παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Καλοκαίρι μια ζωή...

Τα όμορφα πράγματα λένε τελειώνουν γρήγορα...Το καλοκαίρι έφυγε ακούω αριστερά και δεξία...Καλό χειμώνα λέει μια γειτόνισσα μου...Τα κεφάλια μέσα λένε οι φίλοι μου...Εγώ ξέρετε τι λέω???

Το καλοκαίρι δεν είναι μια εποχή. Δεν είναι ένα τρίμηνο και τέλος. Το καλοκαίρι δεν είναι μια παραλία, ένα ηλιοβασίλεμα και ένας έρωτας κάτω από την Αυγουστιάτικη σελήνη. Είναι όλα αυτά μαζί και κάτι ακόμη. Είναι ο μόνος τρόπος να βλέπεις τη ζωή θετικά, η μόνη διέξοδος για να πεις πως ότι και να γίνει δεν τα παρατάς. Είναι ο μόνος δρόμος για να ερωτευθείς πραγματικά, να χαρείς και σταθείς στους φίλους σου. Το καλόκαιρι είναι η ζωή που πρέπει να ζούμε ταυράκια μου κάθε δευτερόλεπτο.

Η ζωή θα μου πείτε δεν είναι εύκολη. Η επαγγελματική επιβίωση, οι δύσκολοι άνθρωποι, οι στιγμές μοναξιάς το αποδυκνείουν. Εγώ θα πω ΛΑΘΟΣ κι ας με λέτε τρελλό. Γιατί η ζωή δεν είναι αυτά κι όσο πιο γρήγορα το καταλάβουμε τόσο το καλύτερο. Κάντε την ζωή καλοκαίρι, προτείνω εγώ και δείτε πως οι άνθρωποι που μας πληγώνουν εγωιστικά, οι συνάδελφοι που μας θάβουν πίσω από την πλάτη μας, οι εραστές που έπαψαν να μας αγαπούν είναι τα σύννεφα που σκιάζουν τον καλοκαιρινό ήλιο. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να αποφασίσουμε για πόσο καιρό θα υπομείνουμε την συννεφιά.

Εγώ κρατάω το καλόκαιρί μέσα στην καρδία μου για να φυσώ τα σύννεφα μακρία όσο πιο γρήγορα γίνεται. Κι αν μπορώ να φυσήξω και λίγο αεράκι σε κανένα διπλανό μου, θα το κάνω με χαρά.

Καλή επιστροφή αδέρφια!!

 

Υ.Γ: ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΗΣ ΑΧΡΗΣΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ, ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΑ ΕΠΙΣΠΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΔΑΣΙΚΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ. ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΣΥΝΑΝΤΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΤΙΡΙΟ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΝΑΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΤΙ ΘΛΙΒΕΡΗ ΕΝΝΟΙΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΔΩΣΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ...ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ, ΜΕΧΡΙ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ. ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ (ΚΑΙ ΕΝΝΟΩ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ, ΟΛΟΥΣ) ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΥ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΚΛΑΙΝΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΗΤΑΝ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΑΨΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ. ΑΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΕΝΟΧΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...