παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Γνωρίστε έναν Πλουτώνιο να σας αλλάξει τη ζωή ...
Με αφορμή μία συζήτηση που είχα πριν από λίγο με φίλους, θελησα να γράψω κάποια πράγματα και για να τα μοιραστώ μαζί σας αλλά και για να μπούμε όλοι σε μία διαδικασία σκέψης λίγο διαφορετική . Η συζήτηση αφορούσε πολιτικά θέματα και αναφερόταν σε διάφορες απόψεις που ξεκινούσαν απο πολύ "δεξιά" και κατέληγαν πολύ "αριστερά" με τον καθένα να υποστηρίζει αυτό που πιστεύει . Γυρνώντας λοιπόν σπίτι ένιωσα μία περίεργη αρνητική ενέργεια, σαν να ήταν μαζεμένο συσσωρευμένο μίσος σε αυτά που άκουγα . Και όλα ξεκαθαρίζουν όσο περναει ο καιρός ... Γιατί πριν μερικά χρόνια δεν είχα τέτοια συναισθήματα . Ήμουν ένθερμος υποστηρικτής φασιστικών απόψεων με όλη την γκάμα που περιλαμβάνουν...(να φύγουν οι αλλοδαποί, ήρθαν οι αλβανοί να μας κλέψουν, η αστυνομία εκτελεί το καθήκον της , σπάστε στο ξύλο τα κωλόπαιδα που καίνε κ.τ.λ)
Κι όλα αυτά όχι γιατί είχα και καμία ιδιαίτερη ιδεολογία τρομάρα μου, αλλα γιατί ο μπαμπάς μου αποτελούσε το πρότυπό μου και ακολουθούσα πιστά τις απόψεις του...Ευτυχώς δηλαδή που έχω και έναν Ουρανό στον 1ο και είχα πάντα μία περίεργη συμπάθεια σε ότι θεωρείται "περιθωριακό" γιατί με κόβω να είχα πάρει και καμία καραμπίνα για να "καθαρίσω" τον τόπο από τα κακοποιά στοιχεία . Και έτσι κυλούσε η γεμάτη μιζέρια ζωή μου ώσπου γνώρισα τον Κώστα ( προτιμάει το Κωνσταντίνος αλλά εγώ πάντα ως Κώστα τον έχω στο μυαλό μου ) .
Ο Κώστας λοίπον ήταν ένα πολύ διαφορετικό άτομο . Δεν χωρούσε πουθενά . Οι πιο πολλοί άνθρωποι τον έβριζαν για πολλές επιλογές του και τον χαρακτήριζαν ανώμαλο, χαζό, εγωιστή, πρεζόνι, μαλάκα και διάφορα άλλα όμορφα επίθετα . Εγώ για κάποιο λόγο, όμως , είδα κάτι διαφορετικό σε αυτόν . Ήμασταν λοιπόν σε μία σχέση για κάποιο διάστημα όπου μπορώ να την περιγράψω ως την πιο ευτυχισμένη της ζωής μου . Μέχρι που άρχισα να θέλω να τον αλλάξω . Γιατί αυτός να ακούει τέτοια μουσική ? Γιατί να είναι έτσι ντυμένος ? Γιατί να υποστηρίζει αυτά που υποστηριζεί ? Κι όσο περνούσε ο καιρός γινόμουν όλο και πιο πιεστική μέχρι να καταφέρω αυτό που ήθελα . Τελικά το αποτέλεσμα ήταν να με αλλάξει εκείνος ... Και καλά να πάθω δηλαδή γιατί ήθελα να αλλάξω έναν Πλουτώνιο...Που να ξέρω τότε ότι αυτό γυρνάει μπούμερανγκ . Μετά από πολύ πόνο και καθόλου συνοπτικες διαδικασίες, κατάλαβα λοιπόν ότι αν ήθελα να είμαι μαζί του θα έπρεπε να τον αποδεχθώ όπως είναι , να αποδεχθώ δηλαδή το διαφορετικό .
Σταδιακά άρχισα να αλλάζω εγώ το στυλ μου, το ντύσιμό μου, τη μουσική μου και τις απόψεις μου . Και μάλιστα όλα αυτά με καθόλου ανώδυνο τρόπο . Έρχονταν σιγά σιγά με συνειδητοποιήση του τραγικού εαυτού μου . Μάλιστα, για να βοηθηθώ άρχισα να ασχολούμαι και με την αστρολογία η οποία ευτυχώς με ξεστράβωσε αρκετά . Με αποκορύφωμα λοιπόν τον θάνατο του Αλέξη Γρηγορόπουλου τον περασμένο Δεκέμβρη έφαγα και το τελευταίο "χαστούκι" που με έκανε να ολοκληρώσω την στροφή 360ο . Εκεί ήρθα και σε ρήξη με τον πατέρα μου και όλα έγιναν πολύ ξεκάθαρα . Κατάρριψη προτύπου νομίζω ότι το ονομάζει ο Φρόυντ . Και το τοπίο ξεκαθάρισε...τώρα θεωρώ ότι το διαφορετικό είναι πολύ πιο ενδιαφέρον... δεν υπάρχουν περιθωριακοί υπάρχουν Άνθρωποι...όλα τα άλλα πηγάζουν από το μίσος και τη βία που πότε δεν πρόσφερε τίποτα σε κανέναν...ο εθνικισμός προέρχεται από τον κομπλεξισμό και κάθε γενίκευση είναι αρχή φασισμού ... Και τώρα νιώθω πολύ καλύτερα...δεν αισθάνομαι μιζέρια . 'Ολο αυτό με έκανε να θέλω να γίνομαι καλύτερη . Και όλα αυτά χάρη στον Πλουτώνιο Κωνσταντίνο μου ... 
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 255 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιωσήφ, Ιωσηφίνα, Χρύσανθος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...