παρακαλώ περιμένετε...

After ΚΟΥΛΟΥΜΑ..

  • Gourounaki @ 16.02.2010 09:36
    ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙΣ ΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΧΩΡΙΣΜΟ,ΥΠΟΦΕΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ. ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΟΥ ΤΟΝ ΚΡΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΟΤΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ.
  • MissHavisham @ 16.02.2010 12:00
    Ο Κρόνος δε θα σε χτυπήσει ύπουλα και πισώπλατα. Θα μπει και θα χτυπήσει από την εισόδους του κάστρου που έχει αφήσεις αφύλαχτες.

    Στη βούλησή μας βρίσκονται οι απαντήσεις, μικρό μου πυροτέχνημα? Χμ...

    http://www.youtube.com/watch?v=d0DeQ0ur0eE&feature=related

    "Άλλα θέλω κι άλλα κάνω
    Πως να σου το πω
    Κι έλεγα περνούν τα χρόνια
    Θα συμμορφωθώ
    Μα είναι δώρο άδωρο ν'αλλάξεις χαρακτήρα
    Τζάμπα κρατάς λογαριασμό
    Τζάμπα σωστός με το στανιό...."
  • vAIRsiFIRE @ 16.02.2010 12:09
    Αν μη τι αλλο Μιςς Η.. Ο Μαλαμας τα σπαει!!
  • TIGRINA @ 16.02.2010 12:16
    Fireworks δεν θα συμφωνήσω .Αμα ξέραμε τις απαντήσεις στα ερωτήματά μας θα ήταν και οι πράξεις μας ανάλογες και η ζωή μας προκαθορισμένη.Ομως η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις.
    MwroMOU Είμαι κατά των διαζυγίων - καίτοι διαζευγμένη νόμιμα και με την βούλα της αρχιεπισκοπης - όμως κάποιες φορές εμείς οι ίδιοι καταδικάζουμε εμάς πρωταρχικά καθώς και το στενό μας περιβάλλον παιδιών συμπεριλαμβανομένων με την αναποφασιστικότητα μας.
    Διαλέγουμε έναν άνθρωπο και κάνουμε όνειρα για μια κοινή πορεία ανέλπιστη ευτυχία τραγουδώντας το για ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ.Βλέπετε έτσι μας έμαθαν οι γονείς μας.
    Στην πορεία τα πράγματα δεν είναι όπως τα πλάσαμε στο μυαλό μας και κάπου χανόμαστε.ΕΚΕΊ είναι το λαθος μας.Πρέπει να μείνουμε θαρρώ μόνοι μας για κάποιο διάστημα να κάνουμε την αυτοκριτική μας για το τι έφταιξε και μετά με νηφαλιότητα να κοιτάξουμε γύρω μας να βρούμε καινουριο ταίρι.
    Αν όντες και ούσες σ έναν γάμο που δεν πάει καλά κοιτάμε δεξιά κι αριστερά και ψάχνουμε παράλληλα να βρούμε κάτι αλλο, τότε δεν έχουμε ξεκάθαρη εικόνα του τι ακριβως είναι αυτό το ΑΛΛΟ και του τι ακριβως θέλουμε και ζητούμε εμείς απο αυτό.
    Εκεί μπερδευεται το πράγμα και καταλήγει και το δεύτερο ΑΛΛΟ να είναι άνθρακας αντί του θησαυρού που πιστέψαμε παρορμητικά ότι βρήκαμε.Δεν μπορούμε να ξέρουμε βεβαίως τον ή τους λόγους που σε οδήγησαν και σε οδηγούν σε επανεξέταση του θέματος γάμου όμως οι αποφάσεις πρέπει να είναι δραστικές και εντελώς δικές σου.Εξω από τον χορό όλοι είμαστε άριστοι χορευτές!
