παρακαλώ περιμένετε...

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΜΑΙ

  • IrishPrince @ 03.07.2009 09:37
    Τελικα δε μας ειπες ομως.Αυτος εφταιγε που χωρισατε?Μηπως σου φανηκε δελεαστικο το να πατε ξεχωριστες διακοπες και σ'εκανε να της μιλησεις ασχημα και να χωρισετε?Μηπως εκεινη σε καταπιεζε και σε ειχε στον ελεγχο κι εσυ ειπες να επαναστατησεις με οποιο τροπο βρηκες προχειρο?
  • Gourounaki @ 03.07.2009 09:54
    ΜΕ ΕΨΗΝΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΑΝΤΡΟΠΑΡΕΑ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΤΗΣ ΜΙΛΗΣΩ ΕΤΣΙ. ΕΙΧΑ ΚΑΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΞΕΣΠΑΣΑ ΣΕ ΚΕΙΝΗ. ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΩ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ, ΟΛΕΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΠΙΕΖΟΥΝ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΗ.
  • Gourounaki @ 03.07.2009 09:55
    ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΩ ΝΑ ΤΗΣ ΜΙΛΗΣΩ. ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΦΤΑΙΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.
  • IrishPrince @ 03.07.2009 10:36
    Κανεις δε μπορει να σου πει τι να κανεις.Δεν ξερουμε λεπτομερειες της ιστοριας σας αλλα και να ξεραμε-δεν εχουμε την αλλη αποψη.Μπορει να λες οτι φταις για ολα-αλλα αυτο μπορει να το λες επειδη υποφερεις που την εχασες εξαιτιας λαθους σου.Κι αν χασουμε καποιον ανθρωπο εξαιτιας λαθους μας-ειναι πιο δυσκολο να καταλαβουμε τι πρεπει να γινει για να διορθωθει αυτο.Μιληστε-αυτο μπορει να διορθωσει τα παντα.Και σου ξαναλεω να δεις την προβλεψη για τους κριους του μηνα.Τα βαρια λογια πληγωνουν αλλα υπαρχουν αλλα λογια που μπορουν να γειανουν την πληγη.Αυτα τα λογια δε μπορει να στα πει κανεις για να τα πεις.Εσυ ξερεις τι πρεπει να πεις και να κανεις.Μη φοβασαι να προσπαθησεις.Μπορει κι αυτη να περιμενει μια κινηση απο μερους σου.Ειδικα αφου εσυ φταις για το χωρισμο-εσυ πρεπει να κινηθεις για να αλλαξεις τα πραγματα.
  • IrishPrince @ 03.07.2009 10:40
    Και επαναλαμβανω πως μερικες φορες ειναι πιο ευκολο να βρισεις τον αλλον στα μουτρα και να το ξεπερασει ευκολα.Ομως αν προσβαλεις και μειωσεις τον αλλο (οπως εγραψες πως εγινε)-ειναι πιο δυσκολο να το χωνεψει.Γι'αυτο επιστρατεψε ολο το κουραγιο που εχεις και προχωρα να λυσετε το προβλημα.Μην καθυστερεις αλλο και μη ζητας βοηθειες απο αλλους.Εσυ ξερεις τον τροπο.Σπαζοκεφαλια αλλα ξερεις τον τροπο.Μπορει τωρα να σου φαινεται πως δεν μπορεις να αποφασισεις τι να κανεις-αλλα ειναι πιο ευκολο απ'οτι νομιζεις.Ξεθολωσε και προχωρα πριν ειναι πολυ αργα.Ο καιρος δεν ειναι καθολου συμαχος σ'αυτη την περιπτωση.Μην αφησεις να περασει.
  • TheHunter69 @ 03.07.2009 12:34
    Το ξεφτιλίσατε με την ανάλυση ....
    Φοράς παντελόνια ναι ή όχι ???
    Άντε πήγαινε μίλα της και τελείωνε πια.
    Αν περιμένεις πότε θα νιώσεις καλά, θα περάσει και το καλοκαίρι και η κοπελιά θα φύγει.
    Το εμπεδώσαμε ...φταις, της συμπεριφέρθηκες άσχημα, τι περιμένεις?
    Συγχωροχάρτι από εμάς?
    Από την κοπέλα πρέπει να το ζητήσεις και δεν έχεις τα κότσια να το κάνεις.
  • Gourounaki @ 03.07.2009 12:51
    ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ, ΕΝΤΑΞΕΙ. ΟΜΩΣ ΕΨΑΧΝΑ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΒΡΩ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΟΥΔΕΤΕΡΕΣ ΓΝΩΜΕΣ ΑΠΟ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΟΜΩΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΣΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
  • SIDERO @ 03.07.2009 13:11
    Kαι γιατί ρε φίλε να σε συνχωρέσει ε? όταν την πλήγωνες και της έλεγες τα δικά σου δεν το σκεφτόσούν? Τη έκανες όταν πονούσε και έκλαιγε, όταν ζητούσε μια αγκαλιά για να νιώσει καλά, απλά περνούσες καλά με τα φιλαράκια σου, σειρά σου τώρα να πονάς.......
  • SIDERO @ 03.07.2009 13:47
    Εχουμε πονεσει απο συμπεριφορες απο αυτην του gourounaki γι αυτό και είμαστε σκληροί.
  • Phage @ 16.07.2009 17:55
    Αν είσαι σίγουρος οτι είναι αυτή που θέλεις, μην κολώνεις σε ΤΙΠΟΤΑ. Οπως έγραψε και κάποιος άλλος φίλος "τσαλακώσου", βρές την, πήγαινε κάτω από το σπίτι της, δεν ξέρω, κάνε οτιδήποτε θα μπορούσε να σου δώσει μία ευκαιρία να επικοινωνήσεις.... Τώρα αν τα λόγια που είπες ήταν τόσο βαριά... σκέψου, και σκέψου σοβαρά... μήπως τελικά τα πίστευες αυτά που της είπες....
    Κάπου διάβασα (Κοέλο νομίζω) Αυτός γιά τον οποίον αξίζει να κλάψεις...
    δεν θα σε κάνει ποτέ να κλάψεις. Σκέψου το.... και σκέψου θετικά, αυτό που θέλεις.... και θα το καταφέρεις. Καλή επιτυχία φίλε μου.
    Φαίδρα

έχουν γενέθλια 262 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φίλιππας, Ιάκωβος, Ιακωβίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...