παρακαλώ περιμένετε...

Ποσο απολυτος επιτρεπεται να ειναι ενας αστρολογος?

  • fldown @ 04.09.2009 11:30
    Κατά την δική μου άποψη, και όπως εγώ έχω μάθει την αστρολογία, ο συγκεκριμένος κύριος κακοποιεί την εικόνα αυτή. Ένας σωστός αστρολόγος/σύμβουλος θα προσπαθούσε να σου εξηγήσει που είναι το λάθος σας, ποια είναι τα προβλήματα σου και που τα δικά του και που δεν καταφέρατε να βοηθήσετε ο ένας τον άλλο, που δεν έπραξες σωστά εσύ και που ο σύντροφός σου. Με άλλα λόγια θα σου εξηγούσε για ποιο λόγο αυτός ο γάμος αντιμετώπιζε δυσκολίες και από εκεί και πέρα θα σου έδινε την δυνατότητα να σκεφτείς πως θα αντιμετωπίσεις το πρόβλημά σου. Αν θα χώριζες ή αν θα έμενες να προσπαθήσεις κι άλλο είναι δική σου απόφαση και όχι αποτέλεσμα μια διέλευσης ή μιας προόδου σε ότι αφορά τη δική σου πλευρά.
    Γνώμη μου είναι ότι πολλοί αστρολόγοι μέσα στον ενθουσιασμό τους να αποδείξουν (στους εαυτούς τους κυρίως) ότι η αστρολογία ισχύει γίνονται φανατικοί με τις προβλέψεις που κάνουν, σχεδόν εκβιάζουν τον πελάτη να κάνει αυτό που τους προτείνει. Προφανώς αν κάποιος είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση (δεν ξέρω κανένα που να ζητάει συμβουλές χωρίς να έχει πρόβλημα) και αντιμετωπίζει προβλήματα, δεν χρειάζεται και μεγάλη προσπάθεια για να τον σπρώξει ένας αστρολόγος προς την απόφαση που εκπληρώνει την πρόβλεψή του. Τώρα αυτό είναι πρόβλεψη ή συναισθηματικός εκβιασμός?? Μάλλον το δεύτερο....
  • IrishPrince @ 04.09.2009 12:12
    Δεν χρειαζεται να πας αντιθετα στο ρευμα για να αποδειξεις τιποτα και σε κανεναν.Η αστρολογια καταγραφει μια ταση που υπαρχει στο χαρτη αλλα απο κει και περα καθε ανθρωπος κανει αυτο που νομιζει οτι πρεπει.Κι αναλαμβανει την ευθυνη για το τελικο βημα.Δεν αφηνεις τα πραγματα να συμβουν χωρις να παλεψεις.Αυτα που θες-τα παλευεις.Αλλιως δεν τα θες αρκετα.Ετσι λεει η λογικη μου.Στο χωρο αυτο υπαρχουν ενα καρο ανθρωποι που λεγονται αστρολογοι αλλα δεν ειναι.Εκμεταλευονται τα προβληματα του κοσμου και κανουν οτι μπορουν για να βγαλουν λεφτα και τιποτα παραπανω.Μαζι με αυτους τους απαραδεκτους-παιρνει το ρευμα και τους σωστους επαγγελματιες αστρολογους που ξερουν αστρολογια και δεν κοροϊδευουν τον κοσμο με τεραστιο θρασος.Αντε μετα να παλευουν ν'αποδειξουν οι αλλοι οτι δεν ειναι ελεφαντες και δεν ειναι στην ιδια κατηγορια με οσους εκμεταλευονται τα προβληματα και τις δυσκολιες των ανθρωπων-με σκοπο το σκετο κερδος κι εχοντας για βιτρινα την τεχνη της αστρολογιας.
  • gb488 @ 04.09.2009 12:35
    δε νομίζω ότι μπορεί να δικαιολογηθεί η απολυτότητα ακόμα και σε αυτήν την περίπτωση, αλλά μήπως από όσα του είπε η avirgo κατά την επισκεψή της κατάλαβε ότι η σχέση έχει κάνει τον κύκλο της , ότι δεν πάει άλλο, είδε και τη δύσκολη την όψη και θεώρησε ότι οι πιθανότητες είναι με το να χωρίσουν; θα μου πεις το πότε κάνει μια σχέση τον κύκλο της είναι τόσο σχετικό, εδώ και οι εμπλεκόμενοι δε το καταλαβαίνουν συχνά...
  • IrishPrince @ 04.09.2009 12:50
    Ποτε θα κλεισει ενας κυκλος ποτε δεν ξερεις.Οταν κλεισει ομως-θα το καταλαβεις.Αν εχεις βιαστει να πας παρακατω κι ο κυκλος δεν εχει κλεισει-τοτε θα γυρισεις.Γι'αυτο να κλεινουν οι κυκλοι πριν πας παρακατω.Σιγουρευεις το επομενο βημα ετσι.Και γινεται λιγοτερο επικινδυνο αλλα και λιγοτερο λαθος.
  • avirgo35 @ 04.09.2009 15:13
    Ευχαριστω για τα σχολια σας.
    Δεν ειχα προλαβει να πω τιποτα περα απο ημερομηνιες και οτι ειμαι παντρεμενη.Βασικα ο κυριος αυτος δεν σου αφηνει πολλα περιθωρια να μιλησεις!
    Αυτοματα μολις ειδε τα ωροσκοπια μας ,ειπε οτι αυτη η σχεση εχει διαρκεια ζωης 7 χρονια.Του λεω , στα 7 χρονια γαμου ειμαστε, αλλα πριν παντρευτουμε ειχαμε χωρισει μετα απο 7 χρονια σχεσης.
    Φετος θα ελευθερωθειτε ..ετσι μου ειπε.Δεν ξερω...
    Ειναι επαγγελματιας και γνωστος απο την τηλεοραση ,αλλα οντως δεν δεχεται κουβεντα.
    Οντως αν σου πουνε κατι τετοιο επηρεαζεσαι και λες αφου θα χωρισω ,τι να προσπαθησω?Οταν μαλιστα εχεις στραγγιξει συναισθηματικα και ο ουρανος σε σπρωχνει να σπασεις τα δεσμα.Δεν ξερω...
  • avirgo35 @ 04.09.2009 15:16
    IrishPrince,
    ισως να ισχυει αυτο που ειπες στην περιπτωση μου.Το σκεφτομαι πολυ.
  • lahmacun @ 04.09.2009 16:05
    Fl down, εχεις πει οτι ακριβως θα ηθελα να γραψω.

