παρακαλώ περιμένετε...

ΠΡΟΣ Κ.GP

  • mme @ 03.11.2008 11:13
    αγαπητή μου, κοιτάξτε μπροστά, το μέλλον ειναι πάντα καλύτερο απο το παρελθον και το παρόν...
  • boa @ 03.11.2008 12:19
    "...οι προβλέψεις παρατηρούν τη φυσική ροή και ποιό είναι το πιθανό αποτέλεσμα αν αφεθείς σε αυτήν. Υπάρχει απόλυτη ελευθερία να κάνεις αυτό που αποφασίζεις και μπορείς να επιδράσεις στο αποτέλεσμα αλλάζοντας τη στάση του στο γεγονός."
    (Αστρολογία Μοίρα ή Ελεύθερη Βούληση, Γ. Πανόπουλος)
    Αυτό όσο αφορά "τα άστρα"... προσωπικά το πιστεύω...
    Αν πραγματικά πιστεύετε πως δεν τελείωσε, μην το αποδεχτείτε και προσπαθήστε το... όσο ξεροκέφαλο κι αν ακούγεται...
  • vickius @ 03.11.2008 13:25
    Γλυκιά staririni,
    Είναι όντως φάση χωρισμού το ότι δε θες άλλον, και θα εκπλαγείς και πάλι όταν ο έρωτας θα σου επιβάλλει την υποταγή στη θέληση μιας ακόμα ευκαιρίας. Είναι η κατάρα των ανθρώπων να νοιώθουν ολόκληροι μόνο δίπλα σε κάποιον άλλο! Όπως λέει και το τραγούδι, «δεν έχει όνειρα να κάνει ο ενικός» Από αυτή τη κατάρα ξεκινάνε όλες οι καλές και κακές σκέψεις του συνειδητού και ασυνειδήτου σου. Για τη συγκεκριμένη φάση, μόνο εσύ ξέρεις αν ήταν να τελειώσει? και ότι είναι να τελειώσει, αργά η γρήγορα, τραβηγμένο από τα μαλλιά ή πρόωρα, τελειώνει! Το μόνο που αλλάζει είναι η γεύση που σου αφήνει, γλυκιά η πικρή. Αλλά για να ξέρεις σίγουρα, πρέπει να αφήσεις λίγο το κουρνιαχτό της σύγχυσης να κατακάτσει και μετά να βάλεις τα κιάλια σου να δεις μακριά. Τώρα όλα είναι θολά?
    Και τα άστρα, σε κύκλους (περίπου ) πάνω περπατάνε, θα «κωλώσουν» σε ανηφόρες και θα κυλήσουν σε πολλές κατηφόρες ακόμα?.

έχουν γενέθλια 307 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ειρήνη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...