    Λέω εγώ τώρα...
    Ομως σίγουρα κάποιες όψεις δείχνουν σαφώς ΧΩΡΙΣΜΟΥς η ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ.. οι ειδήμονες εδώ θα σου πουν τα καθέκαστα.
    Απ ότι έχω διαβάσει πάντως - χωρίς να ξέρω να αναλύω χάρτες και θεωρώ αστροφυσικούς όσους/ες μπορούν ειλικρινά - θέλει δουλειά αυτό το διάστημα από πλευράς σου σε κάθε τομέα.
  • MissHavisham @ 16.02.2010 12:49
    LaGnosienne, to the point: "Γιατί να μην τα σχεδιάσεις και να μην τα προκαλέσεις εσύ η ίδια"?
  • Stardome* @ 16.02.2010 12:56
    mwroMOU, η διέλευση του Κρόνου πάνω από τον Ήλιο σας φαίνεται να αποτελεί πρώτα από όλα μια περίοδο οριστικού ξεκαθαρίσματος στο τομέα της καριέρας σας. Αν με την πρώτη διέλευση του (Σεπτέμβριος - Οκτώβρης 2009) έφερε στην επιφάνεια δυσκολίες στον επαγγελματικό χώρο, την Άνοιξη θα πρέπει να αναμένετε να μπει ένα οριστικό τέλος (αυτό θα μπορούσε να είναι και λύση αυτών των δυσκολιών, αλλά και αλλαγή χώρου εργασίας ή παραίτηση σας). Αν όμως με την πρώτη διέλευση του Κρόνου μπήκαν τίτλοι τέλους σε μια επαγγελματική σας πορεία, τότε δεν αποκλείεται την Άνοιξη η επιστροφή του Κρόνου στον Ήλιο σας να σημαίνει μια νέα αρχή κάπου άλλου.
    Όσο για το ζήτημα των σχέσεων, είναι έντονο το αίσθημα του ανικανοποιήτου που σας πλημμυρίζει (Ποσειδώνας στον 4ο οίκο σας αυτή την εποχή) και βρίσκει κανάλι προς την σύντροφό σας ή το γάμο σας (ο Ποσειδώνας σε αντίθεση με την Αφροδίτη σας). Το ζήτημα, ή αν θέλετε, αυτό που πρέπει να διερωτηθείτε είναι αν είναι η ίδια η σύντροφος του πρόβλημα ή αν αυτό το ανικανοποιήτο πηγάζει από κάπου αλλού...
    Σε μια πρώτη ανάλυση, με γενέθλια σύνοδο Ποσειδώνα - ωροσκόπου ο ρόλος που φαίνεται να υιοθετείτε στη ζωή σας είναι ή αυτός του σωτήρα ή του εκείνου που γίνεται θύμα των περιστάσεων. Μήπως επιλέγεται να σχετίζεστε με ανθρώπους που κατά κάποιο τρόπο στην πορεία εξαρτώνται από εσάς οικονομικά ή συναισθηματικά; Μήπως είναι άνθρωποι που είναι εύθραυστοι; Τελικά μήπως οι γυναίκες που σας έχουν έλξει ήταν γυναίκες όμορφες μεν αλλά συναισθηματικά πληγωμένες ή σας έβλεπαν σαν ένα σωτήρα, ένα άνθρωπο που θα εργάζεται για αυτές και εκείνες με τη σειρά τους ταυτοποιούνταν με τον ρόλο της μητέρας (οπότε χανόταν η σπίθα);
    Δεν χρειάζονται δημόσιες απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα, αλλά απλά ήθελα να σας δώσω μια άλλη οπτική γωνία στο θέμα...
    Εύχομαι τα καλύτερα. Καλό μεσημέρι.
  • mwroMOU @ 16.02.2010 13:12
    Σας ευχαριστώ θερμά όλους και όλες που ακουμπήσατε με σοβαρότητα στο πρόβλημά μου.
    Gourounaki δεν είναι δικαιολογίες αλλά σκέφτομαι και το δις εξαμαρτείν.

