παρακαλώ περιμένετε...

Άρης και Λέων

  • gpano @ 10.11.2009 17:58
    Για ρίξτε μια ματιά
    σε αυτά που έγραψε ο ΓΙώργος Σοφιάνης...Αφορούν τον Ήλιο σας και τον Ωροσκόπο σας...





    Ένοχα μυστικά, θλιβερά ψέματα



    Κατανοώ πως η πολύμηνη παρουσία του Άρη στο Λέοντα και 12ο Ηλιακό σου οίκο (17/10-7/6) είναι μία σουβλιά στην καρδιά ειδικά την εποχή που επιτέλους ο Κρόνος έφυγε από το ζώδιο σου. Ο Άρης αναμοχλεύει τις φοβίες και τα άγχη της ψυχής σου, κάνει ορατούς τους εχθρούς σου που τόσο καιρό κρύβονταν καλά πίσω από κλειστές πόρτες και μέσα σε κλειδωμένες ντουλάπες και τέλος ξαναφέρνει στο προσκήνιο αποφάσεις που έλαβες πριν καιρό και αρχίζεις να θεωρείς λανθασμένες ή ευκαιρίες που δεν άρπαξες όταν έπρεπε και τώρα είσαι μόνος/η μπροστά στις προκλήσεις της ζωής σου.


    Το σημαντικότερο όφελος από την παρουσία του Άρη στο Λέοντα είναι πως μπορείς να λειτουργήσεις στα κρυφά, πως μπορείς να αρχίσεις να χτίζεις το project που θα πρέπει να κυοφορήσεις για εννέα μήνες. Στα άτομα που είναι μόνα στη ζωή, η εποχή δεν είναι ευνοϊκή για νέα ερωτικά ξεκινήματα ή τουλάχιστον δεν είναι η κατάλληλη για να παρουσιάσουν τον έρωτα τους σε πολύ κόσμο. Δε χρειάζεται να υπερενθουσιάζεσαι από μία γνωριμία που έκανες, αφού η περίοδος που θα τσεκάρεις αυτό το άτομο είναι μακριά και επίπονη. Αν είσαι σε μία σχέση, τότε είναι πιθανό να σκέφτεσαι τον τερματισμό της αφού δεν καλύπτει τα standards που θέτεις στις σχέσεις.


    Γενικότερα, είναι εποχή που γνωρίζεις ή συναναστρέφεσαι άτομα με έντονες ψυχικές δυνατότητες και ευαισθησίες, που εμπλέκεσαι με εργασιακά project που σχετίζονται με ένα μεγάλο ιδανικό, που θα πρέπει να σταματήσεις να σκέφτεσαι ατομικά για να μπορέσεις να επιτύχεις κάτι που θα μείνει στην ιστορία. Ο Άρης είναι ο προθάλαμος της εγχείρησης ανοικτής καρδιάς που πρέπει να κάνεις για να ξαναγαπήσεις όπως σε εποχές προ Κρόνου. Είναι φυσικό να φοβάσαι την αναισθησία, να τρομάζεις στο να αφεθείς στα χέρια της μοίρας αλλά να σκέφτεσαι πως μόνο έτσι θα ξαναεμπιστευθείς το/η σύντροφο στη ζωή σου...



    Ο άγγελος μου, ο διάβολος μου?



    Με τον Άρη για πάρα πάνω από οκτώ μήνες στο αντιδιαμετρικό σου ζώδιο του Λέοντα (17/10-7/6)

    οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα αποκτήσουν αν μη τι άλλω ένταση.
    Έφτασε η εποχή που οι ερωτικές σου σχέσεις θέλουν ξεκαθάρισμα. Οι καυγάδες με το έτερο ήμισυ είναι πιθανότατα οι ενδείξεις πως η σχέση σου δε βαδίζει σε ομαλό δρόμο. Ίσως πάλι οι αιτιάσεις από το/η σύντροφο να είναι επιτακτικές προς το πρόσωπό σου με στόχο να τεστάρουν τις αντοχές σου. Αν μία σχέση σου δείχνει να βαλτώνει, τότε μία μετακόμιση μακριά από το αρρωστημένο περιβάλλον σας είναι πιθανότατα η ενδεδειγμένη λύση για να αναθερμανθεί ο έρωτας σας. Οι αδέσμευτοι/ες έχουν ευκαιρία να γνωρίσουν τον έρωτα στη ζωή τους μέσω ενός ατόμου λαμπερού, ενθουσιώδους ή ενός καθηγητή που αναλαμβάνει την εκπαίδευση σου. Ίσως πάλι σε μία εκδρομή να συναντάς τον έρωτα της ζωής σου αλλά να υπάρχει το εμπόδιο της απόστασης σας που κάνει αυτή τη σχέση περιπετειώδη.



