παρακαλώ περιμένετε...

θα μου ξαναμιλησει?

  • trisdiastati @ 12.06.2014 23:16
    Για να δούμε αν θα σε βοηθήσω...Εχεις ωροσκόπο την αφροδίτη που βρίσκεται στον 7ο οικο, γωνιακός και μαλιστα δικός του, και έχει περάσει και στον ζώδιο που ειναι και κυβέρνηση αρα αυτο ειναι θετικό για σένα. Βγαίνεις σε λίγο από τον οίκο του, αλλά δεν αλλάζεις ακόμα κυριαρχία..Η σελήνη σου από την άλλη δεν ειναι πολυ καλά τοποθετημένη στον 2ο οίκο και σε έναν κατεξοχήν πύρινο ζώδιο, της δικιάς του δηλαδη ποιότητας. Αυτός σαν Άρης ειναι στον 12ο , κατι αγνοείς ίσως, στο ζυγό σε δικιά σου κυβέρνηση και όρια και μάλιστα σε αδυναμία, δεν τον βλέπω και πολύ καλά, έρχεται μαλιστα να μπεί και στον δικό σου οίκο πριν αλλάξει ζώδιο και κυριαρχία και γίνει πιό ισχυρός..Αυτα για τις θεμελιώδεις..
  • trisdiastati @ 12.06.2014 23:26
    Δεικτες επικοινωνίας τωρα, εχεις εναν 3ο οίκο στον τοξοτη με κυβερνήτη τον Δία που βρίσκεται στον 9ο οίκο, που ειναι κι ο δικός του οικος επικοινωνίας. Μάλιστα εκει μεσα ειναι κι ο δευτερεύων δέκτης του, ο ήλιος αλλά και ο ερμής ο κυβερνήτης του οικου της επικοινωνίας του. Αυτό πρεπει να ειναι θετικό από την άποψη οτι θα υπάρξει λογικά καποιου ειδους επικοινωνία, βεβαια από την άλλη όπως ειπες κι εσύ η σελήνη σου ειναι σε αντιθεση τόσο με τον ήλιο του όσο και με τον 3ο οίκου του..πολυ ευάλωτη αυτη η σελήνη πιά..! Τέλος υπάρχει κι ενας Πλούτωνας στον δικό σου 3ο οίκο σε αντίθεση με Δία, να τετραγωνίζει Άρη και Ουρανό, για αυτην την όψη δεν ξέρω..
  • trisdiastati @ 12.06.2014 23:40
    Να συμπληρώσω κάτι που παρατήρησα τώρα, μπορεί να ειναι κι άσχετο αλλά εχεις έναν Δία που ειναι πολύ έντονος στον χάρτη, κυβερνάει 3,5,6 και 10 οίκο και με την σελήνη σου στην κυριαρχία του. Δεν ξέρω τι μπορεί να σημαίνει αυτό ίσως να ειναι και κάτι τελείως άσχετο, απλα το είδα και το είπα.. ελπίζω να μην σε μπέρδεψα παραπάνω από πρέπει...
  • blueina @ 13.06.2014 00:12
    καταρχας ευχαριστω. : 
     
    ισψς ο πλουτωνας η ο διας δειχνουν ατομο του παρελθοντος? 
     
     τελικα βλεπεις επικοινωνια η οχι? θα ενημερωσω φυσικα
  • blueina @ 13.06.2014 10:21
    οποιος αλλος εχει γνωση ωριαιας ας πει μια γνωμη
  • trisdiastati @ 13.06.2014 15:39
    Νομίζω οτι σου απάντησα...υπάρχει όψη, άρα ναί αλλά ειναι αντίθεση..

έχουν γενέθλια 262 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φίλιππας, Ιάκωβος, Ιακωβίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...