παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Εμμ.."Γεια σας"?

Γεια σας!
Είμαι καινούρια εδώ,αλλά μου αρέσει να ασχολούμαι με την αστρολογία αρκετό καιρό τώρα,και το έχω ψάξει κάπως το θέμα..Όμως όσο πιο πολλά μαθαίνω,τόσο πιο πολύπλοκη και αντιφατική γίνεται,αφού όλο και κάποια πλανητική όψη θα βρούμε για να εξηγήσουμε τον τρόπο που σκεφτόμαστε ή πράττουμε.Έχουμε, έτσι,αντιφατικά στοιχεία,και δεν ξέρουμε τι τελικά υπερισχύει..
Αυτό που θέλω να πω,είναι ότι η αστρολογία είναι κάτι παραπάνω από μια 'απλή' παρατήρηση των άστρων,και αν επιχειρούσαμε να ερμηνεύσουμε τη ζωή και τα γεγονότα με αυτήν την παρατήρηση μόνο,θα κινδυνεύαμε να κάνουμε ένα μεγάλο λάθος, γιατί η ζωή είναι πολύ πιο περίπλοκη,και η αστρολογία είναι,νομίζω, και ψυχολογία και απαιτεί ιδιαίτερη αντιμετώπιση και ωριμότητα..Γι'αυτό και μου αρέσει ιδιαίτερα ο τρόπος που γράφετε, κύριε Πανόπουλε, όπως και η γενικότερη στάση σας ως προς την αστρολογία..



Και έρχομαι,τώρα,στην ερώτηση, που μπορεί να μοιάζει και βλακεία,μετά από όλα αυτά..
Με ενδιαφέρει πάρα πολύ ό,τι έχει να κάνει με το εξωτερικό,τις ξένες γλώσσες,τους ξένους και τον τρόπο ζωής τους, και μάλιστα,τον τελευταίο καιρό σκεφτόμουν να πάω να μείνω κάπου στο εξωτερικό.
Είμαι Παρθένος με ωροσκόπο Ταύρο,μάλλον. Είμαι γεννημένη 15/09/90, ώρα 21.30, στην Αθήνα.
Η ερώτησή μου είναι η εξής.

Δικαιολογείται,από αστρολογικής άποψης, αυτό το ενδιαφέρον για το εξωτερικό? Παίζει,ίσως,ρόλο, το γεγονός ότι έχω 3 πλανήτες στον Αιγόκερω, που είναι ο 9ος οίκος μου? (ναι,πολύ 'Γη' έπεσε,ε?..το ξέρω..Να'ναι καλά και η Σελήνη στο Λέοντα!..)
Και επίσης..για αυτό το ταξίδι/μετανάστευση..βλέπεις κανένα φως στον ορίζοντα..?



Και κάτι τελευταίο..Φαντάζομαι δεν θα είναι εύκολο να απαντήσεις,αφού το μήνυμα είναι ήδη αρκετά προσωπικό,και δεν έχεις τόσο χρόνο..Αλλά..λέω να την κάνω αυτή τη ρημάδα την ερώτηση, σε περίπτωση που διαβάσεις το μήνυμα, ακόμα και ένα σχόλιο ίσως μπορεί να βοηθήσει κάπου,σωστά? Έστω,στο να με μπερδέψει...
Λοιπόν.
Ο 'Άλλος?'..γεννημένος στις 10/12/1972, στις Βρυξέλλες, ώρα άγνωστη. Εμμ...ξέρεις τώρα..Βλέπεις τίποτα? Καμιά καρμική σχέση..?
Εντάξει, συμφωνώ ότι αυτή η ερώτηση ακούγεται πολύ τελευταία,και ότι η καρμική σχέση δεν είναι απαραίτητα κάτι καλό,μπορεί να είναι ευχή και κατάρα....Αλλά..το έντονο πράγμα..δεν είναι και λίγο..Ίσως τα ήρεμα νερά να είναι τόσο ήρεμα..που ακόμα και η τρικυμία..φαίνεται γλυκιά....


Ευχαριστώ. 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...