παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
To ΚαΜiκαζοβλακα και τα αναλογα τουβλα στο φορουμ

H συμβουλη ειναι...παρε τις πληροφοριες που θελεις απο ενα site και γραψτους τους υπολοιπους εκει που τους αξιζει.


Εδω η ΚaMikazoηλιθια (και καποια οτομα απο την διαδικτυακη κλικα της) καθησε και μου εκανε μαθηματα και με εκρινε περι χυλοπιτας και ευγενειας για ενα σχολιο μου βασισμενο στην αστρολογια...Τι μαλακισμενη ρε πουστη μου.

 

Απο την στιγμη που η ιδια της η ζωη ειναι σκατα και μια αχαρη χυλοπιτα καθεται και κρινει εμενα απο ενα σχολιο μου περι αστρολογιας, μιλαμε για φοβερα χαζο ατομο ρε πουστη μου...και βαζει χαρουμενα smilie το μαλακισμενο στα σχολια της για να το παιξει cool.
Μεσα στα χαλια της αντι να κοιταχτει σε κανενα καθρεφτη καθεται το παιζει και cool απο πανω για να μην χαλασει την δημοσια εικονα της στους τριτους που την διαβαζουν. 

 

Το συγκεκριμενο ατομο ετσι και πεσουν παντως λεπτομερειες θα ευχεται να μην μου ειχε μιλησει. 

Θρασυδειλη ειναι οπως και τα αναλογα ατομα που λενε οτι λενε και υστερα το παιζουν ψυχραιμοι και κρυβονται πισω απο τις κλικες τους (ειτε ειναι στο internet ειτε στη ζωη) για να τους βγαλουν ασπροπροσωπους.

 

Εντελως εξαρτωμενο τουβλο το συγκεκριμενο ατομο και μετα καποιες αλλες που ακουλουθουν την γραμμη της σαν τα παπαγαλακια απο δω μεσα...ΒΛΑΜΕΝΕΣ ΚΛΙΚΟΒΙΕΣ

 

ΡΕ ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΓΚΟΜΕΝΟ ΝΑ ΣΑΣ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΓΑΜΗΤΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΟΥ ΣΑΣ ΕΙΤΕ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΟΣ ΣΑΣ ΤΟΤΕ ΠΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΖΑΛΟΓΚΟ...μια λιγοτερη μαλακισμενη και ασχημη δεν προκειται να λειπει σε κανενα   

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...