παρακαλώ περιμένετε...

ήλιος στον 12ο & κρόνος στον 4ο οίκο ανάδρομος...τα φώτα σας!

  • Magneto @ 27.06.2011 16:26
    Άσε μας χρυσή μου κι εσύ. Κάθεσαι και φθείρεσαι. 
    Κι εγώ έχω τον Κρόνο ανάδρομο στην 9η μοίρα του ζυγού που δείχνει ορφάνια.
    οκ........τον πατέρα μου τον έχασα στα 27,όχι στα 7.
     
  • Stardome* @ 27.06.2011 16:59
    Πρώτον, όποιος εξάγει το συμπέρασμα από έναν Κρόνο στον 4ο οίκο ότι συνδέεται με το θάνατο του πατέρα είναι επιεικώς ηλίθιος, για να μην πω τίποτα χειρότερο. Γενικά να μπαίνουμε στη διαδικασία να μιλάμε για θάνατο με όργανο τον γενέθλιο χάρτη είναι το λιγότερο επικίνδυνο...
    Ο Κρόνος στον 4ο οίκο δηλώνει κυρίως έναν πατέρα που η βούληση του είναι κυρίαρχη μέσα στο σπίτι τα πρώτα χρόνια της ζωής του παιδιού. Είναι μάλλον ένας πατέρας που έχει άγχος για το ρόλο της πατρότητας, αντιμετωπίζει την οικογενειακή του ζωή σαν μια μεγάλη ευθύνη στην οποία δεν ξέρει πάντα πως να ανταποκριθεί και γι' αυτό γίνεται αυστηρός και προσπαθεί να έχει τον απόλυτο έλεγχο. Θα μπορούσε επίσης να δηλώνει έναν πατέρα που εργάζεται πολύ ή μόνο αυτός στηρίζει οικονομικά το σπίτι κι έτσι τα παιδιά στερούνται τα πρώτα χρόνια τη φυσική του παρουσία. Όπως βλέπετε δεν υπάρχει τίποτα που να υποδηλώνει απώλεια ή θάνατο σ' αυτές τις ερμηνείες. Οπότε μην εστιάζετε σε ακραίες, φαταλιστικές απόψεις που δεν εκφράζουν την ουσία της αστρολογίας.
    Στο ζήτημα του Ήλιου στον 12ο οίκο, η στάση μου είναι ίδια όπως και παραπάνω. Δεν  θα εστιάσω στις ακραίες ερμηνείες αλλά στις περισσότερο απτές και ρεαλιστικές. Μπορείτε να διαβάσετε στο ακόλουθο link για τον Ήλιο στον 12ο, έτσι σαν εισαγωγικό κομμάτι: Ο Ήλιος στους 12 οίκους.
    Σχετικά με το ζήτημα του ωροσκόπου, εγώ πηγαίνω με τον απλό κανόνα που λέει ότι προκύπτει για την ώρα γέννησης του παιδιού και δεν πιστεύω στις μαθηματικές ή άλλες αλχημείες. Τα παιδιά έχουν ίδιο ζώδια και ίδιο ωροσκόπο. Αυτό δεν σημαίνει πως θα συμπεριφέρονται απολύτως όμοια. Κάθε ζώδιο έχει ένα πλήθος από προσωπεία και χαρακτηριστικά και καθώς μεγαλώνουν, το κάθε παιδί θα εκφράζει με μεγαλύτερη επιτυχία κάποια από αυτά που το αδερφάκι του δεν θα τα καταφέρνει και αντίστροφα. Να σας δώσω ένα παράδειγμα: ένα χαρακτηριστικό του ζωδίου των Διδύμων είναι η ανάγκη για επικοινωνία και κοινωνικοποίηση κι ένα άλλο χαρακτηριστικό του ίδιου ζωδίου είναι η αναζήτηση πληθώρας γνώσεων και πληροφοριών. Έτσι, στην περίπτωση που δύο δίδυμα ανήκουν σ' αυτό το ζώδιο, το ένα ενδέχεται να είναι πολύ ομιλητικό και κοινωνικό, ενώ το δεύτερο να είναι πιο συνεσταλμένο και να μην μιλάει πολύ αλλά να διαβάζει πολύ και να το ενδιαφέρον περισσότερο οι γνώσεις παρά η κοινωνικότητα.
    Ελπίζω να κάλυψα κάποιες από τις απορίες σας και να μην επανέλθουμε ποτέ σε τέτοιες ερμηνείες - τσιτάτα καταστροφολογίας...

έχουν γενέθλια 250 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...