παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Φιλάρες και Φίλες μου, σήμερα ήταν μία απ'τις ΚΑΛΎΤΕΡΕΣ μου μέρες !! (Ασυζητητί ! ). Το ίδιο εύχομαι και σε όλους ! ;)

Φιλάρες και φίλες μου, ομοζώδιοι, καλησπέρα σε όλους !!  ;)


Σήμερα βρέθηκα με δύο καινούργιους Φιλάρες μου από εδώ (Stardome), στο Κέντρο της Αθήνας. Δεν θα πω ποιούς  -κυρίως γιατί δεν ξέρω αν όντως επιτρέπεται. Ήταν ότι καλύτερο μου έτυχε, από πλευράς γνωριμίας +Φιλίας σε όλη μου την ζωή  (,μιλώντας μπέσα για μπέσα) !!
Στον λόγο μου.. ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΖΩΉ ΜΟΥ με Φίλους... έ, δεν έχω περάσει ποτέ άλλοτε !!  ..ΔΕΝ νομίζω, τουλάχιστον, να έχω περάσει καλύτερα στο παρελθόν δλδ. Και ελπίζω να γίνει και να ξαναβρεθούμε -μακάρι και όλοι μαζί δλδ.  Μπαρντόν, θα μου επιτρέψετε μόνο να κρατήσω μυστικό το μέρος που βρεθήκαμε.   (Έ μωρέ, εντάξει.... ας υπάρχει και κάτι προσωπικό στην τελική όλων.  Δεν νομίζω να πειράζει αυτό. Έτσι ? ).  
Παιδιά.... έχω να λέω ! ..Έχω να λέω !  Όχι απλώς ντεκλαρέ και πολύ ξηγημένοι τα παιδιά, αλλά αρχηγόπουλα !! Τους παραδέχτηκα ΑΣΥΖΗΤΗΤΊ !! (ΔΕΝ το συζητώ αυτό ! )...Btw,  ΔΕΝ έχω λόγια !! 
(Για μένα..  ή ΘΕΤΙΚΉ εντύπωση....  Έτσι ?  Όχι αστεία ! ).  ;)) 
Και, αν θέλω να μιλήσω κυριολεκτικώς και αντικειμενικά τώρα,  θα σας πω μόνο ότι :   Ήταν μερικές ώρες, σήμερα το πρωί,  που τότε -κυριολεκτικά- άνοιξε η ψυχή μου. Ένοιωσα λες και μίλαγα σε κοντινούς συγγενείς μου !  Τέτοια θετικότητα, αισιοδοξία, και τόσο ανοιχτό και ειλικρινές στυλ χαρακτήρα... όσο νά ναι..  έχω πολλά χρόνια πάντως να συναντήσω σε Φίλο ή γνωστό μου ! 

Αυτό που έζησα σήμερα -και είναι πράγμα που ΤΟ ΣΤΗΡΊΖΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΣΤΗΡΊΖΩ, με όλες μου τις δυνάμεις  (την ΦΙΛΊΑ δλδ)-  ΚΑΙ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΑΛΛΆΖΩ ΜΕ ΤΊΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΌΛΟ  ...στον αιώνα τον άπαντα !  (Θα φαίνεται ίσως ότι, πχ, μάλλον υπερβάλλω λέγοντάς το αυτό τώρα, αλλά το εννοώ αυτό μπεσάτα ! )

Να είναι πάντα καλά τα παιδιά ! 


Τα φιλιά μου σε όλους! Φιλάρες μου και Φίλες,  C YA !   ;)

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 239 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...