παρακαλώ περιμένετε...

Σπαζοντας...

  • axemana @ 07.06.2008 19:36
    χα, αρα δεν ημουν μονο εγω που ενοιωθα αυτο τον εκφυλισμο, ειναι γενικο το κακο φαινεται
  • Lamantarini @ 07.06.2008 19:42
    nai axe...ειμαι περιεργη να δω που θα οδηγησει!
  • lahmacun @ 07.06.2008 19:47
    λαμ .. ελπιζω να σου απαντησουν οι ειδικοι .. αλλα να ξερεις ολοι περναμε ετσι
    ολοι εχουμε τετοιες στιγμες ή και περιοδους .. ειναι κοματι της υπεροχης ζωης κι αυτο ..
    και θα σου πω ενα μυστικο που εμενα παντα καπως με κραταει .. η απεραντη πιστη οτι ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ κι αυτο .. οπως και ολα τα αλλα ..τα προηγουμενα ..
    η αναμνηση απο βροχες και θαλλασες και χιονια .. ηλιους μαγικους που με συνεπεηρανε , γελια , χαμογελα και λυγμους κι ολες τις αγκαλιες το κοσμου που καποτε χαρηκα ..

    θα περασει και αυτο ...
  • Lamantarini @ 07.06.2008 19:49
    σε ευχαριστω λαχουρι μου....

    φιλια
  • MUFFY @ 07.06.2008 20:36
    Τελικα ειμαστε ολες και ολοι ενα ματσο βιολες..
    και τι φταινε τα λουλουδακια δηλαδη..
    δεν εισαι μονη σου ζουμερουλα.....πιστευω οτι ειμαστε ολοι στο ιδιο καζανι που βραζει και ξεχυλιζει..
    στη χειροτερη των περιπτωσεων ενα μας σωζει.. υπομονη? θα περασει?
    παντως παρεα εχεις στο τουνελ..
    Καλο σαββατοκυριακο!!!!!
  • astropet @ 08.06.2008 19:50
    Lam, δεν ξέρω σε τι πρόβλημα αναφέρεσαι, κι αν έχει σχέση με τα περσινά προβλήματα υγείας που είχες αναφέρει, αλλά επειδή έχεις έναν έντονο Πλούτωνα, λόγω της συνόδου που κάνει αυτός με τον Κρόνο στον Σκορπιό, τον κυβερνήτη του ωροσκοπίου σου, η οποία σύνοδος, αν και σε διαφορετικά ζώδια, γίνεται όλο και ισχυρότερη στο προοδευμένο ωροσκόπιο λόγω της ανάδρομης κίνησης του Κρόνου και κάποια στιγμή θα γίνει ακριβής, θα σου πω το εξής:
    Αν διαβάσεις και το άρθρο του gp για τον Πλούτωνα, θα δεις ότι καλά όλα αυτά για μετασχηματισμούς και μεταμορφώσεις, αλλά δεν μπορείς να αγνοήσεις τη φρίκη που τους συνοδεύουν. Ο Πλούτωνας, ως πλανήτης της συλλογικής βούλησης έρχεται σε σύγκρουση με την προσωπική μας βούληση. Δηλαδή, βιώνεται συνήθως ως κάτι μοιραίο, πάνω στο οποίο δεν έχουμε κανέναν απολύτως έλεγχο. Κι αυτό είναι που θέλω να σου πω. Φοβάμαι ότι η ψύχραιμη αντίδραση και η υιοθέτηση της λογικής ότι, τι να κάνουμε, όλα μέρος της ζωής είναι, και τέτοια, δεν έχουν αποτέλεσμα με τον Πλούτωνα. Ο Πλούτωνας θα κάνει τη δουλειά του, ούτως ή άλλως. Όμως, εμείς χειροτερεύουμε πολλές φορές τα πράγματα, εσωτερικεύοντας την πολύ δικαιολογημένη στενοχώρια μας. Δεν ξέρω ποια είναι η δική σου αντίδραση απέναντι σε ό,τι είναι αυτό που περνάς, όμως επειδή έχεις και Σελήνη στον Αιγόκερω, ενδεχομένως να προσπαθείς να δείξεις αυτοπειθαρχία, να αντιμετωπίζεις πολύ στωικά και ψύχραιμα, πολύ γενναία τις καταστάσεις αυτές. Και πολύ πιθανόν να σε συμβουλεύουν και από το περιβάλλον σου να φερθείς με αυτόν τον τρόπο. Και υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να παραβλέψεις δυο πολύ φυσιολογικές, εντελώς ανθρώπινες συμπεριφορές, τη θλίψη και το θυμό. Γιατί ναι, μπορεί να υπάρχει μια άλλου είδους λογική πίσω από τα φρικτά πράγματα που μας συμβαίνουν και να υπάρχει ίσως ένα βαθύτερο νόημα, αυτό όμως δεν αλλάζει καθόλου το γεγονός ότι σε πάρα πολλούς ανθρώπους συμβαίνουν τερατώδη πράγματα. Γιατί, πώς να το κάνουμε, είναι κρίμα κι άδικο, μια κοπέλα 25 χρονών να μην ξέρει τι θα της ξημερώσει αύριο από πλευράς υγείας, ενώ για τις άλλες κοπέλες της ηλικίας της το μεγαλύτερο τους πρόβλημα να είναι αν θα τρυπήσουν τα αυτιά τους 5 φορές ή δέκα. Οπότε έχεις κάθε δικαίωμα στον θρήνο και κάθε δικαίωμα να τα κάνεις όλα λαμπόγυαλο από τα νεύρα σου και να βρίζεις Θεούς και δαίμονες.
    Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά και δεν πειράζει, τρίξτου τα δόντια του Πλούτωνα. Μη φοβάσαι, δεν παθαίνει τίποτα.
  • KaMiKaZe @ 08.06.2008 19:51
    Lamako mou twra to eida!
    Ti epa8es???
  • Lamantarini @ 09.06.2008 00:52
    σε ευχαριστω πολυ πετ μου!
    θα κρατησω αυτα που μου γραφεις...
    να σαι καλα...


    καμινι μου ολα καλα ...σκιαζονται τα ταυρια??!!

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...