παρακαλώ περιμένετε...

BREAKDOWN

  • POWER @ 10.06.2008 13:23
    sofuli μου μη μασας!Κραταει χρονια η κολονια . . . Βοηθαμε,σκιζομαστε στα 152.000 κομματια και φυσικα ακους το καταπληκτικο . . ¨μπορουσα να τα καταφερω μονη/ος μου¨. . . Τραβηξου μεγαλε/η και καντα μονος/η σου απο δω και περα γιατι οοοοοοοοταν ξυπναει ο makakas (παρθενος) παει και κοιμαται καπου αλλου καλυτερα!Φιλια
  • mme @ 10.06.2008 13:24
    SOFULI.... move on!!! Και μπροστά θα πας με απώλειες και λάφυρα πολέμου... Προχώρα, γίνε κι εσυ σκληρή για μια φορά. Ξεκαθάρισε, πέτα τη σαβούρα στην άκρη... Δώσε στον εαυτό σου το πλεονέκτημα της αναγέννησης...Ότι γίνεται, γίνεται για καλό, ακομη κι αν δεν ειναι ορατο ευθύς εξαρχής....
  • POWER @ 10.06.2008 13:24
    Οσο για το ¨να μπει ο καθενας στη θεση του¨,απο μονος του δε μπαινει κανεις.Χωσε καμαρι μου,χωσε!
  • mme @ 10.06.2008 13:30
    Ε Κ Τ Ο Ν Ω Σ Ο Υ .... μην κρατας τίποτα μέσα σου... πάψε πλεον να δηλητηριάζεσαι καταπίνοντας φαρμάκια των αλλων!!!
  • mafia7 @ 10.06.2008 13:40
    Επειδή το δηλητήριο έχει μπολιαστεί μέσα μας, δεν πάει άλλο... (επίτρεψέ μου τον πληθυντικό...)

    Γίνε - λίγο - εγωίστρια...

    (από προσωπικά βιώματα, έχω μαζέψει δηλητήρια ετών... και δυστυχώς, βγαίνουν όλα τώρα...
    σα να έχει στραφεί εναντίον μου ο εαυτός μου... και έρχονται στιγμές, που πραγματικά νοιώθω ανήμπορη να αντιδράσω...
    ξέρω όμως ότι δεν πάει άλλο... απλά, δεν ξέρω τί να κάνω...)

    όσο έχεις το μυαλουδάκι και την ψυχούλα σου στη θέση τους, κάνε ντου...
    όχι απαραίτητα κόντρα σε κάποιους άλλους...
  • mme @ 10.06.2008 13:45
    ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΑΑ.... SOFULI...στο ίδιο έργο θεατες!!!! JOIN THE CLUb... των γυναικών που την "έφαγαν" κανονικά απο τους άνδρες που ευεργέτησαν!!!!!

    Το έχω δει το έργο!!! ΑΠλά αισθάνομαι πλέον πιο ανάλαφρη που ολα είναι ένα μακρινο παρελθόν και τίποτα περισσότερο....

    Είναι άξιοι της μοίρας τους οικογενειακως... Δεν θα ασχοληθώ περαιτέρω. Ας είχαν οικογενειακώς μυαλό να δουν ποια ειμαι και τι τους προσέφερα τόσα χρόνια δίπλα στον γιο τους!!!!

    Τώρα ειναι αργα, όσο αγάλματα κι αν μου στήσουν, όσους επαίνους και περγαμηνές κι αν μου αποδώσουν.... I DON'T GIVE A DAMN!!!!!!

