παρακαλώ περιμένετε...

ΜΙΑ ΧΑΡΗ ΖΗΤΩ

  • fldown @ 14.05.2008 10:51
    Muffy, από τότε που κράσαρε το site οι υπεύθυνοι δεν μπορούν να δουν τους χάρτες των μελών, το έχουν επαναλάβει πολλές φορές τις τελευταίες εβδομάδες. Επομένως μέχρι να αποκατασταθεί το πρόβλημα πλήρως χρειάζεται υπομονή καθώς δεν μπορούν να απαντάνε σε ερωτήσεις.
    Επίσης μια ανάλυση χάρτη, τυπική και πρόχειρη και όχι σε βάθος, θα μπορούσε να πιάσει πολλές σελίδες κειμένου, άρα πιο χρήσιμο θα ήταν σε επόμενο ποστ σου να κάνεις κάποια συγκεκριμένη ερώτηση που σε απασχολεί. Όπως καταλαβαίνεις είναι πολύ χρονοβόρα διαδικασία να αναλυθεί όλος ο χάρτης αλλά επίσης θα υπάρχουν και σημεία του χάρτη πολύ προσωπικά τα οποία δεν είναι για να γράφονται δημόσια στο internet. Καλή σου μέρα.
  • fldown @ 14.05.2008 13:39
    Δεν σε επαναφέραμε στην τάξη ομοζώδια. Δεν είμαστε ιντερνετικοί μπάτσοι!!
    Απλά θέλουμε να το ξέρεις κι εσύ αλλά και όλοι εξ αρχής ότι αυτή την περίοδο δεν παίζουν πολλές απαντήσεις από το site λόγω του τεχνικού προβλήματος. Επίσης αυτό για την ανάλυση του χάρτη το λέμε γιατί είναι σημαντική πληροφορία. Μια ανάλυση χάρτη είναι όχι μόνο χρονοβόρα διαδικασία αλλά ανασύρει στην επιφάνεια θέματα τα οποία δεν είναι σωστό να λέγονται δημόσια.
  • Psy @ 14.05.2008 15:11
    fldown τί καλό και ευγενικό παιδί. Δέχεσαι να σε υιοθετήσω?και μαζί βέβαια και την sis σου την ofisofi? και συ muffy τί ωραία που το πήρες. ε, τόχουμε εμείς οι ταύροι φαίνεται.

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...