    Στον επαγγελματικό τομέα, έχεις ευκαιρίες για προβολή του εαυτού σου στο ευρύτερο εργασιακό περιβάλλον αρκεί να αντιλαμβάνεσαι πως δε θα πρέπει να μείνεις σε λόγια και υποσχέσεις αλλά να παρουσιάσεις έργα και ολοκληρωμένες λύσεις. Αν σκέφτεσαι να κυνηγήσεις ένα πτυχίο που θα σου παρέχει μεγαλύτερες επαγγελματικές ευκαιρίες στο μέλλον, τότε ήρθε η κατάλληλη εποχή να επιστρέψεις στα θρανία. Σε κάθε περίπτωση να προσέχεις τις εντάσεις που δημιουργείς με άτομα στον επαγγελματικό και προσωπικό τομέα αφού οι διενέξεις μπορεί να σε οδηγήσουν ακόμα και σε δικαστήρια?
  • valiaadion @ 10.11.2009 18:20
    εχω την εξης απορια...εκτος αν τα εχω μπερδεψει ..γιατι στην αναλυση του κ.σοφιανη για τον αρη στον λεοντα για τους παρθενους αναφερει τον 12ο οικο ,αφου καθενας εχει το λεοντα σε αλλο οικο.π.χ.εγω με ωροσκοπο ιχθυς εχω λεοντα στον 6ο και επομενως αρη στο λεοντα στον 6ο και οχι στον 12ο..αν μπορουσε καποιος να το εξηγησει αυτο??
  • 777 @ 10.11.2009 19:00
    val γεια! ο κος Σοφιανης μιλαει για τον 12ο ηλιακο οικο για τους παρθενους-ριξε μια ματια στα αστρομαθηματα- γεννεθλια και ηλιακη αστρολογια λεγεται το αρθρο ,αν θυμαμαι καλα
  • Stardhomme @ 10.11.2009 19:02
    valiaadion, για να γράψει κανείς μία προβλεψη θα πρέπει να δημιουργήσει ένα σύστημα συντεταγμένων. Γράφοντας λοιπόν προβλέψεις χρησιμοποιούμε το σύστημα των Ηλιακών οίκων. Αυτό σημαίνει πως για τους Παρθένους ο Λέοντας είναι το αμέσως προηγούμενο ζώδιο, άρα συμβολίζει τον αμέσως προηγούμενο οίκο, το 12ο. Σε κάθε περίπτωση, με οποιοδήποτε ωροσκόπο και να έχεις, ο Λέοντας θα είναι πάντα ο 12ος Ηλιακός σου οίκος. Αν όμως γνωρίζεις τον ωροσκόπο σου, διαβάζοντας την πρόβλεψη για τον ωροσκόπο σου (ιχθείς) θα βρεις την απάντηση σου για τον Άρη στον 6ο οίκο σου. Γι΄αυτό ακριβώς αναφέρουμε τόσες πολλές φορές πως είναι καλό να διαβάζετε και την πρόβλεψη για τον ωροσκόπο σας... Το επόμενο ερώτημα σου είναι ποια πρόβλεψη θα σε αντιπροσωπεύει περισσότερο. Αυτό είναι υποκειμενικό θέμα, αλλά η πρόβλεψη για τον ωροσκόπο σου έχει περισσότερες αλήθειες για τον προσωπικό σου χάρτη παρά η πρόβλεψη για το ζώδιο σου. Δε γίνεται όμως να γράφουμε 12 διαφορετικές προβλέψεις για το ζώδιο της Παρθένου ανάλογα με κάθε ένα ωροσκόπο ξεχωριστά, αφού είναι μία διαδικασία επίπονη και απίστευτα χρονοβόρα....
  • valiaadion @ 10.11.2009 19:39
    stardhomme!ευχαριστω πολυ για τη διευκρινιση..βεβαια εχω να πω τωρα οσον αφορα τις προβλεψεις ωροσκοπο η ζωδιο προσωπικα σαν προβλεψη γεγονοτων ας πουμε ταυτιζομαι πιο πολυ με το ζωδιο μου..σαν προβλεψη χειρισμων αν ειναι ευστοχος ο ορος πιο πολυ μου ταιριαζει ο ωροσκοπος..
  • valiaadion @ 10.11.2009 19:41
    777 σε ευχαριστω πολυ.θα διαβασω τα σχετικα που μου προτεινεις
  • vaatt @ 10.11.2009 19:49
    Ευχαριστώ πολύ...έχω να προσθέσω στη συζήτηση πως και μένα ο ωροσκόπος με αντιπροσωπεύει περισσότερο.
  • TIGRINA @ 10.11.2009 23:17
    gp το κειμενο που παραθεσατε του Γιωργου Σοφιανη αφορα προφανως παρθενους και μονον...που θα βρω την αναλυση που κανει σε καθε ζωδιο για την νεα θεση και πολυμηνη παραμονη του αρη στο λιονταρι.....ουσα λιονταρινα με ωροσκοπο παρθενο?

έχουν γενέθλια 207 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...