παρακαλώ περιμένετε...

1ο παντεβού μεε άντρα παρθένο

  • UNDERCOVER @ 27.12.2011 21:15
    BRRRRRRR!!!! koita na plhtheis kala ..vale mpoliko parfum, ftiaxe nyxi malli , plyne dontia na gyalizoun, kopse ton afthormitismo kai an thes na kaneis entypwsh pes oti kaneis toulaxiston 3 fores th mera mpanio kai oti sthn teleytaia plysh mouliazeis se betadine!!!! apapapapa!!!! rantevou me partheno....oh my god    never again!!!!! epishs meta to radevou ...mh xexaseis na mas peis entypwseis  ee??? kalh epityxia!!!!
  • hobbit 2 @ 27.12.2011 21:17
    Είσαι αυθόρμητη;;;; Ααα, μα εσύ είσαι φτιαγμένη για παρθένους! ))))
    Δοκίμασε να κάνεις έναν αυθορμητισμό αύριο, πχ, στα καλά του καθουμένου, όρμα να τον φιλήσεις και το στόμα σου να μυρίζει σαν τασάκι (και αν μπορείς να μην έχεις κάνει και μπάνιο αφού έχεις πάει δυο ώρες στο γυμναστήριο ακόμα καλύτερα )) )
  • Magneto @ 27.12.2011 21:20
    Εγώ θα σου πρότεινα , πριν το ραντεβού να τρίψεις το μπάνιο με χλωρίνη ώστε να μείνει η μυρωδιά στα χέρια σου και αν φαίνεται και το σκάσιμο στα δάχτυλα ακόμα καλύτερα.
    Εντελώς τυχαία δε, θα του χώσεις το χέρι στη μούρη και θα του πεις....
    μυρίζουν πολύ τα χέρια μου? έτριψα το μπάνιο πριν έρθω,το έκανα και χθες, αλλά δεν καθάρισα καλά όλους τους αρμούς, οπότε πήρα μια οδοντόβουρτσα και τους έκανα όλους έναν έναν.....καλά ε........το τι μπορείς να κάνεις με μια οδοντόβουρτσα.........
    με αυτήν κάνω τα σοβατεπιά και το λάστιχο στην πόρτα του ψυγείου
  • hobbit 2 @ 27.12.2011 21:24
    Έλα, Magneto, αυτό με την οδοντόβουρτσα δεν είναι παρθενιά, αφού δε γίνεται αλλιώς ρε...
  • Magneto @ 27.12.2011 21:27
    Αυτό με την οδοντόβουρτσα μου το έχουν πει σε άσχετες στιγμές 2 διαφορετικά άτομα, ο ένας άντρας 70 ετών (για το λάστιχο στην πόρτα) και η άλλη γυναίκα 20 ετών (για τα σοβατεπιά).
     
    Και οι 2 παρθένοι.
     
