παρακαλώ περιμένετε...

ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ

  • valouk @ 16.02.2009 21:34
    Μαράκι είσαι και πάλι μέσα
    Και τα λες και τόσο χαριτωμένα...! Είσαι σίγουρα παρθένος, λέω εγώ τώρα. Όχι εντάξει αστειεύομαι, είστε γενικά πολύ χαριτωμένοι. Βέβαια εμείς μπορεί να μη μιλάμε πολύ εύκολα, ίσως επειδή τα λέτε όλα εσείς για μας, με όπλο την βαθιά κατανόηση του άλλου που είναι βασικό σας προτέρημα, αλλά καμιά φορά όταν κι εμείς οι έρημοι αποφασίσουμε να μιλήσουμε θολωμένοι από το συναίσθημα, σας φαινόμαστε λίγο αστείοι και φοβάμαι δεν μας παίρνετε και πολύ στα σοβαρά. Μπροστά στα ακράδαντα επιχειρήματά σας η συναισθηματικά φορισμένη λογική μας ωχριά.
    Το περίεργο είναι, πως ενώ εγω ξεκλειδώθηκα από αυτές τις συμπεριφορές εξαιτίας ενός εξαιρετικού ανθρώπου της φυλής σας,τώρα μοιάζει να κλείστηκε το παρθενάκι σε ένα ιδιότυπο δικό του καβούκι. Ενώ ο καρκίνος βρήκε τη μιλιά του, ο παρθένος μοιάζει να μην μπορεί να διαχειριστεί αυτά που ακούει με την μαθηματική λογική του.
    Σε ευχαριστώ πολύ για την άποψή σου Μαράκι!
  • valouk @ 16.02.2009 22:03
    Τέλεια, γίνεται όλο και καλύτερο το story... Κοκοβίκου ας τη βλέπετε μην τη δείτε Αντωνάκης φοβάμαι " Παίρνω το καπελάκι μου και φεύγω" κατάσταση...

έχουν γενέθλια 279 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ζωή, Ιορδάνης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...