παρακαλώ περιμένετε...

κρονος και ωροσκοπος....

  • vAIRsiFIRE @ 25.07.2010 13:41
    Στις ποσες μοιρες του ζυγου ειναι ο ωροσκοπος σου Καβερ?
  • UNDERCOVER @ 25.07.2010 14:01
    ακριβως δεν μπορω να σου πω ...παιζει κατι με την ωρα γεννησης μαλλον στις 1,57. βασικα το θεμα ειναι οτι ειμαι μεταξυ ςροσκοπου παρθενου και ζυγου με διαφορα ενα τεταρτο της ωρας και θεωρω οτι ειμαι ζυγος γιατι εχω ολα τα χαρακτηριστικα.... βεβαια αν τελικα εχω παρθενο αυτο θα εξηγουσε την ανακουφηση που νιωθω....αλλα το 77 που γεννηθηκα και με αλλα 3 παιδια η μητερα μου που να ξερω ακριβως την ωρα....αυτη λεει 9.30 το βιβλιαριο υγειας 9.15 αντε βρες ακρη...
     
  • vAIRsiFIRE @ 25.07.2010 14:11
    Χωρις να θελω να σε παρω στο λαιμο μου, εγω θα πηγαινα με την ωρα του μαιευτηριου και θα αφαιρουσα και κανα 2 λεπτο.. 3 λεπτο.. γιατι? Σιγουρα εμεις τα εχουμε ολιγον τι χαμενα εκεινη την ωρα για να μας νοιαζει ακριβως τι ωρα βγηκε το παιδι μας, εκτος κι αν ασχολουμεθα με την αστρολογια.. το δε μαιευτηριο και μαια σιγα μην καταγραψει την ωρα που εσκασε μυτη το παιδι  μετα απο κανα 2 λεπτο θυμαται να γυρισει να δει το ρολοι και αν ελεγε το ρολοι 9 και 13 σιγα μην δε τοστρογυλοποιουσε..
    Αποδεδειγμενα παραδειγματα απο τις δικες μου γεννες,, στο πρωτο κατα προσεγγιση γιατι μετα την ωρα της ξεκουρασης θυμηθηκα να κοιταξω το ρολοι στο δευτερο το κοιταξα αμεσως (οχι θα την ξαναπατουσα νομιζαν) στο βιβλιαριο υγειας υπηρχε διαφορα 12 λεπτων..
     
    για κανε τον χαρτη σου με αυτα τα δεδομενα και πες μας τι σε βγαζει..
  • manini @ 28.07.2010 15:06
    για δικαιοσύνη..δεν το έχω νιώσει..απλά νιώθω σαν την ηρεμία της θάλασσας μετά την τρικυμία..είναι ακόμα λίγο θολά..όλα..αλλά ήρεμα..και με προοπτικές να ξεκαθαρίσω καταστάσεις.

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...