παρακαλώ περιμένετε...

ΤΕΛΟΣ

  • SIDERO @ 24.07.2009 09:21
    Καλές διακοπές. Περιμένουμε να μας πεις πως πέρασες. Μην χαθεις θα μας λειψεις.
  • IrishPrince @ 24.07.2009 09:25
    Το σεναριο ειναι ετοιμο.Θα πας διακοπες-θα ξελαμπικαρεις και θα αναλογιστεις τι ειχες και τι εχασες.Μετα με φορτισμενες μπαταριες και μακρια απο εγωισμους-θα γυρισεις πισω και θα κανεις οτι μπορεις για ν'αλλαξεις τα δεδομενα που η αφεντια σου εκανε σαλατα.Δεν ακουω κουβεντα-θα γινει ετσι οπως το γραφω.Λες οτι εισαι βλακας-με οσα λες πως εγιναν -συμφωνω.Ομως ξερεις?υπαρχουν εκει εξω ενα καρο που δεν ειναι βλακες και μπορει να την πολιορκησουν και να χαθει η ευκαιρια σου.Γι'αυτο μην αφηνεις αλλο καιρο να περασει.Μολις γυρισεις-εχεις αγωνα.Δεν ακουω τιποτα.Καλες διακοπες.
  • TheHunter69 @ 24.07.2009 09:46
    Στο σενάριο που είπες πρίγκιπα ξέχασες κάτι.
    Θα γυρίσει ποιο χαλαρός περισσότερο αποφασισμένος ώστε να κάνει τις κινήσεις που πρέπει να κάνει και επιτέλους θα αρχίσει να γράφει χωρίς τα κεφαλαία γράμματα.

    Κοίτα να χαλαρώσεις και να περάσεις όμορφα χωρίς τις σκέψεις που κάνεις τόσο καιρό εδώ πέρα.

    Καλές διακοπές και ξεκούραστες. !!!
  • Gourounaki @ 24.07.2009 09:51
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ. ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ. ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΕΝΟΧΛΟΥΝ. ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΓΛΙΤΩΝΕΤΕ, ΣΕ ΛΙΓΟ ΦΕΥΓΩ ΚΑΙ ΓΛΙΤΩΝΕΤΕ. ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
  • TheHunter69 @ 24.07.2009 09:54
    α ρε γουρουνάκι !!!!

    ακόμα να καταλάβεις ότι σε πειράζουμε για τα κεφαλαία?
    Θα πας διακοπές και θα χαλαρώσεις οπότε θα καταλαβαίνεις πότε σε πειράζουν και πότε στα χώνουν σοβαρά...

    Άντε καλές βουτιές !!!
  • IrishPrince @ 24.07.2009 09:57
    Δε με πειραζουν τα κεφαλαια.Θα τον τσακισω ομως αν δεν κανει οσα πρεπει να κανει.Αφου εχει καταλαβει το λαθος-αφου ξερει ηδη οτι οι διακοπες θα ειναι αλλιως-ας κανει οτι μπορει να μην ειναι ετσι απο δω και περα.Και ας προσπαθησει να ειναι οπως ηταν αλλοτε.Δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να επαναπαυθει σε μια κατασταση που απο λαθος ειναι ετσι οπως ειναι.Εφυγες γουρουνακι.Καλες διακοπες.
  • IrishPrince @ 24.07.2009 10:02
    Αμα σε τρωει το σαρακι-τοτε δυσκολα καταλαβαινεις ποτε σε πειραζουν και ποτε οχι.
  • Gourounaki @ 24.07.2009 10:12
    ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΓΡΙΠΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΤΗΤΕΣ. ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΙ ΕΥΚΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΠΟΥ ΣΙΧΑΙΝΕΤΑΙ ΚΙ ΕΥΚΟΛΑ. ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΩ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΩ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΦΕΥΓΩ. ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ.
  • mme @ 24.07.2009 16:48


    τι εγινε καλε??????????
    ποιος ήρθε κι απο που πέρασε??????????

    αααα και που σαι Gourounaki>... για τις παλιες αγάπες μη μιλας!!!!!!
  • Phage @ 30.07.2009 03:53
    Hey!!!! Τα κεφαλαία δείχνουν οτι φωνάζεις!!!! Αλλά αυτό δεν κάνεις.... Οταν θα πάψεις να φωνάζεις στον εαυτό σου και σε εμάς, τότε θα έρθουν τα μικρά, τα γλυκά γραμματάκια... ΙοΙ
    Κοίτα μέσα σου σε αυτές τις διακοπές... κάτι καλό βγαίνει από αυτή την σχέση και την εξέλιξη της. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ!!!!! (Ετσι για να σου φωνάξω και εγώ λίγο) ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!

έχουν γενέθλια 307 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ειρήνη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...