παρακαλώ περιμένετε...

ΤΕΛΙΚΑ,ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ?

  • TAURUS1986 @ 18.03.2011 22:49
    Ναι νομίζω πως πρέπει να μας προσδιορίσεις λίγο τον χρόνο, διότι αν ο άντρας σου είναι έτσι 2 βδομάδες φαντάζομαι πως δεν θα είναι κάτι. Επίσης τι αλλαγές είναι αυτές?Πόσα χρόνια είστε παντρεμένοι?Νομίζω πως είναι ερωτήσεις που θα μας βοηθήσουν στην κρίση μας έτσι ώστε να μην σου πούμε κάτι που θα ειναι λάθος....Βοήθησε με για να σε βοηθήσουμε!!!
  • FARAW @ 18.03.2011 23:36
    fireworks εννοώ ότι παντρεύτηκα για δεύτερη φορα.Με τον πρώτο μου γάμο που κράτησε 5 χρόνια δεν αποκτήσαμε παιδιά,δεν είχαμε μπει σε αυτή τη διαδικασία οπότε ήταν πιο εύκολο για μένα να κανω αυτό το βήμα.Οι αλλαγή αυτή ενόχλησε κάποιους εξαιτίας του μικρού χρονικού διαστήματος που μεσολάβησε απο το διαζύγιο.
    Μagneto και TAYRUS sorry,έχετε δίκιο.Τον τελευταίο 1,5 μήνα έχουν ξεκινήσει οι αλλαγές στη συμπεριφορά του.Απλά, όταν γίνονται αργά-αργά δεν το συνηδειτοποιείς.Απο τη μία νόμιζα ότι ήταν η ιδέα μου,απο την άλλη έλεγα οτι συμβαίνουν αυτά...Δεν τα έδινα τόσο σημασία...Αλλα βλέπω οτι το πράγμα χειροτερεύει.Γενικά στη ζωή μου είμαι πολύ εγκρατής στις επιλογές και αποφάσεις μου,δε με χαρακτηρίζει η επιπολαιότητα ούτε η αφέλεια.Γι'αυτό και έχω "παγώσει" στα καινουρια δεδομένα.
  • hanna67 @ 19.03.2011 00:08
    Εφόσον έχεις κάνει ήδη ένα γάμο 5 χρόνων, έχεις εμπειρία. Δε θέλω να σου βάλω "φυτιλιές", αλλά έχοντας κι εγώ την εμπειρία ενός αποτυχημένου γάμου πιστεύω ότι όταν αρχίζουν να χτυπούν τα "καμπανάκια" πως κάτι δεν πάει καλά, συνήθως είναι έτσι. Αν και πολλές φορές αποφεύγουμε να το παραδεχτούμε και προσπαθούμε να το απαλύνουμε με τη σκέψη ότι ίσως είναι δικές μας παράνοιες όλα αυτά. Μη ξεχνάς τη γυναικεία διαίσθηση... Καλό θα ήταν να κάνεις μια συζήτηση, ήρεμα , να δεις τις αντιδράσεις του και τι έχει να σου πει. Δεν ξέρω τις συνθήκες της ζωής σας βέβαια, αν π.χ. περνάει δύσκολη περίοδο σε κάτι, δουλειά ας πούμε. Μπορεί να φταίνε διάφορα. Το θέμα είναι να παραμείνεις ψύχραιμη όσο μπορείς,και να μη κάνεις σπασμωδικές κινήσεις. 
  • FARAW @ 19.03.2011 01:01
    Ναι fireworks σωστά κατάλαβες.
    hanna67 εκατσα και το συζήτησα το θέμα αλλά είναι  ωρες ωρες τόσο επιπόλαιος σε αυτά που κάνει που με βγάζει εξω απο τα ρούχα μου.Νιώθω οτι μόνο εγώ βλέπω το πρόβλημα,γι'αυτόν είναι όλα καλά.Τουλάχιστον έτσι λέει.Αλλά βρε παιδάκι μου πράγματα που παλιότερα δεν τον ενοχλούσαν,τώρα τον ενοχλούν.Οκ,όλος ο κόσμος αντιμετωπίζει προβλήματα και μπορώ να πω πως σε σχέσεις με άλλες οικογένειες είμαστε σε καλύτερη μοίρα. 
  • hanna67 @ 19.03.2011 01:34
    Καταλαβαίνω. Κάποιες φορές δεν πρόκειται περί επιπολαιότητας. Απλά δε τους συμφέρει να παραδεχτούν ότι όντως κάτι συμβαίνει και κάνουν τον κινέζο. 
  • manini @ 19.03.2011 10:33
    ....καταρχάς έχεις στον ωροσκόπο σου τον κρόνο...όπου κάπου είχα διαβάσει εδώ αν θυμάμαι καλά ότι επηρεάζει το εργασιακό περιβάλλον και νομίζω θέματα υγείας?...δεν είμαι και σίγουρη. Ψάξε το λίγο.....Τώρα σχετικά με τα άλλα....   είναι πολύ ρε συ γενικά όλα αυτά που λες για να δου δώσει κάποιος μια συμβουλή.....  αν θες να τα δεις αστρολογικά θα πρέπει να δεις και στων δυονών σας τους χάρτες ποιες σημαντικές όψεις σχηματίζουν οι πλανήτες αυτή την στιγμή. Πάντως επειδή ποστάρεις αυτό το ερώτημα....εν καιρό πανσελήνου στην παρθένο (εγώ είμαι χάλια).....θα σου έλεγα να περιμένεις μερικές μέρες μήπως και υπάρχει περίπτωση να διογκώνονται τα προβλήματα σε υπερθετικό βαθμό από τον πραγματικό.......
  • manini @ 19.03.2011 10:34
    σόρρυ εννοούσα ότι ο ζυγός είναι ο ωροσκόπος σου και ότι διελαύνει ο κυρ κρόνος τώρα............μπρρρρ...σόρυ....ελπίζω να κατάλαβες
  • FARAW @ 19.03.2011 20:38
    Εκτός απο Ωροσκόπο στο ζυγό έχω και Πλούτωνα,Αρη ,Σελήνη, Ερμή και Ουρανό.Δεν ξέρω αυτά αν έχουν κάποια σχέση με τον Κρόνο...Αυτές τις μέρες λόγω Πανσελήνου δεν ξέρω αν τα βλέπω διογκωμένα τα προβλήματα και τελικά φταίω εγώ..Δυστυχώς ο σύζυγος δεν γνωρίζει ώρα γέννησης για να κοιτάξω τον χάρτη του

έχουν γενέθλια 307 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ειρήνη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...