    Όπως στρώσανε να κοιμηθούν.... οικογενειακως... και πάνω στο ίδιο κρεβάτι... γιατί πάντα ανώλαμοι ήταν... με τεράστια οιδιπόδεια συμπλέγματα....
  • gpano @ 10.06.2008 13:53
    Sofuli, αν απαντάμε στο κακό με κακό τότε το μόνο που κάνουμε είναι να διαιωνίζουμε το κακό... Η ωριμότητα έχει να κάνει με την ενηλικίωση που συμβαίνει σε κάθε ηλικία κι απαιτεί ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ- ψυχρό αίμα, δηλαδή αποστασιοποίηση... Θυμηθείτε ότι ο Άρης που διελαύνει αυτή την εποχή στον ωροσκόπο σας είναι δυναμικός, όχι άδικος. Άλλο ξεκαθαρίζω κι άλλο αφήνω πίσω μου καμμένη γη που θα επιστρέφει αργότερα σαν τύψεις. Έχετε επίσης υπόψη σας ότι με τόσους πλανήτες στην Παρθένο που θα αρχίσει να πιέζει ο Κρόνος- κυρίως από τον επόμενο χρόνο- βρίσκεστε σε μια περίοδο καθοριστική που θα αλλάξει εκ βάθρων την ζωή σας σε όλους σχεδόν τους τομείς. Αυτό δεν σημαίνει πόλεμο αλλά ένα σταθερό βήμα εξέλιξης που έχει σκοπό να κάνει να σταθείτε στα πόδια σας χωρίς δεκανίκια και να πάρετε ολοκληρωτικά στα χέρια σας την ευθύνη του εαυτού σας...
  • mme @ 10.06.2008 13:54
    Ελα ρε Sofuli.... !!!! Ότι και να μου περιγράψεις την εικόνα την εχω ήδη σχηματίσει... Το καλο ειναι οτι.... τώρα που τα κοιτάω όλα απο απόσταση... χαίρομαι που δεν εκανα οικογένεια μαζι του. Γιατι αποδεικνύει καθημερινά με τις αποφάσεις του ότι υποχείριο της μανας του ήταν, ειναι και θα ειναι....στον αιώνα τον απαντα!!
    Ε λοιπόν, εγω υποχειριο δεν θα γίνω κανενος... και κυρίως της μανας του!!!
  • mme @ 10.06.2008 13:57
    συμφωνω gpano οτι ο πόλεμος και η κατα μέτωπον επίθεση δεν λύνει τίποτα!!! Αλλά καμια φορά η μάχη γίνεται ερήμην μας και οι απώλειες ειναι τελικά μεγαλύτερες απ αυτές που είχαμε αρχικά υπολογίσει.
    Προσωπικά προτιμώ να ειμαι έτοιμη για το χειρότερο....
  • mme @ 10.06.2008 13:58
    By the way.... gpano... η περίοδος που διανύουμε μήπως χαρακτηρίζεται από επιστροφές?
  • dorito @ 10.06.2008 14:12
    Sofuli, οσο σε διαβαζω τοσο ταυτιζομαι με την ιστορια σου (δεν τη λες μα το'χω πιασει το θεμα....)!!! Ετσι κ γω. Ειχα μπλεξει με καποιον ο οποιος επι οκτω ολοκληρα χρονια μου επρηξε τα συκωτια. Με σοβαρο οιδιποδειο, αλκοολισμο κλπ κ γω εκει. Λαμπαδα αναμενη!!! Στο τελος εκεινος κ η αξιοτιμος μητερα του επεδειξαν την πλεον αχαριστη, απανθρωπη συμπεριφορα απεναντι σε μενα και την οικογενεια μου. Μαζεψα τα κομματια μου και τον εστειλα....Που θελω να καταληξω? Εχει νοημα να μιλησεις μ ο ν ο αν θελεις να σωσεις μια κατασταση. Αλλιως φευγεις με ελαφρα και θυμησου αυτο που σου λεω...Η ιδια η ζωη θα τους δωσει αυτο ακριβως που αξιζουν!!!!!
  • dorito @ 10.06.2008 14:27
