παρακαλώ περιμένετε...

παρθένος με σκορπιό

  • PUMBAA82 @ 11.01.2014 00:06
    Θα σου πρότεινα να φύγεις μακριά και μάλιστα τρέχοντας αλλά μάλλον την πάτησες και συ για να ρωτάς.(Άλλο ένα θύμα!)Πρωτίστως, θωρακίζεις τον εαυτό σου απέναντι στα ξεσπάσματα κτητικότητας, ζήλιας και γενικότερων ανασφαλειών που έχει.(Όταν ανοίγει το στόμα του ένας σκορπιός, μπορείς να ακούσεις τα απίστευτα).Παράλληλα φροντίζεις να είσαι όσο πιο ειλικρινής και "διάφανη" γίνεται απέναντι του γιατί σιχαίνεται τα ψέματα ακόμα και όταν οι απόψεις σας δεν είναι οι ίδιες. Τέλος, μετά τα ξεσπάσματα του να θυμάσαι να τον ρωτάς ευθέως που αποσκοπούσε και τι ήθελε να πετύχει γιατί πάντα ο σκορπιός ό,τι κάνει το κάνει έχοντας κάποιο στόχο...Υπομονή! Τα πρώτα 100 χρόνια είναι δύσκολα!!! 
  • anastasi @ 11.01.2014 00:34
    δεν μας έχεις δώσει και πολλές πληροφορίες για να βγάλουμε καποιο συμπέρασμα, αλλά αυτό περί μυστικοπάθειας δεν ακούγεται και πολύ καλό. αν μπορείς γίνε πιο συγκεκριμένη. Κατά τη γνώμη μου (και φυσικά μιλώντας πολύ γενικά)  χρειάζονται  υπομονή, κατανόηση, ειλικρίνεια, και δυνατή προσωπικότητα.  Έχουν υψηλές απαιτήσεις και αν είναι ερωτευμένοι επιθυμούν απόλυτη αφοσίωση, την οποία προσφέρουν και οι ίδιοι.
  • mirope @ 12.01.2014 22:44
    PUMBA82   
    εντάξει είναι απλά σαν να τον περιγράφεις! όταν ανοίξει το στόμα του δεν ξέρει τι λέει!με αφήνει κάθε φορά στήλη άλατος!και μετα την επόμενη ώρα κάνει σαν να μην έγινε τιποτα!ασε που συνεχώς με τεστάρει για το αν λέω αλήθεια! όσον αφορά για την μυστικοπάθεια που ανέφερα ... εννοώ οτι δεν μου ανοίγεται .. παρα μόνο όταν θελει εκείνος όπου  ξαφνικά μιλά ακατάπαυστα και σε αφήνει πάλι αφωνη να αναρωτιέσαι "τωρα εμένα γιατί μου τα λέει όλα αυτα;;;" 
  • anastasi @ 12.01.2014 23:58
    από αυτά που περιγράφεις μου θυμίζεις μία φίλη μου, ήλιο/σελήνη στο σκορπιό. αυτά που λέει και σε αφήνει στήλη άλατος ενδεχομένως να σε τρομάζουν ή να σε θίγουν/τσακίζουν την αυτοπεποίθηση σου. το κλειδί είναι να μην τα παίρνεις και τόσο σοβαρά. τουλάχιστον σε πρώτο χρόνο αγνόησέ τα, και σε δεύτερο χρόνο συζήτησέ τα με ηρεμία και λογική. εκεί θα καταλάβουν αν έχουν κάνει λάθος και θα προσπαθήσουν να το διορθώσουν -ακόμη κι αν δεν το παραδεχτούν ανοιχτά. δεν είναι αναίσθητοι. οι σκορπιοί έχουν ανάγκη να νιώθουν ότι έχουν αυτοί τον έλεγχο, η ιδέα να τον χάσουν τους τρομάζει απίστευτα. κατά μία έννοια, μέχρι να νιώσουν άνετα μαζί σου, να σε εμπιστευτούν και να χαλαρώσουν χρειάζονται χρόνο. όσο για τη μυστικοπάθεια, από αυτό που περιγράφεις συμπεραίνω ότι στην ουσία σου ανοίγεται, αλλά στον δικό του χρόνο. επειδή κάτω από το σκληρό προσωπείο κατά βάθος είναι ευάλωτοι και ανασφαλείς χρειάζονται να νιώσουν άνετα μαζί σου και να σε εμπιστευτούν, για το λόγο αυτό κάνουν και τα διάφορα τεστάκια. πιστεύω αυτό είναι το σημαντικό. για το λόγο αυτό και δένονται πολύ με τους ανθρώπους με τους οποίους έρχονται πολύ κοντά, και η απώλεια καθώς και η προδοσία είναι ότι χειρότερο για αυτούς.

    φυσικά αν δεν ενδιαφέρονται για κάτι σοβαρό και απλά περνάνε την ώρα τους, τα πράγματα αλλάζουν.
  • PUMBAA82 @ 13.01.2014 21:16
    Συμφωνώ με ό,τι έγραψε το μέλος anastasi. Θα προσθέσω μόνο ότι για το οτιδήποτε κάνουν ή πουν υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού τους κάποιος λόγος. Όταν καταλάβεις-αισθανθείς ότι μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σου ήρεμα και λογικά ρώτα τον τι τον απασχολεί. Αν δεν σου απαντήσει εκείνη τη στιγμή, θα σου απαντήσει κάποια άλλη σίγουρα!  
  • taylor25 @ 14.01.2014 21:34
    Παρθένοι και σκορπιοι,ααχ.. Έχε υπομονή,μη σε τρομάζουν τόσο τα παιχνίδια του. Θέλει να σε τεστάρει,ως επιλεκτικό άτομο. Δεν θα είναι περίεργο να ανοίγει διάφορες γενικές συζητήσεις,θέλει να δει τη γνώμη σου και να σε ψυχολογησει. Να είσαι ο εαυτός σου και να τον βοηθήσεις να ανοιχτεί. Δεν θα χάσεις.. Καλή τύχη!

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...