παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Τις πταίει? Ο Πλούτωνας? Ο Ζυγός? Η Παρθένος?

Καλησπέρα στην παρέα!

Να σας πω κι εγώ τον πόνο μου και να ακούσω γνώμες? Παρθένος με ωροσκόπο Παρθένο εγώ, Ζυγός με ωροσκόπο Τοξότη το  εν λόγω αγόρι! Η γνωριμία ήταν από τις πιο περίεργες ever,κεραυνοβόλα  όλα, περάσαμε ένα 24ωρο μαζί διότι αποκλειστήκαμε κιόλας σε ένα νησί…

Τα μετέπειτα γεγονότα είναι ό,τι πιο κουραστικό και ψυχοφθόρο, αλλά οι στιγμές που ήμαστε μαζί έχουν κάτι εθιστικό. Φανταστείτε τα Φτηνά Τσιγάρα σε λούπα ..Βραδινοί περίπατοι, ολονύχτιες συζητήσεις. Αλλά το κλειδί της ιστορίας είναι ότι εξαφανίζεται, σιωπεί για μέρες. Μετά εμφανίζεται με τον πλέον φυσικό τρόπο και πάλι από την αρχή.

Κι εγώ κομμάτια… Έναν ολόκληρο μήνα εξαφανίστηκε (διακοπές γαρ με φιλους) και πριν 3 εβδομάδες κάνει δυναμική εμφάνιση ...Σε μια ώρα αποφασίζουμε να πάμε εκδρομή, στη διαδρομή  χύνεται αίμα και εγώ γυρίζω Αθηνα.  Συναντηθήκαμε τυχαία σε μια τρελά καρμική συγκυρία ένα βράδυ και πάλι ψυχρός πόλεμος .

Εν ολίγοις, μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε. Τι γίνεται με τον Αέρα? Την Φωτιά? Αερικό απίστευτο, δεν συζητάει, δεν συγκρούεται και απλά όταν στριμωχτεί εξαφανίζεται. Αλλά πάντα γυρίζει (και εννοείται θεωρώ ότι φλερτάρει).

Να σας πω  ότι  έχω Σελήνη στον Σκορπιό εγώ? Κι ότι κάπου διαβασα ότι μάλλον ο Πλούτωνας μας δημιουργεί καρμική εμπλοκή??

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 255 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιωσήφ, Ιωσηφίνα, Χρύσανθος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...