παρακαλώ περιμένετε...

Επιστροφή!!!

  • Queenevi @ 22.06.2008 12:31
    ))) τα χουν αυτά οι σκορπιοί... ομοιοπαθούσα! χαχαχαχαχααχαχ το θέμα είναι θες έναν άνθρωπο που εξαφανίζεται και ξαναεμφανίζεται; Πως είσαι τόσο σίγουρη ότι δεν θα πάει για τσιγάρα στο περίπτερο και θα εξαφανιστεί για 4 χρόνια πάλι;
  • fldown @ 22.06.2008 16:03
    Κατ' αρχήν είναι καταπληκτικό το γεγονός ότι ανεβάζετε αυτό το ποστ την ημέρα που ο Κρόνος κάνει απόλυτη όψη συνόδου με τον Ήλιο σας στον Παρθένο. Η όψη του Κρόνου με τον Ήλιο σας έρχεται να σας πει ότι πρέπει να αφομοιώσετε πλέον στη ταυτότητά σας και στο χαρακτήρα σας Κρόνια χαρακτηριστικά. Με άλλα λόγια κάνει έντονη την ανάγκη να θέσετε πλέον σταθερές βάσης στο οικοδόμημα της ζωής σας και ο άξονας που φαίνεται να επηρεάζεται περισσότερο είναι ο άξονας 4ος - 10ος οίκος.
    Για να γίνω πιο συγκεκριμένος, η χειμερινή έκλειψη ηλίου στον Υδροχόο γίνεται σε σύνοδο με την ακμή του 10ου οίκου σας και ενεργοποιήθηκε η ενέργειά της ξανά πριν λίγες μέρες με τη διέλευση του Άρη από τον άξονα της έκλειψης. Μήπως από το χειμώνα δημιουργήθηκαν οι συνθήκες για αλλαγή δουλειάς και τώρα ευοδώθηκαν οι προσπάθειες για αλλαγή? Μήπως η αλλαγή ήταν ξαφνική λόγω Άρη? Όπως και να έχει ο Κρόνος σε σύνοδο με τον Ήλιο σας δείχνει πως από μέρους σας υπάρχει η τάση να θέλετε να αναλάβετε καινούργιες ευθύνες και μια πιο υψηλή θέση με προοπτικές επιτυχίας και αναγνώρισης. Αν η νέα δουλειά σας τα προσφέρει αυτά τότε όλα καλά.
    Σχετικά με το θέμα της επιστροφής του "Σκορπιού" όπως λέτε...Προφανώς δεν είμαι σε θέση να πω κάτι για αυτόν αλλά μπορώ να μιλήσω λίγο για εσάς βάση του χάρτη σας. Η ανάδρομη κίνηση του Πλούτωνα στον 7ο οίκο σας και η Πανσέληνος της προηγούμενης εβδομάδας σε σύνοδο με αυτόν πιθανόν θα έφερνε με κάποιο τρόπο αναμνήσεις προσώπων ή καταστάσεων από το παρελθόν στον τομέα "σχέσεις". Η κίνηση του στον 7ο οίκο για πολλά χρόνια σας έφερε αντιμέτωπη με αυτή τη σφαίρα της ζωής και πιθανότατα άλλαξε εκ βάθρων τις αντιλήψεις σας στο πως συνεργάζεστε και σχετίζεστε σε όλα τα επίπεδα με τους ανθρώπους. Κρίνοντας από τον χάρτη σας, έχοντας ωροσκόπο και υπογραφή χάρτη δίδυμο, και με τον κυβερνήτη του χάρτη σας, τον Ερμή, στο Ζυγό αυτό που αποζητάτε είναι πάνω από όλα η επικοινωνία και η αποφυγή εντάσεων. Μήπως είναι η ένταση που φέρνει στη ζωή σας η επιστροφή του πρώην συντρόφου σας που σας προβληματίζει και όχι τόσο το αν θα επιλέξετε να είστε πάλι μαζί ή όχι; Κρίνοντας από τον χάρτη σας, δεν θέλετε να παίρνεται βιαστικές αποφάσεις και πιθανόν θα αισθάνεστε πιο καλά με τον εαυτό σας όταν μπορείτε να κρίνεται αντικειμενικά και αποστασιοποιημένα. Αντιδράτε πιθανότατα πολύ έντονα όταν σας πιέζουν και γι' αυτό ίσως θα έπρεπε να σκεφτείτε να θέσετε πλέον τους δικούς σας όρους σε αυτή την επιστροφή αν θελήσετε να προχωρήσετε...
    Τι μέλη γενέσθαι πλέον από εδώ και στο εξής? Αναμένεται την έκλειψη ηλίου την 1η Αυγούστου σε σύνοδο με τον Γενέθλιο Κρόνο σας στον 3ο οίκο. Θα ολοκληρωθούν κάποιες σπουδές ή μήπως θα αρχίσει ένας νέος κύκλος μάθησης? Έχοντας και ακμή 9ου οίκου στον Αιγόκερω μήπως υπάρχει κάποια πρόταση ή ευκαιρία για ταξίδια ή δουλειά στο εξωτερικό? Μέσα στο χειμώνα με την ενεργοποίηση του άξονα της έκλειψης από διελεύσεις στον Υδροχόο θα ξεκαθαρίσει ακόμη περισσότερο. Τέλος ο Κρόνος συνεχίζει τη διέλευση του από τον 4ο οίκο σας και όσο παραμένει εκεί η ανάγκη να δημιουργήσετε τις συνθήκες ψυχολογικής ασφάλειας που απαιτούνται για να προχωρήσετε θα είναι έντονο. Με ενεργοποιημένο τον άξονα 4ος - 10ος οίκος η αναζήτηση αυτή έχει σχέση και με τον επαγγελματικό τομέα και όπως προανέφερα σίγουρα θέλετε μια δουλειά με καλύτερες, προοπτικές και μισθό για να επιτύχετε την ασφάλεια αυτή. Ίσως για την ώρα να μην αισθάνεστε έντονη την ανάγκη για δέσμευση (ο Κρόνος θέλει και ένα βαθμό μοναχικότητας για επιτελέσει το έργο του) αλλά με την Αφροδίτη στην ακμή του 5ου οίκου σας, νιώθετε σε αρμονία και αντλείτε δυνάμεις από τον έρωτα. Μήπως αυτό που περισσότερο έχετε ανάγκη είναι να νιώσετε ερωτευμένη παρά να κάνετε πρόβες νυφικού και να επιλέγετε μπομπονιέρες??
    Ελπίζω να βοήθησα λίγο με αυτά...Καλό απόγευμα...
  • astropet @ 22.06.2008 20:05
    Καλά, αυτοί οι Παρθένοι παντρεύονται με τον Κρόνο; Ήμαρτον Κύριε... Lol! Καλή τύχη Viti!

έχουν γενέθλια 244 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...