παρακαλώ περιμένετε...

ΒΟΗΘΕΙΑ!!!

  • blueview @ 19.05.2009 15:14
    Εχετε "εξαντλησει" ολες τις βοηθειες ? Η απωλεια ειναι παντα οδυνηρη και δη , του γονεα. Δλδ εαν σας πουμε το και το με τον πλανητη ταδε "δειχνεϊ" πως πρεπει να τζασεις .... εσυ θα μας ακουσεις ? 'Η θα τα ξαναβαλεις κατω να δεις τι και πως και να παρεις αποφασεις οχι εν θερμω αλλα με την λογικη και την ωριμοτητα (σχετικο αυτο) που αρμοζει !
  • Stardhomme @ 19.05.2009 18:05
    vikipo, για να σου μιλήσω ειλικρινά, τα πράγματα είναι δύσκολα. Μέχρι το τέλος του 2009 ο Κρόνος θα περάσει από πολλούς προσωπικούς σου πλανήτες και είναι εξαιρετικά πιθανό να φέρει και το τέλος του γάμου σου. Θέλω απλώς να επισημάνω δύο στοιχεία να έχεις υπόψη σου: α) αν θυμάσαι κάποιο ξαφνικό γεγονός (ίσως δυσάρεστο) το Σεπτέμβριο του 2006, να γνωρίζεις πως η ενέργεια που έβγαλε στην επιφάνεια θα καταλαγιάσει με το τέλος του Οκτωβρίου του 2009. β) Να δώσεις σημασία στην υγεία σου και στα έξοδά σου από Νοέμβριο 2009 ως Ιούνιο 2010 γιατί με τον Άρη στον 6ο οίκο σου (και μάλιστα από 20/12/09 ως 9/3/10 σε ανάδρομη κίνηση) υπάρχουν θέματα που θα σε προβληματίσουν στους παραπάνω τομείς. Σε κάθε περίπτωση ο Κρόνος προστάζει πειθαρχία σε δομές και κανόνες που θέτουν τα άτομα με τα οποία έχεις διαπροσωπικές σχέσεις (σύντροφος, συνεργάτης, φίλος) ενώ ο Ουρανός ζητά το μερίδιο της επαναστάσης που θέλεις να προσθέσεις στη ζωή σου. Με σωστή ισοροπία των παραπάνω έχεις τη δυνατότητα το 2010 με το Δία στους Ιχθείς να βγεις νικήτρια και να επαναπροσδιορίσεις τη δημόσια εικόνα σου με πίστη στην αξία σου.... Σου εύχομαι υπομονή και εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και να θυμάσαι πως ένα άτομο όπως εσύ με Σελήνη στον Κριό θεωρεί πως ζωή χωρίς εμπόδια είναι φαγητό χωρίς γεύση...
  • vikipo @ 19.05.2009 20:46
    eyxaristw poly stardome.
    blueview pote den ekantloynte oi voithies,alla egw exw eksantlithei.
    kai nasai sigouros pws leitoyrgw panta me logikh paroles tis diskolies,
    ogamos moy katastrafhke apo thn stigmh poy korifwthike h kakopoihsh, twra thelw na koitaksw ta paidia moy ,kai o monos tropos einai na ginw ksana kala.
    Sas eyxaristw!
  • vikipo @ 19.05.2009 21:01
    thymhthika pws to kalokairi toy 2006 eixa ksekinhsei megala dermatika provlhmata logoy agxoys(to flevari toy 2007 phra poly dynata farmaka giayta)kai tmexri to telos toy 2006 eixame 3 khdeies sthn oikogeneia kai paroysiasa sto laimo varias morfhs akmh!

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...