παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Το σεξαπίλ των ζωδίων & η ερωτική τους συμπεριφορά
...και συνεχιζουμε..

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το ζώδιο της Παρθένου είναι συντηρητικό, γιʼ αυτό απολαμβάνει το σεξ όταν γίνεται με τον παραδοσιακό τρόπο, αφού προηγηθεί αρκετό φλερτ και ένα δείπνο στο φως των κεριών. Σαν ζώδιο της γης αισθάνεται καλύτερα στη φύση. Ένα ρομαντικό Σαββατοκύριακο στην εξοχή είναι ιδανικό για να εκδηλώσει τον ερωτισμό που κρύβει μέσα της.
Πώς να τον αποπλανήσετε
Κάντε ένα ντους. Σοβαρά μιλάμε. Το ζώδιο αυτό έχει μανία με την τάξη και την καθαριότητα. Αν θέλετε λοιπόν ο Παρθένος να αγγίζει συνεχώς το κορμί σας, αντιμετωπίστε το σαν να είναι ναός. Έχετε επίσης υπόψιν σας ότι ο Παρθένος φοβάται το άγνωστο και θα σας εμπιστευτεί μόνο όταν βεβαιωθεί ότι δε θα τον εκπλήξετε.
Ο άντρας Παρθένος μπορεί να δείχνει άνετος και ψυχρός, όμως στο βάθος είναι ιδιαίτερα αισθησιακός και έχει ανάγκη τον έρωτα. Ωστόσο δεν είναι εύκολο να τον ξελογιάσετε. Το κόλπο είναι να του δείξετε ότι ενδιαφέρεστε πολύ και ότι είστε ικανή για τα πάντα προκειμένου να τον κάνετε δικό σας. Η γυναίκα Παρθένος είναι πολύ σεξουαλική και συνήθως κάνει τις ερωτικές της «τρέλες» σε νεαρή ηλικία. Και τα δύο φύλα έχουν μανία με την υγιεινή και την υγεία και σπάνια ξεχνούν να πάρουν προφυλάξεις.
Ναι…
…να είστε υπομονετικοί και να δίνετε προσοχή στις λεπτομέρειες.
Όχι…
…ποτέ μην υποτιμάτε τις συνήθειες του Παρθένου. Είναι τελειομανής ακόμα και στο κρεβάτι κι αυτό είναι προς όφελός σας!
Αν έχετε Άρη στην Παρθένο, στον έρωτα εκφράζεστε με εξευγενισμένο τρόπο. Θέτετε υψηλά πρότυπα και είστε ένας ρομαντικός και στοργικός σύντροφος. Πάνω απʼ όλα βάζετε την ικανοποίηση του συντρόφου σας και τίποτα δε σας ανάβει περισσότερο από το να τον βλέπετε να αναστενάζει από ηδονή όταν δέχεται τις «περιποιήσεις» σας.

Και επειδη το ζητησε ο fl και χατηρι δεν χαλαω.. οριστε και οι γυναικες μεσα στο ποστ!!

Γυναίκα Παρθένος: τελειομανία και ρομαντισμός
Είστε από τις γυναίκες που συνδυάζετε τόσο την πρακτικότητα και τη λογική, όσο και τη συναισθηματικότητα (αν και κάποιες φορές δεν δείχνετε τις ευαισθησίες σας) και τον ρομαντισμό. Αυτό που σας ενδιαφέρει στις σχέσεις σας είναι να χαρακτηρίζονται από αυθεντικότητα, έλλειψη επιτήδευσης, δικαιοσύνη, αλλά και τελειότητα. Μπορεί πολλές φορές να είστε τυπικές στα ερωτικά παιχνίδια αλλά μέσα σας κρύβετε μια ισχυρή λίμπιντο. Παρόλο που φαίνεστε ψυχρή και απόμακρη, κατά βάθος είστε πολύ ευαίσθητη. Δυσκολεύεστε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, αλλά από την άλλη σας αρέσει να σας επαινούν όταν δίνεστε σωματικά. Μένετε πιστή και δεν επιδιώκετε σχέσεις μίας βραδιάς. Σας ελκύουν οι άνδρες που έχουν καλούς τρόπους συμπεριφοράς και δίνετε ιδιαίτερη σημασία στην υγιεινή τους. Διαθέτετε ηθική και αντιστάσεις και δεν πέφτετε εύκολα σε ερωτικά παιχνίδια, αν πρώτα δεν βεβαιωθείτε για τα συναισθήματά σας.
Με ποιους ταιριάζετε:
με Κριό ή Δίδυμους: παρόλο που έχετε κοινά ενδιαφέροντα, η παρορμητικότητά τους δεν σας ταιριάζει και τα συναισθήματά σας δεν θα είναι εξασφαλισμένα.
με Ταύρο: αποδεικνύεται πολύ καλός σύντροφος και η σχέση σας είναι γεμάτη πάθος και αισθησιασμό. Επίσης, είναι πολύ τακτικός, πράγμα που εσείς θεωρείτε βασικό προσόν.
με Καρκίνο ή Παρθένο: σας ακούν και δέχονται τα σχόλιά σας, ενώ παράλληλα σας βοηθούν να ξεπεράσετε τα διλήμματά σας, παρόλο που ίσως δεν αισθάνεστε άνετα.
με Αιγόκερω: η σχέση σας είναι ιδανική και ένας επερχόμενος γάμος θα είναι πετυχημένος γιατί έχετε κοινά σημεία.
με Ιχθύ: ένας τέτοιος άνδρας ίσως αποδειχτεί μοιραίος στην ζωή σας, παρά το γεγονός ότι δεν ταιριάζετε πολύ.

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 207 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...