παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Σελήνη στον Σκορπιό
Σήμερα η Σελήνη στον Σκορπιό μας χαρίζει έντονα πάθη, συναισθήματα και σεξ.

Συλλογιζόμαστε τώρα τα βαθύτερα πράγματα στη ζωή. Θα πρέπει να αποφύγουμε τις περιττές συγκρούσεις, την ζήλια και την καχυποψία και να συντονιστούμε με την διαίσθη
ση μας. Υπάρχει ισχυρή ένταση τώρα, είτε πρόκειται για πάθος, ενθουσιασμό, θλίψη, ή σεξουαλική επιθυμία, τα συναισθήματα γίνονται αισθητά σε ένα βαθύ, πιο προσωπικό επίπεδο. Κατεχόμαστε από την επιθυμία να εξερευνήσουμε το βάθος των πραγμάτων, και ενστικτωδώς να διαβάσουμε την ψυχή των άλλων. Η επιπολαιότητα δεν είναι για μας τώρα. Η Σελήνη στον Σκορπιό μας προτρέπει να αποκαλύψουμε την δική μας δύναμη, και είναι μια εξαιρετική στιγμή για να απαλλαγούμε από παλιούς φόβους και να περιορίσουμε τις κακές μας συνήθειες. Είναι μια χρονική περίοδος πολύ παθιασμένη, απόκρυφη και με ισχυρή συναισθηματική σύνδεση με τους άλλους. Θα πρέπει να αποφύγουμε να ασκούμε έλεγχο και να είμαστε κτητικοί και καχύποπτοι. Ευνοούνται θέματα που έχουν σχέση με φόρους, τα λογιστικά, η ψυχολογία, η έρευνα, η αυτοεξέταση, το σεξ και να απαλλαγούμε από παλιά πράγματα.

Παράλληλα, ο Πλούτωνας επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία, όπου και θα παραμείνει ως τις 11 Απριλίου 2013

Τώρα βγαίνουμε από το σκοτάδι στο φως και μια λεπτή γραμμή χωρίζει τον πόνο και την ευχαρίστηση. Κάποιες καταστάσεις ή πρόσωπα θα τελειώσουν και θα αναγεννηθούν. Ερχόμαστε σε επαφή με τους μεγαλύτερους φόβους μας και τις ελλείψεις μας, κι όλα αυτά έρχονται έξω στο φως της ημέρας, έτσι ώστε τελικά να μπορούμε να δούμε ότι αυτά που φοβόμασταν δεν είναι τόσο τρομακτικά όσο πιστεύαμε αρχικά. Τώρα υπάρχει αυξημένη ευαισθητοποίηση και ψυχολογική κάθαρση, ένα μυστικό που πρέπει να αντιμετωπίσουμε, μερικά κρυμμένα μυστήρια ενδεχομένως γύρω από την σεξουαλικότητα ή τα χρήματα ή κληρονομικά θέματα. Μια σκοτεινή ενέργεια αποκαλύπτεται και βγαίνει επάνω στην επιφάνεια και συμβάλλει στην αναγέννηση, τη θεραπεία, την ανανέωση και την ευημερία.
 
Διαβάστε επίσης τις ημερήσιες προβλέψεις μας:http://www.e-zwdia.gr/
 
Πηγή: http://www.facebook.com/ezwdia
 
Υ.Γ
Ο κλέψας του κλέψαντος
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...