    Αυτο το ποστ προλαβαινει μια γενικοτερη κουβεντα που ηθελα να ανοιξω με το ποσο επικυνδυνη γινεται η Αστρολογια οταν αποκτα τελειολογικο χαρακτηρα. Η αγωνια για το μελλον ειναι δεδομενη ειδικα οταν δεν πολυβολευομαστε καλα στο παρον. Θα ηταν εξαιρετικα πληκτικο να μπορει να μου πει καποιος τι ακριβως θα μου συμβει στη ζωη μου.Θα ηταν επαρκης λογος για να αυτοκαταργηθω.

    Φλ για καποιο τυχαιο ή οχι λογο σημερα εχουμε 2 στα 2 .
  • lahmacun @ 04.09.2009 16:20
    Kai gia na min pareksigitho ..avirgo35
    exo vrethei toulaxiston 2 fores sti zoi mou na niotho anikani na paro apofaseis gia to pros ta pou tha pao ti zoi mou kai fisika .. strafika stin eukoli lisi pou einai na eksigeitai kapos metafisika i adinamia mou na eimai psixraimi kai logiki .

    Na min ftaio ego alla to siban, kai ta moiraia tou . Oi anthropoi zitane voitheia apo opou kai me opoio tropo boroun .. to pos ayti tous diatithetai kai pos kathe ipiresia prosferetai einai kai thema koinoniko.

έχουν γενέθλια 233 μέλη.

γιορτάζουν οι: Πανάρετος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...