    fireworks μερικές φορές η βούληση δεν ταυτίζεται με τα ΠΡΕΠΕΙ ΜΑΣ.

    MissHavisham αυτό το τραγούδι του Μάλαμα πιστεύω με αντιπροσωπεύει πλήρως!

    tigriNA έχεις κληρονομικό χάρισμα ή ήταν απλά λογικά συμπεράσματα από τα λεγόμενα?
  • mwroMOU @ 16.02.2010 13:14
    LaGnossienne το άλογο δεν αλλάζει περπατησιά στα 48 του.Φίλος είμαι όχι φιλενάδα
  • mwroMOU @ 16.02.2010 13:31
    Stardome ειλικρινά ευχαριστώ!!!!!
    Εχεις απόλυτο δίκιο κι έπιασες πολλές ευαίσθητες πτυχές της ζωής μου!
    Θύτης ή θύμα όντως.
    Ανικανοποίητο όντως! ( αφού είμαι τελειομανής και θέλω μ έναν δικό μου τρόπο να πηγαίνουν τα πράγματα).
    Οντως τα επαγγελματικά μου ήταν και είναι το φλέγον θέμα
    Οσο για τις γυναίκες που με έχουν έλξει μέχρι σήμερα σε βαθμό γάμου τουλάχιστον δεν είχαν κάποια ιδιαίτερη ομορφιά.Το αντίθετο θα έλεγα.Αλλά εγώ έψαχνα βλέπεις ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ και όχι εμφάνιση.
    Στο τέλος και η προσωπικότητα μάλλον έγινε ίδια με την εμφάνιση και απογοητευτηκα.
    Εδωσα πολλές ευκαιρίες στο δεύτερο γάμο μου και προσπάθησα παρα πολύ.Μέχρι σε οικογενειακό σύμβουλο απευθυνθήκαμε.
    Αποτέλεσμα ΜΗΔΕΝ κι εγώ είμαι μόνος μου με την έννοια των παιδιών κυρίως αφού η μητέρα τους αντιμετωπίζει έντονα ψυχολογικά προβλήματα ( κλειστοφοβίες μικροβιοφοβίες αγοραφοβίες κλπ) και μια εταιρία που πεχω υποχρέωση να κρατώ υγειή και δυνατή αφού υπάρχουν οικογένειες που εξαρτώνται απο την τύχη της.
    Εχω έντονο συναίσθημα ότι η πορεία μου απο δω και προς θα είναι ΜΟΝΑΧΙΚΗ και κύριο μέλημά μου τα παιδιά και η δουλειά μου.
    Τον άνθρωπο που τυχαία βρήκα βλέπετε το τέλος του 2005 και που πληρούσε όλα τα καλά ενός συντρόφου - ψυχή προσωπικότητα αισθηματα εμφάνιση σεξουαλικοτητα εξυπνάδα κλπ ΤΗΝ ΕΔΙΩΞΑ μόνος μου αφού ήθελα να δώσω μια ακόμη ευκαιρία στον χλιαρό γάμο μου που τελικά ΠΑΓΩΣΕ εντελώς.
    Θα δείξει αυτός ο χρόνος η ταν η ας τα να παν!!!!
  • Stardome* @ 17.02.2010 23:41
    LaGnossienne, o mwroMOU έχει τον Ήλιο του στον 10ο οίκο που είναι οίκος καριέρας και ακμή 10ου στον Λέοντα (που έχει για κυβερνήτη τον Ήλιο). Επομένως τα επαγγελματικά προκύπτουν από πολλές μεριές και αυτό δείχνει αυξημένη πιθανότητα να εξωτερικευθεί εκεί η δράση του Κρόνου. Όμως όχι δεν είναι γενικός κανόνας...
  • TIGRINA @ 18.02.2010 10:16
    LaGnossienne δεν νομίζω να είπα κάτι το διαφορετικό, άλλωστε είμαι ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ του όταν η ψυχή, η καρδιά και το μυαλό ορίζουν η λογική ΧΤΥΠΑΕΙ προσοχές!!( άσχετα εαν είμαι control frreak και δεν το τόλμησα εγώ όταν ΤΟ ΗΘΕΛΑ).
    Απλά εστίασα το θέμα στην αναποφασιστικότητα του επόμενου βήματος που μπορεί να κάνει κακό όχι μονάχα στον ενδιαφερόμενο αλλά και στο εγγύτερο περιβάλλον όπως ακόμη και στο γεγονός - επειδή πρόκειται για δεύτερο γάμο - ότι για να βρουμε νέο σύντροφο πλέον θα πρέπει να είμαστε ΕΝΤΕΛΩΣ νηφάλιοι για να εκτιμήσουμε χωρίς ροζ φακούς τα προσόντα του.
    Βλέπεις σε μερικές περιπτώσεις όταν δεν περνάμε καλά σε μία σχέση και είμαστε νταουνιασμένοι έχουμε ανάγκη να ακουμπήσουμε κάπου να βρούμε κάτι που θα μας ανεβάζει και θα μας ταξιδεύει και αν το βρούμε πάνω στην παρόρμηση αυτό το κάτι τις φεύγουμε από την σχέση χωρίς να είμαστε σίγουροι ότι το ΝΕΟ πρόσωπο είναι αυτό που πραγματικά θέλουμε.
    Και εδώ δεν πρόκειται για απλή σχέση αλλά για γάμο με όλες τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες ηθικές και υλικές που απορρέουν όταν ειδικά υπάρχουν παιδιά.
    Μερικές φορές το καινούριο πρόσωπο βλέπετε που μπαίνει στην ζωή μας έχει τον αέρα του φρέσκου και των ονείρων προφανώς που έχουμε ανάγκη να υλοποιήσουμε και στην πορεία αποδεικνύεται ότι δεν ήταν ότι ΑΛΗΘΙΝΑ ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΣΑΜΕ.
  • mwroMOU @ 18.02.2010 17:30
    La Gnossinne όταν χώρισα την πρώτη φορά ένιωσα ότι έσπασα τα δεσμά που με καθήλωναν εγκλωβισμένο στην μιζέρια του εαυτού μου και δεν με άφηναν να πετάξω μακριά και ν αγγίξω το όνειρο.
    Αυτά όμως που έζησα και ζω στο δευτερο γάμο τα τελευταία 6 χρόνια - και ειδικότερα τα τελευταία 4-5 χρόνια - μ έκαναν να μετανιώσω που χώρισα αφού μία από τα ίδια ήταν και ο δεύτερος .Νιώθω ανασφαλής δυστυχώς γιατί οι υποχρεώσεις των παιδιών είναι τεράστιες αφού εγώ θα πρεπει να ασχοληθώ μαζί τους πλέον.Μάλλον θα φταιει το ανικανοποίητο όπως λέει και στο stardome που με συνοδευει και το τελειο που ψάχνω να βρω και δεν νιωθω δυνατός αλλά αναποφάσιστος να κάνω το επόμενο βήμα!!!
  • mwroMOU @ 18.02.2010 17:32
    Γι αυτό και ζήτησα την γνώμη του stardome εάν το να φύγω και απο τον δεύερο γάμο το δείχνει κάποια όψη και εάν μετά θα έρθουν καλύτερες μέρες για όλους μας.

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...