    Τυχαίο?
  • hobbit 2 @ 27.12.2011 21:33
    Καθόλου! Κι εγώ έχω πάρει τη συμβουλή (που με έχει σώσει η αλήθεια είναι) από καρκίνα με ωροσκόπο παρθένο και από δίδυμο με ωροσκόπο παρθένο! Αλλά την έχω εξελίξει...χρησιμοποιώ οδοντόβουρτσα και στον καθαρισμό της συσκευής του τηλεφώνου
  • moisture666 @ 27.12.2011 21:41
    Στο δεύτερο θα έχεις βαρεθει!
  • Epique @ 27.12.2011 22:39
    Να περάσεις τέλεια!!!! ( τα γκομενικά tips πρέπει να ποινικοποηθούν κάποια στιγμή!Στην καλύτερη, κάνεις καλή εντύπωση,υποδυόμενος/η μια αλλη/'εναν άλλον κοκ!)
  • jejelee @ 28.12.2011 12:05
    Κοίτα οι παρθένοι εκτιμανε πολύ την ειλικρίνεια αλλά αν δεν έχεις το πνέυμα του "δινω εξετάσεις και ξέρω οτι θα γράψω καλά" σε κατατροπωνουν. Δλδ εγω με τον φιλο μ που είναι παρθένος μέχρι να συννενοηθουμε για το τι θα κανουμε οταν βγουμε εξω νοιωθω οτι ιδρωνω. Γιατι ειναι και μερες που ειμαι πεσμενη και έρχεται κι αυτος σαν "εφοριακος" και με ψάχνει απο παντού να δει τι κρυβω. Και τα τελευταια πραγματα που θες να του πεις ειναι:δεν ξερω, δεν με νοιαζει,όπου και να πάμε το ίδιο μου κάνει.Θελουν να χεις αποψη και να ειναι διασταυρωμενη!Τωρα αν νομιζεις οτι εισαι τυχερη να τον πιασεις στις μέρες που είναι πιο χαλαρός και νομιζεις δεν δινει σημασια σε ο,τι λες πάλι κάνεις λάθος γιατι την αλλη μέρα έρχεται να σου πει γιαυτα που είπες χθες σαν μπουμεραγκ.Εμείς οι ιχθείς ευτυχώς ξέρουμε να προσαρμοζομαστε κ στις πιο δυσκολες καταστασεις.Αν δεις οτι προβληματιζεται με κατι άλλαξε συζητηση κ μην το ξανααναφερεις ποτέ.Σε 3 ραντεβου θα έχεις καταλάβει ένα 40% τι θελει και τι όχι. Το υπόλοιπο 60% δεν θα στο δειξει ποτε, έτσι για να σε πιάνει απροετοιμαστη όποτε θελει.Η αλήθεια είναι οτι με τον καιρό θα κάνει κι αυτος παραχωρησεις,θα σε αφήνει να κάνεις ή να λες πράγματα που θεωρουσε λάθος στην αρχη μόνο για να σε θαυμαζει γιατι αυτός δεν μπορει.Τωρα μιλάμε η παραχωρηση η δικη σου θα ειναι ενα 80%, η δικη του ενα 30% και θα πηγαίνει έτσι.Καλη επιτυχια
  • manini @ 28.12.2011 12:15
    μπρρ έτσι είναι οι παρθένοι καλέ? μπλιαχ......αν κ είμαι γυναίκα αυτό μου με ελκύει είναι ένας ενδιαφέρον ομιλητής, με πολύ ζεστά αληθινά χαμογελαστά μάτια...εύθυμος κ από εμφάνιση ...ότι να ναι..αλλά να το υποστηρίζει...δεν ξέρω κ καμία δηλαδή που θα ήθελε να βγει με έναν βρώμικο..αυτό δεν είναι παραξενιά του ζωδίου είναι κοινή λογική...
  • fanijean @ 30.12.2011 03:30
    θα σου πω εγώ που είμαι φούλ παρθένος!!! με 5 πλανήτες στο ζώδιο,καθώς και ίδιο ωροσκόπο.να είσαι απλή στο ντύσιμο,οχι καρναβάλι!!!!!  εννοείται νύχια καθαρά προσεγμένα,και όχι μακριά!!!! ειναι σήμα κατατεθέν οτι είσαι βρώμικη και δεν κάνεις δουλειές.και σαφώς πολύ ευγενικοί τρόποι!!! κοιτάμε στα μάτια τον συνομιλητή μας και δεν τον διακόπτουμε,και δεν κοιτάμε αλλους άντρες τριγύρω.και να προσπαθήσεις να τον προσεγγίσεις συναισθηματικά.λατρεύουμε συναισθήματα/ευαισθησία!!! καθώς και την μόρφωση.αν δεν χρησιμοποιείς καλά την ελληνική,περιορίσου στα απλά,γιατί σίγουρα θα το προσέξει! αυτά!! καλή επιτυχία!!!!

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...