παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Ο φόβος του να αγαπήσεις ανιδιοτελώς...
Από signingstar στις 26-02-2013

Θα εκραγείς και θα φωνάξεις, θα δείξεις τα δόντια σου και θα πάρεις θέση μάχης, θα ουρλιάξεις πως δε σε καταλαβαίνουν και θα αρχίσεις να νομίζεις πως όλοι οι γύρω σου μιλάνε ξένη γλώσσα, θα ξενερώσεις και θα πικραθείς που για ακόμα μία φορά πέφτεις σε τοίχο. 

Θα βλέπεις γύρω σου σκιές και εχθρούς όταν έχεις κοντά σου αγαπημένα πρόσωπα και θα ανοίγεσαι σε άτομα που θεωρείς φιλικά προς εσένα, όταν στην πραγματικότητα θα θολώνουν τα νερά που κολυμπάτε για να σου αποσπάσουν μυστικά ή να σε μανιπιουλάρουν. 

Θα θελήσεις να βάλεις χρονοδιαγράμματα όταν η έννοια του χρόνου έχει μεταλλαχτεί σε στιγμές που μετριούνται με σιωπές και όχι ημέρες και θα προσπαθήσεις να ξεκινήσεις δίαιτα την εποχή που κάθε βράδυ καταλήγεις μπροστά από το ψυγείο από συναισθηματική ανεπάρκεια να μιλήσεις με την ψυχή σου. 

Με τη Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με τον Άρη από τους Ιχθείς την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου το απόγευμα μπορεί να κάνεις κάτι από όλα τα παραπάνω ή πολύ απλά να νομίζεις πως κάνεις κάτι από αυτά. Με την αντίθεση Σελήνης/Άρη θα φωνάξεις σε εκείνον/η που δεν ακούει και θα αισθανθείς τον εχθρό χωρίς να μπορείς να τον ταυτοποιήσεις. Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Άρη θα κάνεις σεξ με το σώμα που που φέρει την εικόνα του/ης άπιαστου/ης ονειρικούς/ης εραστή. 

Με την Αφροδίτη όμως στους Ιχθείς σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα πλέον, είναι σαν να έχεις βγει από το σώμα σου, να παρακολουθείς από ψηλά τι γίνεται και να συνεχίζεις να πιστεύεις πως αυτό που βλέπεις είναι μία ταινία και όχι η πραγματικότητα. Μερικές φορές η απάντηση στο τι είναι μαγικό είναι πολύ απλή και απλά εθελοτυφλείς. Συγχώρεσε την αδυναμία ή πληγή του/ης Άλλους/ης και αυτόματα θα έχεις απάντηση στο ερώτημα αν μπορείς να ερωτευτείς και να αγαπήσεις με τρόπο που δεν εμπεριέχει μανιοκαταθλιπτικό πόνο.

Άλλωστε είσαι και ζεις όταν αγαπάς το όλον και όχι προσπαθείς να καλύψεις την ατέλεια για να αγαπήσεις το όλον (Ήλιος σε σύνοδο με Χείρωνα στους Ιχθείς, απέναντι από την Πανσέληνο)...

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...