παρακαλώ περιμένετε...

ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ

  • NATASAKI @ 21.05.2008 23:44
    ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
  • POWER @ 21.05.2008 23:45
    Την αγκαλια μου και την αγαπη μου σου στελνω natasaki!Ειμαι στο Μεταξα απο τον Φεβρουαριο με την αδερφη μου.Μολις ξεκινησε τις ακτινοβολιες.Ακομη το στομα της εχει πληγες.Και ξανα τελος του μηνος,και ξανα τον Ιουνιο και . . θα δουμε και ΟΧΙ αυτος ο καρκινος δεν . . . αλλα θα κανετε ολες τις ακτινοβολιες . . Κουραγιο κοριτσαρα μου----beloussi@gmail.com----στειλε μου μηνυμα
  • NATASAKI @ 21.05.2008 23:47
    ΑΧ ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΤΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΕ na-tasaki@hotmail.com
  • NATASAKI @ 21.05.2008 23:52
    ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ
    ΜΑΝΑ ΕΙΝΑΙ
    ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ
    ΚΑΙ ΦΟΡΤΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    ΔΕΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΧΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΜΑΣ
    ΑΛΛΑ ΕΜΑΣ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ
    ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΩ ΕΞΩ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΛΠ
  • NATASAKI @ 22.05.2008 00:07
    ΝΑ ΣΑΑΙ ΚΑΛΑ ZUZUNA ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ
  • Psy @ 22.05.2008 00:10
    NATASAKI λυπάμαι γι' αυτό που περνάτε, τόχω περάσει και εγώ με τη μανούλα μου πριν πολλά χρόνια. και ήταν και άλλες εποχές που η ιατρική και η φαρμακολογία δεν είχε εξελιχθεί τόσο.
    Θέλω να σου δώσω μιά συμβουλή. άντλησε δύναμη γι' αυτήν, για σένα και όποιον χρειάζεται από την ίδια σου την αγάπη. Να είσαι όσο μπορείς σε επαφή με αυτό το συναίσθημα, και αυτό θα σε οδηγήσε τί να κάνεις και πώς να φέρεσαι. δεν χρειάζεται να δείξεις οτι την αγαπάς, το ξέρει.
    Μή παίζεις τον καραγκιόζη αλλά και μή φοβάσαι. Όντως κάνουν χημειοθεραπείες και ακτινοβολίες για προληπτικούς λόγους να είναι σίγουροι οτι δεν έχει ξεφύγει κανένα κύταρο.
    είναι φυσιολογική και η ανησυχία σου ακόμα και ο πανικός στιγμές-στιγμές.
    απλώς δέξου οτι είναι μία περίπτωση πιό σοβαρή από το κρυολόγημα που θα μετρηθείτε όλοι και θα βγείτε πιό όμορφοι και αγαπημένοι. το πιστεύω αυτό απόλυτα.
    είσαι δυνατή. αλλά όποτε περιστασιακά λυγίζεις, είμαστε και εμείς εδώ.
  • bestgirl @ 22.05.2008 00:13
    Στέκεσαι δίπλα της και σκέφτεσαι θετικά! Είναι μονόδρομος. Είσαι κοντά, ασφυκτικά κοντά στους γιατρούς και στις νοσοκόμες και ρωτάς ρωτάς από το πιο χαζό (τί χάπι είναι αυτό γιατρέ μου και γιατί είναι ροζ μέχρι το πιο σοβαρό. Υπάρχουν ... είδη και μορφές αυτής της ασθένειας ... αρκετά είναι αντιμετωπίσιμα και μετά τη μπόρα υπάρχει και συνέχεια και ποιότητα ζωής. Πίστεψέ με ... σε καταλαβαίνω απόλυτα και σου στέλνω την αγκαλιά μου και τις ευχές μου η δοκιμασία αυτή να τελειώσει γρήγορα και θετικά. Ολα να πάνε καλά κοριτσάκι μου .
