παρακαλώ περιμένετε...

ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ

  • mme @ 09.10.2007 13:23
    evasou... φαντάζομαι οτι έχει ακούσει για τον Κρόνο και την εισοδό του στο ζωδιό μας και το σημαντικότερη την παραμονή του σε εμάς για μια διετία. Ο Κρόνος ευνοεί τα ξεκαθαρίσματα και την λήψη αποφάσεων. Δεν είναι εύκολη δουλεια. Αλλά πρέπει να γίνει. Αυτά που θα συμβούν την προσεχή διετία θα μας καθορίσουν γενικώς. Από προσωπική πειρα σου λέω οτι τίποτα δεν είναι τόσο τραγικό όσο φαίνεται. Επιστράτευσε την ψυχραιμία σου και την Παρθενίστικη λογική σου. Βάλε κάτω τα πράγματα και αποφάσισε τις επόμενες κινήσεις σου. Ετοιμάσου να βιώσεις και τις συνέπειες. Τίποτα δεν είναι εύκολο σ αυτή τη ζωή. Αλλά και τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο.
  • evasou @ 09.10.2007 14:03
    ΜΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΡΑΓΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ. ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΑΙΡΝΩ ΤΙΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΕΙΝΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΕΝΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΩ ΔΕ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ. Η ΛΟΓΙΚΗ ΜΟΥ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΦΥΓΩ, Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΩ ΚΙ ΑΛΛΟ. ΕΧΩ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.
  • NATASAKI @ 09.10.2007 14:07
    ΜΟΝΟ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΞΕΡΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΔΙΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΣΩΣΤΑ, ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΗΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ, ΖΗΣΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ
  • mme @ 09.10.2007 14:08
    evasou ... σε καμιά περίπτωση δεν προσπαθώ να υποβαθμίσω το προβλημα σου. Απλά σου δίνω μια πρακτική συμβουλή. Ψυχραιμία στο μέτρο του εφικτού. Όλοι κάποια περίοδο της ζωής μας κληθήκαμε να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον... και άλλες πάρθηκαν ερήμην μας. Μάθαμε να ζουμε με αυτές. Δυστυχώς δεν μπορείς να ξέρεις προκαταβολικά τι είναι καλό και τι κακό. Το βέβαιο είναι ότι οι μεγάλες αποφάσεις είναι επώδυνες. Έχε εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και μην προδικάζεις τίποτα. Πάρε αποφάσεις με τα ισχύοντα δεδομένα. Το μελλον ειναι μπροστά σου και ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει παρακάτω. Οι κινήσεις των πλανητών δεν μπορούν να προβλέψουν τα γεγονότα. Θα σου επιστήσουν την προσοχή όμως στις κινήσεις σου. Οι απαντήσεις βρίσκονται μέσα σου... Ψάξε και θα τις βρεις.... Όλοι τις βρίσκουμε τελικά.
  • evasou @ 09.10.2007 16:14
    ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑΤΑΣΑΚΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΟΧΙ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΚΛΗΡΟ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΩ. ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ. ΣΑΝ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΛΙΓΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΜΜΕ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ. ΑΠΛΑ ΕΧΩ ΠΙΚΡΑΘΕΙ ΠΟΛΥ.

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...