παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Παρθένος - Κρόνος : 1-0

Γεια σας και συγχαρητήρια!! Προσωπικά εσας και την κ.Αση Μπήλιου σας συμπαθώ πολύ γιατί εκτός απο φοβεροι επαγγελματίες έχετε μια απίστευτη εσωτερική ομορφιά και ήρεμη αύρα που μαγεύει όσους είναι κοντά σας. Πολύ θα ήθελα να σας γνωρίσω και απο κοντά.

Στο θέμα μας...ειμαι και εγώ μια Παρθένος (30-8-1977) με ωροσκόπο Ζυγό, Αφροδίτη Λεων, Σελήνη στους Ιχθεις, Ερμής στη Παρθένο (νομιζω ηταν ανάδρομος...ανάδρομα απο την γέννηση μου), Άρης στους Διδύμους, Διας στον Καρκίνο, Κρόνος στον Λεων, Ουρανός στον Σκορπιο, Ποσειδώνα στον Τοξότη, Πλούτωνα στο Ζυγο, Β.Δεσμός στο Ζυγό και Ν.Δεσμός στον Κριο.

Φαινεται καθαρά απο το αστρολογικό μου DNA οτι ταλαιπωρήθηκα πολύ τα τελευταία χρόνια αλλα το πάλεψα πολυ. Δεν με δυσαρέστησε ο Κρόνος ίσα ισα που μ'αρεσουν οι δυσκολίες. Ο Κρόνος καθάρισε μια πολυετή εργασία αλλά ακόμα με βασανίζει γιατι δεν έχει οριστεί ενα τέλος...και οπως ξέρετε τα γήινα ζώδια θέλουν να ξέρουν που πατάνε και αυτή την στιγμή ειμαι στον αέρα.  Το παλεύουμε όμως εχουμε μάθει να ειμαστε αγωνιστές στη ζωή.

Πιστεύετε οτι υπάρχει φως στο τουνελ; Θα βρουμε επιτέλους την ευτυχία;; Γιατι με ωροσκόπο Ζυγό καλή η δουλειά αλλά αν δεν εισαι καλά προσωπικά δεν μπορεί να υπάρξει ισορροπία όσο αγωνιστής και να είσαι.

 

Ξανα, συγχαρητήρια για οσα προσφέρετε και σας εύχομαι να ειστε πάντα καλά!! Εννοείται οτι δεν θα χάσουμε επεισόδιο απο τον Πόλεμο των Άστρων... θα παρουμε και εμείς τα σπαθιά μας και θα πολεμήσουμε ακομα και οταν ολα ειναι ανάδρομα!!

 

 

Φιλικούς χαιρετισμούς στην φίλη σας την Αση!!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 262 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φίλιππας, Ιάκωβος, Ιακωβίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...