε. ΑΓΑΠΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ για να πάρεις πραγματική αγάπη. Φιλιά

έχουν γενέθλια 245 μέλη.

γιορτάζουν οι: Πελαγία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...