παρακαλώ περιμένετε...

ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΕ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ...

  • emmalene @ 26.05.2010 21:01
    νομιζω οτι το τετραγωνο ουρανου πλουτωνα εχει το λιγοτερο ενδιαφερον απο τα τετραγωνα που περιγραφεις με ηλιο αρη!!δεν λες το ζωδιο  ουτε τις αλλες οψεις που κανουν ο ηλιος και ο αρης αρα δεν νομιζω οτι ειναι εκατο τοις εκατο μια σκεψη πανω στο τι μπορει να φερει ο ουρανος...Μην ξεχνας δε οτι μαζι με τον ουρανο στον Κριο αθ ειναι και ο Διας εκει και σε σετ με Πλουτωνα και Κρονο οσονουπω σε εν ατελειο ταυ τετραγωνο πολλα μπορω να σκεφτω...Δραση εναντιον Αντιδρασης, Περιορισμος εναντιον Διασπασης, Επανασταση εναντιον Συγκαλυψης...διαλεγεις και παιρνεις σκεφτομενη οτι ο 7ος ειναι οι συνεργασιες μας μεταξυ άλλων.
  • dimitraq @ 27.05.2010 00:15
    Σ' ευχαριστώ για την ανταπόκριση. Ίσως δεν ήμουν αρκετά σαφής, το άτομο αυτό είναι Αιγόκερως στην 0ο στον 4ο οίκο, με ωροσκόπο στον Ζυγό, Σελήνη στον Καρκίνο σε 10 οίκο, Άρη στις τελευταίες μοίρες του Τοξότη σε σύνοδο με διελαύνοντα Πλούτωνα στον 4ο.. Μπέρδεμα η υπόθεση. Έχει πολλούς προσωπικούς πλανήτες σε παρορμητικά και τα Φώτα του επίσης. Οι διελεύσεις αυτών των Γιγάντων που ξεκινούν, είναι επίσης στον Παρορμητικό σταυρό και θα τετραγωνίσουν τόσο τον 4ο του οίκο όσο και τον 7ο. Νιώθω και βλέπω σημαντικά γεγονότα να έρχονται αλλά δεν ξέρω πως να τα ερμηνεύσω.
    Εσείς;;;;;
  • emmalene @ 27.05.2010 12:45
    Βασικα ο Πλουτωνας εχει περασει τις τελαυταιες μοιρες του Τοξοτη μαζι με τον Κρονο και τον Ουρανο...αρα μαλλον την κρυαδα την εχει ηδη φαει!με ολο αυτο συνωστισμο και βασει του οτι ο ουρανος ειναι απροβλεπτος και πολυ φοβαμαι οτι δεν σηκωνει σκεψεις περι του τι θα φερει , σκεφτομαι οτι το λιγοτερο ειναι μαι ριζικη αλλαγη κοσμοθεωριας.Ο 4ος ειναι ο οικος που δειχνει εκτος απο το σπιτι με την κυριολεκτικη εννοια και το σπιτι με την εσωτερικη εννοια.το μεσα μας...Αλλαγες λοιπον να περιμενει ουσιαστικες και ριζικες!

έχουν γενέθλια 233 μέλη.

γιορτάζουν οι: Πανάρετος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...