    Ααααα, αν προκειται να σου ζητησουν και ρεστα, τοτε το πραγμα αλλαζει!!! Να πας κουκλα μου. Να πας να τους τα πεις χυμα και τσουβαλατα , να αποδωσεις την αληθεια και απο κει και περα φυγεεεεε.....Και στο ξαναλεω, θα παρουν αυτο ακριβως που τους αξιζει!!!Εγω το ειδα να συμβαινει και τρελαθηκα (βεβαια ποτε δεν ευχομαι κακο ακομη κ σ'αυτους που μ'εχουν πληγωσει) μα οοοοοολο το κακο που μου εκαναν τοτε το πληρωθηκαν με την υγεια τους! Αργει μα δεν λησμονει....
  • dorito @ 10.06.2008 14:49
    Ναι sofuli!!! Ειναι νομος της ζωης αυτος και οχι δικος μου!!! Εμπιστευσου οσα ο Θεος κελευει και μην φοβασαι τιποτα!!!Και να σου πω και κατι...Εισαι πολυ τυχερη που ξεμπλεξες!Καποια μερα θα το καταλαβεις!!!
  • zouzou @ 10.06.2008 14:55
    sofuli κουράγιο ψηλά το κεφάλι και συνέχισε!!! δεν αξίζει να στεναχωριέσαι για όσους και όσα είναι κατώτερα της δύναμης και της προσφοράς σου...
  • dorito @ 10.06.2008 14:58
    Το ξερω. Σε νιωθω. Ειναι η γνωστη μακακια! Οταν το παιρνουμε αποφαση, να προχωρησουμε τη ζωη μας παρακατω, τοτε μας ξαναθυμουνται...Εμενα παντως επειτα απο το τελευταιο ξεχεσμα που τους εριξα (θεε μου πως μιλαω ετσι κ δεν με συλλαμβανουν...!!!)...δεν με ενοχλησαν π ο τ ε ξανα και ο εν λογω κυριος ειμαι σιγουρη οτι ετσι κ με ξανασυναντησει (στο τυχαιο εννοειται) θα κοψει λασπη...πω πω ποσο το φχαριστιεμαι τωρα!!!!!!!
  • zouzou @ 10.06.2008 15:00
    δυστυχώς σοφούλι η αλήθεια δεν ακούγεται όταν κάποιος έχει λόγους να την παραβλέπει... εσύ καλά κάνεις και αντιδράς (εγώ μάλλον θα σιωπούσα ή θα αποχωρούσα που δεν είναι καλό). η φυγή δεν είναι λύση. αγωνίζεσαι και ελπίζεις οτι κάποιος θα σε ακούσει και θα σε σεβαστεί. που φτάσαμε? να παρακαλάμε για αξιοκρατία λογική και σεβασμό!!! ενω αυτά θα έπρεπε να είναι η βάση μας...
  • dorito @ 10.06.2008 15:08
    Αν πραγματικα το'χεις αναγκη χωσε πραμα χωσε...και ασ'τους μετα να ψαχνονται...εσυ ομως θα΄χεις ξαλαφρωσει!!!
  • zouzou @ 10.06.2008 15:08
    θα κρατήσω αυτό που σου είπε ο gpano ξεκαθαρίζεις δεν παρατάς τα πράγματα... οπότε γλυτώνεις τις τύψεις και φυσικά έχεις προσπαθήσει
  • KaMiKaZe @ 10.06.2008 15:12
    zouzou ton sevasmo ton kerdizeis. An de se sevontai, isws einai kalo na arxiseis na tin psaxneis ligo me tin party sou k na min ta rixneis ola stous allous.
    Kai dorito...me ekanes na xairomai pou eimai a8ei.
    Parousiases to 8eo sou san timwro. Etsi opws ta egrafes, mou ir8e i eikona enos min pw ti me ena mastigio sto xeri na varaei tous amartwlous. Spooky
  • zouzou @ 10.06.2008 15:18
    το σεβασμό στην αξιοπρέπεια μας τον δικαιούμαστε όλοι καμι.
    στις πράξεις και στη συμπεριφορά μας τον κερδίζουμε.
  • KaMiKaZe @ 10.06.2008 15:23
