παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Να ειστε δυνατοί!!

Διαβάζω όσα γράφετε και νομίζω πως όλοι ψαχνουμε μια ελπίδα μέσα απο μια πρόβλεψη. Μια ελπίδα που θα μας βγάλει απο την δύσκολη περίοδο που περνάμε. Πιστεύω οτι μας περιμένουν δύσκολα χρόνια και χρειάζεται δύναμη και πίστη οτι στο τέλος όλα θα πάνε καλά! Μη το βάζετε κάτω!! Και σας μιλάει ένας Παρθένος που πέρασε και περνάει απο πολλά κύματα. Την ψυχολογία μας θέλουν να ρίξουν και εν μέρει το καταφέρνουν όμως να πιστεύετε στον εαυτό σας και να παλεύετε κάθε μέρα. Ειναι αλήθεια οτι ο Κρόνος καταστρέφει ότι σάπιο βρει μπροστά του. Τον αγαπώ τον Κρόνο κι ας με παίδεψε...αν φανεις καλός μαθητής κάποιο εσωτερικό δώρο θα σου φέρει μετά την εξέταση του μαθήματος. Τωρα ξαναγύρισε και ελέγχει πόσο καλοί μαθητές είμασταν κι αν κλείσαμε τις υποθέσεις μας. Με τον Κρόνο εχασα μια δουλεια 7 χρονων. Παρόλο που ειμαι πολύ δύσκολα τώρα ξέρω οτι αυτη η δουλεια είχε σάπιες ρίζες απο την αρχή. Την αγαπούσα πάρα πολύ αλλά...!

Αν βρείτε λίγο χρόνο να μου πείτε πέντε πράγματα για το καλοκαίρι και μέχρι τέλος του χρόνου θα σας ήμουν ευγνώμων διαφορετικά δεν πειράζει...( 30-8-1977 ωρα:9:00π.μ)! Οι πλανήτες δείχνουν μια προδιάθεση αλλά πρέπει να κουνήσουμε κι εμείς το χεράκι μας στις ευκαιρίες που μας παρουσιάζονται!

Να ειστε σταθεροί στο δρόμο σας και να προσπαθείτε να μην χάσετε τον εαυτο σας! Και να θυμάστε να λέτε με κάθε ευκαιρία μια καλή κουβέντα στον συνάνθρωπο σας ακόμα κι αν δεν σας ομολογεί πόσο άσχημα περνάει (ειδικά τους Αιγόκερους που δεν μιλάνε πολύ...) ;)

 

Να εχετε ένα όμορφο βράδυ! Και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την οποια πρόβλεψη μου δώσετε...ακόμα και άσχημη αν ειναι...ο βρεγμένος δεν φοβάται ουτε την βροχη ούτε το χαλάζι!!  

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...