παρακαλώ περιμένετε...

ΠΡΟΣ ΚΥΡΙΟ GP ΚΑΙ STARDOME ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ

  • gpano @ 19.01.2009 10:27
    H ερώτηση είναι: "μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το δικό μας υλικό - που συμβολίζεται από τον χάρτη μας- έτσι ώστε να εξελιχθούμε δημιουργικά και σύμφωνα με τις δυνατότητές μας;" Η απάντηση είναι ΝΑΙ. Πιο απλά: Αν δεν πιεστούμε δεν κάνουμε πολλά πράγματα στη ζωή μας. Όσο περισσότερο πιέζεσαι τόσο περισσότερα πράγματα κάνεις. Τελεία.

    Γιατί θεωρείτε και προδικάζετε ότι η ζωή σας θα είναι δραματική; Ο Άρης στον Σκορπιό είναι πανίσχυρος και η Αφροδίτη εκεί χρειάζεται ένταση και πάθος για να λειτουργήσει που διπλασιάζονται από την παρουσία του Άρη. Πάθος για ζωή και διάθεση να φτάσεις στον πυρήνα των πραγμάτων και των σχέσεων- αυτό είναι το αίτημα αυτού του συνδυασμού. Εξελίξτε τον...Δεν είμαστε έρμαια των αναγκών μας αλλά και δεν πρέπει να τις παραβλέπουμε.


    Δεν πρέπει να ξεφύγουμε από τις επιρροές αλλά να τις ενσωματώσουμε. Είναι σαν να λέτε ότι έχω ένα ταλέντο και πως μπορώ να το ξεφορτωθώ. Βεβαίως υπάρχουν και ταλέντα που σε βασανίζουν αλλά χωρίς αυτά είμαστε τίποτα. Η επιστροφή του Κρόνου σας τοποθετεί σε ένα σταυροδρόμι στο οποίο θα αποφασίσετε τι θα πάρετε μαζί σας και τι θα πετάξετε ώστε να συνεχίσετε πιο ολοκληρωμένη το δρόμο που θα επιλέξετε.. Αντι να παλεύουμε αντίθετα στα κύματα δεν είναι καλύτερα να κολυμπάμε μαζί τους;
  • Other Eve @ 19.01.2009 21:27
    Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σας κύριε Πανόπουλε. Είναι πραγματικά πολύ σαφής και κατατοπιστική. Και ναι, είναι όντως καλύτερα να κολυμπάμε μαζί με τα κύματα κι όχι αντίθετα, αρκεί να μην το κάνουμε με λάθος τρόπο και χαθούμε..
  • zafiroula @ 22.01.2009 20:15
    Σε γενικές γραμμές όλοι μας έχουμε όψεις που δεν είναι καλές. το θέμα είναι ακριβώς πως τις διαχειρίζεσαι.

έχουν γενέθλια 307 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ειρήνη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...