    dil zouzou an esy niw8eis pws a3izeis to sevasmo tou syntrofou sou px, kai vlepeis oti DEN...ti kaneis?
    8a katseis apenanti tou kai 8a tou les "to sevasmo ton a3izoume oloi mas. To sevasmo ton a3izoume oloi mas. To sevasmo ton a3izoume oloi mas", mexri na tou kaneis plysi egkefalou?
    Kati allo prepei na kaneis k na mi meneis mono sta logia. H allazeis stasi, i tin kopanas me elafra. An omws parameineis me an8rwpous pou de se sevontai ki as exeis alla3ei stasi, tote eisai to idio a8lios, oso a8lious 8ewreis ki aytous.
    paw gia masa
  • dorito @ 10.06.2008 15:24
    Kami παιρνεις κατι...??? Κατ'αρχην να σ'ενημερωσω οτι ειμαι αθρησκη, αντιχριστη και αθεη. Το γεγονος ομως αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να το φορεσω καπελο και σε αλλους...συνελθετε επιτελους και διαβαζετε καλυτερα αυτα που γραφω.οκ? Συμφωνω με zouzou!!!!
  • dorito @ 10.06.2008 15:26
    Και μ'αρεσει που μιλας για μαστιγια.....!!!ΧΕ ΧΕ...το ισοπεδωσες το sofuli...ελεος!!!
  • zouzou @ 10.06.2008 15:41
    καμι εσύ το κοιτάς στενά σε συμπεριφορές συντρόφου. αλλά και εκεί εγώ προσωπικά αν δε με σεβονται σηκώνομαι και φευγω.
    πιστεύω όμως (και αυτό πρότεινα στη σοφούλι) να προσπαθήσει μηπως βρει κοινή λύση και να μην παραιτηθεί της προσπάθειας για επικοινωνία.
  • dorito @ 10.06.2008 15:45
    Κοριτσια και αγορια, πρεπει να κατανοησουμε κατ'αρχην οτι καλο ειναι να μη δινουμε συμβουλες αλλα προτασεις! Απο κει και περα το sofuli ειμαι σιγουρη οτι ξερει τελικα καλυτερα απο ολους μας, πως θα πραξει. Εμεις το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να της ευχηθουμε καλη επιτυχια και καλη τυχη γενικοτερα!!!!!
  • KaMiKaZe @ 10.06.2008 16:03
    Ma den eipa tipota sto S. dorito.
    Sti zouzou to eipa kai ekana k sxolio peri 8eou gia ayto pou egrapses.
    Ti a8riski mou les, afou milises gia 8eia. "empisteysou osa o 8eos kelevei" ktl.
    Wxouuuuu, de mporoume na synennoi8oume mou fainetai
  • KaMiKaZe @ 10.06.2008 16:05
    kai vre zouzou an einai dynaton...Proteineis se enan an8rwpo na diatirisei epafi kai epikoinwnia me atoma ta opoia to exoun kanei ena me ta skoupidia????
  • zouzou @ 10.06.2008 16:12
    καμι εσύ το κοιτάς ειδικά ενώ εγώ μίλησα γενικά τι θα πρότεινα να κάνει κάποιος σε τέτοιες καταστάσεις... αν έχει να κάνει με εργασιακό περιβάλλον τι κάνεις?
  • KaMiKaZe @ 10.06.2008 16:15
    ma edw to provlima den einai geniko vre psari. Einai ka8ara eidiko. Einai gia proswpiki sxesi to 8ema. Dil an efarmozoume tis idies lyseis k me8odous se OOOOOLA ta 8emata, zitw pou kaikame.
    Kai nai, se ergasiakes sxeseis mporeis na tous agnoiseis, alla oxi na tous 3egrapseis, giati tous trws sti mapa ka8e mera. Xairw poly
