παρακαλώ περιμένετε...

ΠΑΡΘΕΝΟΕΡΩΤΗΣΟΥΛΕΣ

  • madcat @ 16.02.2010 12:12
    Goia και εγω στην ίδια μοιρα ειμαι (Παρθένος με ωροσκόπο Ζυγό). Θα σου πω την γνώμη μου έτσι οπως τα νιώθω τα πράγματα και μετά ας μιλήσουν οι ειδικοί! Ταλαιπωρηθήκαμε πάρα πολύ αυτό βέβαια ηταν προς οφελος μας γιατι γιναμε πιο δυνατοί. Δεν μασάμε απο δυσκολίες και απο ατελείωτες ώρες δουλειας. Νομιζω ομως οτι ηρθε η ώρα να χαλαρώσουμε λίγο, να μην αγχωνόμαστε τόσο πολύ και να αφήσουμε τον Κρόνο να μας δώσει το δώρο του. Μέχρι στιγμής δεν είδα καμια αλλαγή στα αισθηματικά ή στα επαγγελματικά αλλά νιώθω οτι έφυγε ένα βάρος απο πάνω μου. Αν μου πει κάποιος οτι στο επόμενο τρίμηνο θα αλλάξει δραστικά η ζωή μου νομίζω πλεον οτι δεν τολμω να τον πιστέψω. Μας άφησε κακές συνήθειες ο Κρόνος... :Ρ Οι αλλαγές ειναι πάντα καλές και βαριέμαι την μονοτονία. Ελπίζω και εύχομαι σε αλλαγες και να μη ξεχνάς οτι το σύμπαν ενεργεί πάντα για το καλό μας!!
  • Gioia @ 17.02.2010 15:06
    Madcat, πράγματι, κι εγώ νιώθω να μου έχει φύγει αυτό το πλάκωμα. Λες και είχε πέσει ο ουρανός στο κεφάλι μου. Τώρα βέβαια νιώθω ότι κουβαλάω τον ουρανό στην πλάτη μου! Πότε τελειώνει αυτό το ουρανοκουβάλημα?
  • madcat @ 17.02.2010 16:40
    Δεν ξερω Gioia...ας μας πει και κάποιος ειδικός στα ουρανοκατέβατα θέματα γιατι απο αστρολογία μονο τα βασικά γνωρίζω. Πάντως ολα ειναι στάσιμα... και ολα προς το χειρότερο! Μήπως επειδή αντέχουμε ο Κρόνος είπε να στείλει και τους φίλους του να μας παιδέψουν κι άλλο;;

έχουν γενέθλια 245 μέλη.

γιορτάζουν οι: Πελαγία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...