παρακαλώ περιμένετε...

γιατί?

  • boa @ 16.09.2010 11:33
  • manini @ 16.09.2010 12:49
    ούαου....θα κρατήσω αυτό...."...Μην προσπαθείς να τον ερμηνεύσεις άμεσα. Δώσε στον εαυτό σου λίγο χρόνο"
  • bachelorette21 @ 16.09.2010 15:51
    Ισχύει! κι εγώ ακριβώς το ίδιο αισθάνομαι...και μου κάνει και μένα εντύπωση γιατί πραγματικά λατρεύω το φθινόπωρο, περίμενα πώς και πώς να έρθει, και όλα μου πάνε καλά επιτέλους μετά από την ταλαιπωρία του Κρόνου που νιώθω πως έφυγε για τα καλά...αλλά...αυτό το περίεργο αίσθημα πράγματι επικρατεί...ανησυχία...ότι κάτι δεν πάει καλά...ότι κάτι θα ξεσπάσει...ότι κάτι πάει λάθος...ψιλομελαγχολία θα έλεγα...άντε να δώσουμε στον εαυτό μας λίγο χρόνο, σωστό, ίσως απλά αυτό να χρειάζεται...(λίγα πέρασε άλλωστε
  • katerina89 @ 16.09.2010 16:01
    manini kai bachelorette21, νιώθω σαν να έχω γράψει εγώ τα posts σας...Ακριβώς αυτό νιώθω κι εγώ!!Ενώ ο Σεπτέμβριος ξεκίνησε υπέροχα, εδώ και καμιά εβδομάδα μια - χωρίς προφανή αιτία- ανησυχία-μελαγχολία..Κι είναι τόσο ωραίος καιρός για βόλτες,νέα σχέδια,κλπ....Κι έχω αρχίσει να τρομάζω, γιατί μου θυμίζει το διάστημα Απρ-Ιούλ που δε μου άρεσε καθόλου...Μας εύχομαι μόνο να περάσει πολύ πολύ σύντομα αυτή η κατάσταση...!!Και μέχρι τότε...ΥΠΟΜΟΝΗ!!(Αναγκαστικά...)
  • bachelorette21 @ 16.09.2010 16:06
    Αυτό με τις επιστροφές ανθρώπων για να κλείσει ο κύκλος...πολύ πιθανό...ίσως αυτό να προκαλεί την ανησυχία...γιατί όντως ενώ κάναμε βήματα και θεωρητικά τους κλείσαμε, είτε εξαιτίας των άλλων είτε εξαιτίας ημών, δεν έχουν κλείσει εντελώς...Έλεος πια, πότε θα απαλλαγούμε για τα καλά να πάμε παρακάτω...και να πεις ότι δεν το παλεύουμε!
  • manini @ 16.09.2010 16:14
    θέλω να ξυπνάω κάθε πρωί με καλή διάθεση , με θετικότητα γιατί πιστεύω πράγματι πως ελκύεις αυτά που σκεύτεσαι..οκ δεν περάσαμε λίγα..αλλά πραγματικά όλος ο κόσμος περνάει δύσκολα..δεν έχουμε το αποκλειστικό προνόμιο να κλαιγόμαστε     ...αλλά αυτό το κάτι...το από μέσα...αυτό που δεν ξέρεις πως να το πεις, αλλά σε αποσυντονίζει.....σαν κάποιος να μου λέει σταμάτα να αναλύεις..σταμάτα να θες να λύνεις...άστο απλά να κυλίσει και αν κάνεις κανά λάθος ακόμη ε και ?  getting away with all meshed up..... γιατί όχι?????   ε?ε?ε? αυτό το άτομο που έμεινε μετά κρόνου εποχής είναι brand new to me...και τώρα ξαναγνωριζόμαστε μου φαίνεται...και πάντα αυτό... ότι κάτι υποβόσκει...
  • bachelorette21 @ 16.09.2010 16:29
    "αυτό το άτομο που έμεινε μετά Κρόνου είναι brand new to me"...τι είπες τώρα...αυτό ακριβώς. αλλάξαμε. σαν να χάθηκε η ανεμελιά. σαν να σκεφτόμαστε πλέον τα πράγματα μια και δυο φορές παραπάνω και να μας προβληματίζουν περισσότερο...ελπίζω να ξαναβρούμε όμως τον ανέμελο και απροβλημάτιστο εαυτό μας γιατί εγώ χωρίς ΤΡΕΛΑ δεν ζωωω!!! έχω ακούσει πως μετά τον Κρόνο κάποιοι άνθρωποι αλλάζουν για πάντα και δεν ξαναείναι ποτέ πια οι ίδιοι...ελπίζω να έιναι ραδιο-αρβύλα!
  • katerina89 @ 16.09.2010 18:15
    Tο θέμα είναι πως αυτή τη φορά, δεν έχω καμία όρεξη για υπεραναλύσεις, άγχη και σύνθετες σκέψεις...Και ξυπνάω κι εγώ με μεγάλη ανάγκη για πολλά χαμόγελα...Αλλά....Κάτι δε μ'αφήνει χαλαρή....Τί είναι αυτό το κάτι όμως?!...Πάλι με τον Κρόνο έχει να κάνει..??
  • manini @ 17.09.2010 08:53
    that was exactly my point katerina89
  • manini @ 17.09.2010 08:57
    το stand my ground πολύ καλό.....thankssssss

έχουν γενέθλια 262 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φίλιππας, Ιάκωβος, Ιακωβίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...