  • NATASAKI @ 22.05.2008 00:14
    ΜΕ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΚΛΑΙΩ....ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΑ
  • bestgirl @ 22.05.2008 00:15
    συγνώμη αλλά η φατσούλα δεν ήθελα να μπει καθόλου ... ερωτηματικό ήθελα να βάλω ...
  • Psy @ 22.05.2008 00:16
    α! ωραία. Να ένα καλό νέο. και είμαι σίγουρη οτι και θα χαμογελάσεις.
  • Psy @ 22.05.2008 00:18
    natasaki, zuzuna, best girl σας καληνυχτίζω.
  • NATASAKI @ 22.05.2008 00:22
    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ
  • Psy @ 22.05.2008 00:23
    καληνύχτα χάπι,συγνώμη δεν είδα οτι είσουν μέσα. καληνύχτα σε όλους σε αυτούς που είναι ξύπνιοι ακόμα και σε αυτούς που ήδη κοιμούνται.
  • bestgirl @ 22.05.2008 00:30
    καληνύχτα σε όλους σας ...
  • mariannna @ 22.05.2008 00:37
    κατ αρχην σου ευχομαι να ειναι ολα περαστικα...πραγματικα ειναι μια πολυ δυσκολη περιοδος πρωτα για τη μαμά σου και μετά για την οικογένεια σου. το κακό με τον καρκίνο (υπάρχουν βεβαια παρα πολλά διαφορετικά είδη) ειναι οτι εχει την τάση να επιστρέφει. Αναλογα με το όργανο, το είδος του καρκίνου το στάδιο του, την αποτελεσματικότητα ή οχι του χειρουργειου και τον κίνδυνο της επανεμφάνισης υπάρχουν παγκόσμια guidelines(οδηγίες). για κάθε περίπτωση λοιπον υπάρχει και ξεχωριστή θεραπεία με σκοπό ή την ίαση ή τη σταθεροποιηση της κατάστασης. Εχουν γινει χιλιαδες ερευνες, στατιστικές κ.τ.λ. που συνυπολογιζουν την τοξικότητα και την αποτελεσματικότητα της καθε θεραπειας. όταν οι γιατροι προτεινουν χημειο και ακτινοθεραπεια μετεγχειρητικα ειναι γιατι υπάρχει οδηγεία που λεει οτι με αυτον τον τρόπο αυξανεται η πιθανότητα της ίασης. Σιγουρα ολα αυτα εχουν επιπλοκες και παρενέργιες και θα καταβάλουν την μαμα σου και σωματικά και ψυχολογικα ακόμα περισσότερο αλλά σε τετοιες στιγμές ειναι που δεν πρέπει να κανει κανεις πίσω. μια φορα ζουμε τη ζωη μας και αξίζει να πολεμαμε γιαυτή μεχρι τέλους. Να σκέφτεσαι θετικά και να δίνεις δύναμη στη μαμά σου. Να εισαι ευτιχισμένη που τον προλάβατε σε πρωιμο στάδιο και μπορει να θεραπευτει. τα μαλλια ειναι το λιγότερο ασε που δεν πέφτουν σε όλες τισ χημειοθεραπίες τα μαλλια. Σου ευχομαι περαστικά και καλη δυναμη....
  • NATASAKI @ 22.05.2008 00:39
    na sai kala marianna to xerw pws ta mallia einai to ligotero alla einai poli gerh kai dinath ex opsews kai sigoyra ola afta tha thn kathilwsoune kai tha ginei xalia, osous rwthsame mas eipane pws prepei na ginoyne oi therapeies gia to kalo to diko ths kai thn meiwsh ths pithanothtas epanemfanishs toy karkinoy, apla de thelw na talaipwrithei...