  • zouzou @ 10.06.2008 16:18
    εντάξει είναι κάτι ειδικό!!! δεν κάνει να πουμε κάτι γενικό?
  • KaMiKaZe @ 10.06.2008 16:20
    mwre esy kane oti 8es ki oti nomizeis. Pes tous tin ali8eia, pes tous psemata, emena de me koftei ayto. Egw ayto to 3espasma to 8ewrw 3espasma gia 8ema pou se exoun adikisei. E, otan adikoume an8rwpous, kata tin tapeini mou apopsi, tous kanoume ena me ti xwmateri.
    Katalavate i mipws 8elete na kanw k k...???
  • KaMiKaZe @ 10.06.2008 16:22
    re sy zouzou, to xeis xoui na dineis symvoules genikou typou se provlima eidikou typou? An nai, egw paw paso.
  • dorito @ 10.06.2008 16:23
    Kami κατσε καλααααααααα....ασ'το να παει ασ'το...αντε γιατι δεν θα σου ξανααφιερωσω τραγουδακια του marley (ξερεις εσυ.....)!!!!!!!
  • KaMiKaZe @ 10.06.2008 16:24
    kala, skaw. Mia kali kouventa piga na pw k kontepsate na me stavrwsete.
    Paw o3w.
    dorito baby see you around
  • zouzou @ 10.06.2008 16:25
    καμι είπα κάτι ειδικό στην αρχή! μετά όμως όταν ζήτησες να εξηγήσω τις απόψεις μου περι σεβασμού έπρεπε να το κάνω γενικό! τα βλέπω!!!
  • KaMiKaZe @ 10.06.2008 16:25
    synennoisi mpifteki.
    byyyyyyee
  • dorito @ 10.06.2008 16:30
    Kami γουσταρω μπιφτεκακι στη σχαρα με μπολικο λεμονι και τραγανες τηγανιτες πατατες και ενα ποτηρι παγωμενη μπυρα...γουσταρεις???
  • zouzou @ 10.06.2008 16:31
    αντιο καμι!!!
  • dorito @ 10.06.2008 16:35
    Ελαααα...peace brothers & sisters...παμε να βρουμε λυση (κατα το δυνατον) για το sofuli οχι να πλακωθουμε μεταξυ μας!!!!! Sofuliiiiiiiii κανε αυτο που εχεις στο μυαλουδακι σου κ μην ακους κανενα, διοτι σε βλεπω στο τελος χειροτερα μπερδεμενη!!!Μην απομακρυνεσαι απ'τον αρχικο στοχο!!!
  • dorito @ 10.06.2008 16:52
    Γεια σου sofuli!!!Το να ξεσπας σημαινει -αν μη τι αλλο- οτι εισαι ενας υγιης ανθρωπος!!Keep walking και Ευχομαι αυριο να'χεις να μας πεις καλα νεα και να΄σαι πιο χαλαρη και χαρουμενη!!!! Πολλα φιλια!!!!
  • MUFFY @ 11.06.2008 10:35
    Οκαθενας μας σε καποιες καταστασεις αντιδρα τελειως διαφορετικα .. βλεπει τα πραγματα απο τη δικη του σκοπια και εχει τις δικες του αποψεις.. Εξαρταται απο τα ατομα που εχεις απεναντι σου και τους μιλας .... εχουν ολα και ολοι τα κουμπια τους.. εσυ να εχεις εξετασει ολα τα ενδεχομενα για να μην φανεις εκτεθειμένη και να εχεις ολα τα στοιχεια εκεινα που θα αποδειξουν την αληθεια σου. Απο κει και περα το τι και πως θα το κανεις ειναι θεμα καθαρα προσωπικο δικο σου...

έχουν γενέθλια 307 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ειρήνη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...