παρακαλώ περιμένετε...

ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

  • manini @ 12.11.2010 19:12
    βασικά αν δεις τις προβλέψεις της εβδομάδας θα δεις πώς έχουν μέσα στην περίφτωση σου...εννοείται πώς πρέπει να κάνεις λίγο υπομονή και να περιμένεις μέχρι να μπορέσεις να κρίνεις τις καταστάσεις πιο καθαρά και αντικειμενικά..αλλά ίσως ίσως..επειδή ένας τομέας της ζωής σου πάει άσχημα να βλέπεις και τους άλλους έτσι..να το γενικεύεις το κακό...Αν παρ'όλα αυτά φτάσεις να θες να τα διαλύσεις όλα...(αφού το σκευτείς σοβαρά) και το μόνο που σε κρατάει εν έτη 2010 είναι τι θα πει ο κόσμος..το μόνο που θα σου πω είναι ότι ο κόσμος δεν ζει την ζωή σου, δεν φοράει τα ρούχα σου, δεν πληρώνει τους λογαριασμούς σου, δεν κάνει sex με τον άντρα σου, δεν ενδιαφέρεται για τα όνειρα σου....u do baby... αλλά νομίζω πώς ίσως να είναι μια άσχημη περίοδος , όπου αργότερα για κάποια θέματα μπορείς να βρεις μια λύση και για κάποια άλλα έναν συμβιβασμό...η μια άλλη οπτική γωνία...Αν όλα πάνε χάλια..δεν μπορεί να φταίνε μόνο οι άλλοι...καλή τύχη...ίσως να δεις από περνάει ο κύριος κρόνος αυτήν την εποχή..έχεις και άλλους πλανήτες στον ζυγό???
  • FARAW @ 12.11.2010 22:31
    Ερμή και Πλούτωνα έχω επίσης στον Ζυγό.Δεν ξέρω πόσο σημαντικό ρόλο παίζουν αυτάΜακάρι να είναι κάτι παροδικό.Πάντως επειδή είναι η δεύτερη προσπάθεια που έχω κάνει και βλέπω τελικά ότι και αυτή οδεύει όπως η πρώτη η αληθεια είναι οτι έχω απογοητευτεί πολύ.
  • TIGRINA @ 13.11.2010 12:42
    @Manini Με κάλυψες απόλυτα!!!
    @FARAW Θύμα κι εγώ αυτής της παρωχημένης τάσης  του ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΚΟΣΜΟΣ .
    Καίτοι εμένα ποσώς με ενδιέφερε - και με ενδιαφέρει - η γνώμη του κόσμου, δυστυχώς μεγάλωσα σε μία οικογένεια όπου η μαμά ζούσε γι αυτήν την ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ γνώμη με αποτέλεσμα να μου καταστρέψει την ζωή . .Τέλος πάντων..
    Οταν μας '' εξαπατούν '' μία φορά είμαστε ΘΥΜΑΤΑ κακόβουλων  και κακοπροαίρετων ανθρώπων.
    Οταν ανεχόμαστε και δεύτερη εξαπάτηση από τα ίδια άτομα και για τους ίδιους λόγους, δεν είμαστε πλέον θύματα αλλά ΗΛΙΘΙΟΙ !!!!!!!!
    Ο Κρόνος θα βάλει τα πράγματα στην θέση τους.
    Οτι σαθρό και χωρίς μέλλον θα καταστραφεί.Θα κλείσουν οι πόρτες μιας αρρωστημένης ζωής χωρίς νόημα για να ανοίξουν καινούριες !!!!
    Καλή τύχη!!

έχουν γενέθλια 279 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ζωή, Ιορδάνης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...