παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Υπαρχει καμια πορτα στο τελος του διαδρομου?
Γεια σας ! Μολις εγινα μελος,εντυπωσιασμενη απο το Jupiter που ανακαλυψα σχετικα προσφατα.Συγχαρητηρια στον κ.Πανοπουλο και τους συνεργατες.Μηπως θα μπορουσε να μου απαντησει?
Δεν ξερω για τους υπολοιπους παρθενους αλλα εμενα ο κρονος με βομβαρδιζει ανελεητα στα προσωπικα απο το 2008.Εχω και ωροσκοπο κριο και τον ουρανο στον 7ο οικο,και δεν ξερω τι αλλο γιατι δεν κατεχω πληρως ολα τα αστρολογικα!Το θεμα ειναι οτι βρισκομαι σε μια φαση τρελης εγκεφαλικης δραστηριοτητας,διαβαζω πυρετωδως οτι βιβλιο μπορει να μου δωσει αυτογνωσια(σιγα μην τη βρω!),μεχρι και επαγγεματικη συμβουλη ζητησα (αδιανοητο  για μενα),και στην αλλη ακρη του πλανητη βρεθηκα προκειμενου να ξεφυγω.Θελω να δωσω μια και να αλλαξω ολες τις συμβασεις μου.Χειροτερα απο λιονταρι σε κλουβι!Το οτι απεναντι μου εχω εναν Υδροχοο,δε νομιζω να βοηθαει ε?
Που πηγε η περιφημη λογικη και αυτοσυγκρατηση της Παρθενου?Τελικα ειναι καλο να παρθουν αποφασεις ζωης που θα επηρεασουν πολλα ατομα αυτο το διαστημα ή καλυτερα μετα τον Οκτωβριο ή καλυτερα να κατσω στα αυγα μου?Ειμαι σε μια κατασταση παρανοιας....γιατι να το κρυψω αλλωστε!
Τις ευχες μου σε ολους σας.
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...