  • mariannna @ 22.05.2008 00:49
    Καλή μου δυστυχως τώρα θα ταλαιπωριθει...Να λες όμως ας ταλαιπωρηθεί τώρα και ας μην ξαναταλαιπωριθει ποτέ ξανά στη ζωή της....ps προσπάθησε να διατηρίσεις την ψυχραιμία σου. Να ξέρεις όσο πιο καλή ψυχολογία έχει κανείς τόσο πιο ευκολα αντιμετωπίζει την κατάσταση αυτή(απο αποψη παρενεργιών). Εχω δει ανθρώπους που δεν είχαν καμία παρενέργεια και το ξεπέρασαν ευκολα και γρήγορα και δεν ήταν λίγοι
  • Asumbibasth @ 22.05.2008 01:45
    Natasaki...eyxomai olopsuxa na nai perastiko...ti allo na pw..sumfwnw me ta upoloipa paidia..ta eipan ola!!h psuxologia einai to pan..ayto na thumasai..na skeftesai thetika k na to metafereis auto sth mama sou!!na to pistepseis oti ola tha pane kala kai tha pane!!!pragmatika sou euxomai olopsuxa pollh dunamh!!
  • nana @ 22.05.2008 10:51
    Νατασάκι δυο λόγια κι από μένα, μιας και τα έχω περάσει αυτά και με τους δυο γονείς... Ο κάθε άνθρωπος περνάει την αρρώστεια πολύ διαφορετικά και σωματικά και ψυχικά.. Να μην κάνετε τον καραγκιόζη, γιατί ο ίδιος ο ασθενής ξέρει -όπως όλοι- ότι ο καρκίνος είναι μια πολύ σοβαρή κι επικίνδυνη αρρώστεια.. Φυσικά και δεν πρέπει να πανικοβληθείτε, αλλά να αποφύγετε και την υπερβολική ελαφρότητα, γιατί α) θα φαίνεται ψεύτικη και β) μπορεί να την εκνευρίσει και να αισθάνεται ότι δεν την καταλαβαίνει κανείς. Να της τονίζετε τα θετικά και κυρίως το γεγονός ότι γίνεται προληπτικά, είναι πολύ σημαντικό!!! Να κάνετε υπομονή μαζί της μέχρι να περάσει η δοκιμασία, να τα αφήσει όλα πίσω της και να συνεχίσει τη ζωή της πιο δυνατή από πριν! Φιλιά και δύναμη!
  • blueview @ 22.05.2008 13:47
    Το περασα με τον Πατερα μου , πριν 5 χρονια .... δυσκολα , μα παρα πολυ δυσκολα . Δυναμη ψυχης , το μονο που μπορει να φανει χρησιμο αυτες τις ωρες . Ανακαλυπτεις ανεξαντλητα αποθεματα .... καλο κουραγιο.
    Ευχομαι το καλυτερο
  • Queenevi @ 22.05.2008 14:41
    Εύχομαι πολύ πολύ δύναμη σε εκείνην και σε εσάς. ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!
  • Evangelique @ 23.05.2008 10:28
    Καλο μου Νατασσάκι σε καταλαβαίνω!
    Όλοι έχουμε πιο κοντα ή πιο μακρία τέτοιες παραστάσεις στο μυαλό μας και είναι πραγματι δύσκολες καταστάσεις!

    Αλλά να μην χάσεις την πίστη σου οτι στο χέρι μας είναι και τα θαύματα και τα δράματα! Με την δύναμη του μυαλού, της ψυχής και της καρδιάς μας μπορούμε να παλέψουμε με "δαίμονες"!

    Είμαστε εδώ για να μιλήσεις, να βρίσεις, να ξεσπάσεις και να γελάσεις ακόμα γιατί κι αυτό είναι φάρμακο!

    Ολά θα πάνε κατ' ευχήν!
    Εφοδιάσου με όση περισσότερη θετική ενέργεια και σκέψη και βγές στον αγώνα!

    Φιλάκια πολλά!!!

έχουν γενέθλια 279 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ζωή, Ιορδάνης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...