παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Μήνυμα για DREAMSHOW και TERPANDRO
Κατ' αρχάς καλημέρα, και καλή δουλίτσα (σε όσους έχουν την ατυχία να μην έχουν γεννηθεί ζαμπλουτοι)

Ευχαριστώ πολύ για το τσεκάρισμα που κάνατε στο χάρτη μου. Terpandre, είσαι καταπληκτικός, μοναδικός, τέλειος.. Κοινώς το κατέχεις το άθλημα. Θέλω κι εγώ να μάθω? Παραδίδεις μαθήματα? Κι εγώ θα σου κάνω το τραπέζι. Είμαι πολύ καλή μαγείρισσα, αλήθεια. 
Και φυσικά μετά το γεύμα, ότι ήθελε προκύψει!!!!!!!!!!!!!!
Σήμερα δεν νομίζω ότι θα δουλέψω καθόλου. Θα μελετήσω επισταμένως τα στοιχεία του χάρτη μου. Βέβαια, μου δίνεις πολύ κουράγιο με την προβλεψή σου, αλλά μήπως δεν είναι δικός μου ο χάρτης? Πολύ ρόδινα είναι όλα, και στην πραγματικότητα δυστυχώς τα πράγματα είναι πολύ χάλια.

Τέλοσπάντων, τι να λέμε τώρα.

Terpandre, και πάλι ευχαριστώ που ασχολήθηκες μαζί μου.

Dreamshow, είσαι και πολύ γατόνι! Με πέταλα, να τόσα (με το συμπάθειο). Αλλά γλυκούλι μου, θα σου πω το εξής: χωρίς παρέα, χωρίς φίλους, γενικά χωρίς.... Τέρας προσαρμοστικότητας. Αν ήμουν ζώο, θα ήμουν χαμελέοντας!
όσο για την αναθεώρηση που λες, έγινε και μάλιστα εκ θεμελίων. όσο για τα κιλά, άσε καλύτερα, τώρα έχω αρχίσει να ξαναβρίσκω τον εαυτό μου. Μιλάμε, ότι είχα μείνει σκιά!.
Το nickname, φυσικά και δεν είναι τυχαίο. Είμαι άτομο των ΜΜΕ, αλλά όχι σαν τα λαμόγια των τηλεοράσεων. Προσπαθώ να είμαι πιο διανοούμενη! (άλλη φορά θυμίσου να σου πω, σε πιο prive περιβάλλον, με τι ασχολούμαι).

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 250 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...