παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Gpano καλή χρονιά
Γιώργο καλημέρα και καλή χρονιά,

διάβασα χθες αυτό που έγραψες στο Baldessarini και πραγματικά σε νιώθω. Η σχέση που περιγράφεις με τον πατέρα σου, είναι η σχέση μου με τον αδερφό μου. Δυστυχώς, τα 25 χρόνια που συνυπήρξαμε δεν είμασταν κοντά, δεν κάναμε παρέα, λειτουργούσαμε μάλλον ανταγωνιστικά, δεν εμπιστευόμασταν ο ένας τον άλλον. Δυστυχώς ήμουν το "καλό" παιδί και εκείνος το "κακό". Αυτό μας κρατούσε μακριά τον έναν από τον άλλον.
Προσπάθησα να έρθω κοντά του, να του δείξω το ενδιαφέρον μου, αλλά δεν ξέρω αν κατάλαβε ότι τον αγαπούσα και πάντα ήθελα το καλό του. Και έφυγε τόσο ξαφνικά που δεν πρόλαβα καν να τον αποχαιρετίσω.
Δεν ξέρω αν υπάρχει ζωή μετά το θάνατο. Είμαι πολύ ρεαλίστρια για να πιστεύω σε τέτοια. Απλά πιστεύω ότι ο αδερφός μου, υπάρχει μέσα από μένα. Τον αισθάνομαι καθημερινά, τον κουβαλάω μαζί μου, στην ψυχή μου και στο μυαλό μου. Μου "μιλάει". Και αυτή η "επικοινωνία" μου προσφέρει ηρεμία. Μου λείπει φυσικά, αλλά ταυτόχρονα είναι πάντα εδώ...  
Θα ήθελα να σου κάνω μια ερώτηση που με απασχολεί εδώ και πολύ καιρό.
Η απορροία μου είναι αν ο αστρολογικός χάρτης ενός ανθρώπου, δείχνει και γεγονότα όπως ο θάνατος. Δηλ. αν στον αστρολογικό χάρτη του αδερφού μου, υπήρχε κάτι που να προμήνυε τον θανατό του.
Επίσης, για να μιλήσουμε και για κάτι πιο αισιόδοξο, θα ήθελα να τσεκάρεις, όποτε έχεις χρόνο, τον αστρολογικό μου χάρτη και να μου πεις, αν υπάρχει κινητικότητα στα επαγγελματικά και τα συναισθηματικά. 
Δεν ξέρω αν είναι η αλλαγή της χρονιάς, ή αν όντως έχω αρχίσει να επουλώνω τα τραύματα του παρελθόντος, αλλά αισθάνομαι ότι μπορώ να κάνω ένα βήμα παραπέρα και να κάνω ένα νέο ξεκίνημα τουλάχιστον συναισθηματικά. (Φυσικά δεν υπάρχει τίποτα στον ορίζοντα! Μήτε πουλί πετούμενο, που λέει και η λαϊκή ρήση). 
Ελπίζω κάποια στιγμή να μας δωθεί η ευκαιρία να τα πούμε από κοντά. Μήπως έχεις σκεφτεί να κάνουμε κάποιο meeting, όλα τα μέλη του Stardome για να γνωριστούμε? Δεν θα ήταν ωραία, να κάνουμε ένα πάρτυ γνωριμίας? Άλλωστε είμαστε σαν μια οικογένεια! 
Φιλιά και πάλι καλή χρονιά και καλή δύναμη και πρώτα απ' όλα ΥΓΕΙΑ.    
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...